arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kittycim kırmızılar daha gelmedi dimi kov sunları kış kışvereliniortak

yok gelmediler daha zemuszemus onlar gelmeye calosoyor ben kovuyorum canım :roflol::roflol:
ninikimde yorgunmus kaydirigubbakcemile3 oy oy kıyamam ben ona opuyorumnanaktan:roflol:

iyiyim canım saol sen nasılsın kayınpederler geldi mi dün klava:

KAYINVALİDEM GELDİ DE KAYINPEDERİM GELMEDİ O ÖYLEDİR ZATEN HAZETMİYOR BENİ ONDAN GELMEK İSTEMİYOR TAHMİNİMCE ÇOKTA UMRUMDA GELMESİN VALLA İSABET OLDU YANİ YOKSA KESİN KAVGA ETMİŞTİK BİZ EŞİMLE...klava:

yok gelmediler daha zemuszemus onlar gelmeye calosoyor ben kovuyorum canım :roflol::roflol:
ninikimde yorgunmus kaydirigubbakcemile3 oy oy kıyamam ben ona opuyorumnanaktan:roflol:

YOK YA YORGUNLUK YOK CANIM ÇÜNKÜ İKİMİZDE SİNİR KÜPÜ OLDUK BÖYLE ŞARTLANDIRARAK OLMUYOR Kİ KİTTY.BİDE SABAHIN KÖRÜ KALK İĞRENÇ YANİ RESMEN.BİŞEY ÇIKÇAĞINI HİÇ SANMAM HAYATTA.TUTMASI FALAN MÜMKÜN DEĞİL YANİ BENCE...SİNİR VAR YANİ BOL BOL YORGUNLUK YOK.:1shok:

ZATEN DOKTOR DERSE HANİ AŞILAMA YAPALIM DİYE İSTEMİYORUM BEN KENDİ HALİMİZLE NE ZAMNA OLUR SA O ZAMN .ALLAH NE ZAMAN NASİP EDERSE.BİDE BU İĞNEDEN MİDİR NEDİR YİNE LEYLA GİBİ OLDUM BAŞ DÖNMESİ VAR ACAYİP.GECE KASIKLARIM AĞRIDI ÇOK ŞİDDETLİ DERECEDE.YANİ SONUÇTA ZARARLI ŞEYLE RYA Bİ YERİ DÜZELTİRKEN BAŞKA YER BOZULUYOR.delikafadulden

gelmemesine sevindim canım şu zamanı ıyı değerlendirmeniz lazım bi de kavga ederseniz aman aman

tatlım ya görev gibi görmeyelim hepimiz için söylüyorum o zmaan daha çok stresli oluyoruz yıpratma kendını :teselli::1hug:

anlıyorrum ninikim devlet memuru gibi hissediyor insan kendini görev olarak yapılması bencede hos olmuyoır hadi bebek yapacaz hooooop yataga aman kalkmim söyle olur aman böyle yapmim su olur offffffffffffffff sıkıldım walla

tatlım ya görev gibi görmeyelim hepimiz için söylüyorum o zmaan daha çok stresli oluyoruz yıpratma kendını :teselli::1hug:

CANIM BENİM NASIL GÖRMİCEN GÖREV GİBİ ALLAH AŞKINA SABAHIN BEŞİNDE KUR ALARMI GÖZLERİNİ DAHİ AÇAMIYORSUN :1shok: İNSANIN CANIMI İSTER YA.MÜMKÜN DEĞİL YANİ .ONUN DIŞINDA ZATEN BÖYLE ZORLANMADIK YANİ İSTİYORSUN SONUÇTA KARŞINDA SEVDİĞİN ADAM VAR YANİ opuyorumnanaktan AMA SABAHIN KÖRÜNDEDE HİÇ ALAKAM YOK O İŞLERLE BUDA OLMUYOR İŞTE..KASIYORUM DAHA ÇK KENDİMİ VALLA KENDİ BAŞIMIZA MI BİŞEYLER YAPSAYDIK BÖYLE DAHA ÇOK KASIYOR İNSAN KENDİNİ:1no2:

sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:

GUİDE tebrik ederim.inşallah bizde birgün hamileyiiiim diye bağırırız burda.çok tebrik ederim.allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.çok erken değilmi 2 haftalık nasıl belli oldu.belirtilerin nelerdi ve hangi testten yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…