sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:
GÜNAYDIN KİTTYCİM..a.s.
sabahın ilk müjdesini ben vereyim.3 haftalık hamileyimmmmmm.delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::teytey:
cosmo
forever
ninik
sekerkiz67
GUİDE
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrra.s.opuyorumnanaktan
günaydın kitty günaydın ninik opuyorumnanaktan
çok tatlı bunlar ya a.s.
günaydın kitty günaydın ninik opuyorumnanaktan
çok tatlı bunlar ya a.s.
GÜNAYDIN CANIM NASILSIN?:1hug:
kittycim kırmızılar daha gelmedi dimi kov sunları kış kışvereliniortak
iyiyim canım saol sen nasılsın kayınpederler geldi mi dünklava:
yok gelmediler daha zemuszemus onlar gelmeye calosoyor ben kovuyorum canım :roflol::roflol:
ninikimde yorgunmus kaydirigubbakcemile3 oy oy kıyamam ben ona opuyorumnanaktan:roflol:
KAYINVALİDEM GELDİ DE KAYINPEDERİM GELMEDİ O ÖYLEDİR ZATEN HAZETMİYOR BENİ ONDAN GELMEK İSTEMİYOR TAHMİNİMCE ÇOKTA UMRUMDA GELMESİN VALLA İSABET OLDU YANİ YOKSA KESİN KAVGA ETMİŞTİK BİZ EŞİMLE...klava:
YOK YA YORGUNLUK YOK CANIM ÇÜNKÜ İKİMİZDE SİNİR KÜPÜ OLDUK BÖYLE ŞARTLANDIRARAK OLMUYOR Kİ KİTTY.BİDE SABAHIN KÖRÜ KALK İĞRENÇ YANİ RESMEN.BİŞEY ÇIKÇAĞINI HİÇ SANMAM HAYATTA.TUTMASI FALAN MÜMKÜN DEĞİL YANİ BENCE...SİNİR VAR YANİ BOL BOL YORGUNLUK YOK.:1shok:
ZATEN DOKTOR DERSE HANİ AŞILAMA YAPALIM DİYE İSTEMİYORUM BEN KENDİ HALİMİZLE NE ZAMNA OLUR SA O ZAMN .ALLAH NE ZAMAN NASİP EDERSE.BİDE BU İĞNEDEN MİDİR NEDİR YİNE LEYLA GİBİ OLDUM BAŞ DÖNMESİ VAR ACAYİP.GECE KASIKLARIM AĞRIDI ÇOK ŞİDDETLİ DERECEDE.YANİ SONUÇTA ZARARLI ŞEYLE RYA Bİ YERİ DÜZELTİRKEN BAŞKA YER BOZULUYOR.delikafadulden
tatlım ya görev gibi görmeyelim hepimiz için söylüyorum o zmaan daha çok stresli oluyoruz yıpratma kendını :teselli::1hug:
slm arkadaşlar günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?