arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

CANIM ıNŞALLAH BEKLENıLEN ŞEYDıR BU.ADET TARıHıN NE ZAMANDI KAN TESTı NE ZAMNA YAPTIRCAN?sositosositosositososito

10 mayıs canım..Normalde yarın adet günüm..ama bazan bir kaç gün sekebiliyor..Ben cumartesi olarak kabul ediyorum..

Arkadaşlar sabah yaptığımda bişey çıkmadı ama az evvel yaptığım test böyle çıktı..Ama emin değilim...:bbo:

:1shok: Bademmm canım yaa testte ikinci çizgi belirgin..
Seni yanıltamk istemem ama ben hamileyken ilk yaptığım test böyle çıkmıştı inanamamıştım atmıştım.. Adetim de gecikince birkaçgün sonra balsurat arkadaşımın ısrarıyla testi tekrar yaptım ve daha belirgindi kırmızı çıkmıştı... İnşallah canım ya seninkide böyle olur daha net çıkar ikinci çizgi.. Umarım yanılmayız herşeyin hayırlısı olsun...:Saruboceq:

Çizgi belirgin görünüyor cnm,inşallah meleğin yoldadır :)

Aminn inşallah arkadaşlar..Daha önce de bu testlerle öğrenmiştim ben hamileliğimi...:Saruboceq:

kızlar selam...
sizinle burda çok güzel şeyler paylaştık...
gah sevindik gah üzüldük...
size hamilelik haberimi verdiğimde hepimiz çok sevindik.
offf nasıl demeliyim bilmiyorum.
ben bugün düşük yaptım mafoldumben
bebegim 1 aylıkmış. nasıl oldu anlamadım bir anda kan boşaldı senağlama
eşim de bende mahfolduk... kısmet değilmiş diyoruz napalım...
3. bebeğimi de kaybettim...
başka bir doktordan randevu aldım ayın 15 inde baştan bir kontrolden geçicem.
allahım bebegini kaybeden benim gibi anne adaylarına sabır
isteyen herkeze bebişlerini sağ salim versin inşallah...
seviyorum sizi... :a015:

Çok geçmiş olsun canım...mafoldumben

Çok geçmiş olsun.. Birdaha böyle bir acı yaşamazsınız inşallah:çok üzgünüm:

geçmiş olsun. insan üzülüyo ama yine de hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat sahibi olursun en kısa zamanda.

Canımın içi şok oldum ben şimdi yaaaa
Sana boş gelicek belki sözler ama sen yinede üzülme nolursun
Bizler yanındayız, nazaramı geldin kuzum sen acaba
Offf çok canım sıkıldı şimdi, sen iyimisin peki tubişim,nolur gönlünü o güzel yüreğini ferah tut kıyamam sana ya:teselli:

ya ben eşime bile anlatmıştım senin eşinle olan diyaloğunu, sende yaparmısın falan demiştim hatta:1no2: canımsın benm lütfen üzülmeyinmafoldumben

Ayyy Tubicim bir heyecanla açtım topiği nası lüzüldüm nasıl bir bilsen,kendi bebeğimi kaybetmişim gibi üzüldüm
Daha öncekilerde düşüğün sebebi belirlenmiş miydi cnm?
Mutlaka bir sebebi olmalı şayet belli değilse lütfen bu konu üzerine eğil.
Benim erkek kardeşimin eşide 2 aylık bebeğini düşürdü baya ayrıntılı testler yapıldı sonunda kan pıhtılaşması nedeniyle düştüğü anlaşıldı.

Canını sıkma demek istiyorum ama biliyorum ki kısır kalacak bu kelimeler,acını dindirmeye yetmeyecek.Zaman gerçekten herşeyin ilacı,yine yeniden bir derin nefes alıp yola çıkacağız hiç merak etme tatlım.
Seni Seviyoruz

Son düzenleme:
canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
iyiki varsınız...siz olmasanız kendimi nasıl toparlardım bilemiyorum...
biz çok testler yaptırdık. sorun eşimde çıktı. ameliyat oldu. tamam dedik artık herşey düzeldi,
10 gün içinde hemen hamile kalmışım.1 aylıkmış bebeğim...
bir anda kanamam oldu.
bizde anlayamadık hiçbirşey...
eşim sabahtan beri beni teselli ediyor. bana sen lazımsın. bebegimiz herzaman olur diyor.
ama elimde değil üzülmemek.
dediğim gibi,ayın 15 inde tekrardan araştırılarak tedavi ile baştan bir hamilelik düşünüyoruz.
inşallah bu defa meleğimiz bizi üzmeyecek...buna da şükür...
sancım ve kanamam devam ediyor. ama sizin güzel dilekleriniz ve dualarınız bunları hiç hissettirmiyor bile.
sizleri çok seviyorum. iyiki varsınız...

Pc başındada oturma tubicim hadi git uzan lütfen.Eşinede anlayışı ve sahiplenişi için teşekkür ederiz tüm dostların adına.

çok gelmiş olsun arkadaşım,inan bende üzüldüm, inş. çarçabucak tabii kide sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder rabbim inş.

çok geçmiş olsun canım ama şöyle düşün herşey de bir hayır vardır ve ben inanıyorum ki yakında tekrar hamile kalıp bebişini sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksın.

canımmmmmmmmmmmmmmm şok oldum walla mafoldumbensenağlamasenağlama of yaaaaaaaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff ne yazacagımıda bilemiyorum suan senağlama seni tesellietmek icin bir seyler yazmaya zorluyorum kendimi ama olmuyor canım senağlama
önce seviniyoruz hep arkasından kötü haber alıyoruz kendi bebgimi kaybetmiş kadar üzüldüm canım yamafoldumben üzülme falanda diyemiyorum sana ben bu hale geldiysem duyunca sen ne haldesindir allahbilir:teselli:

allah razı olsun canım.
yanımda olmanız yeter bana.
bunu da atlatacagım rabbimin izniyle.
çok mutsuzum hiçbirşey yemek gelmiyor içimden :çok üzgünüm:
çünki yediğimde beslenecek bir bebeğim yok karnımda...
oooffff of...
allah'ım kimseye yaşatmasın bunları.tek isteğim bu.
çok bitkinim yatmam gerek. ama yatmak istemiyorum.
napacagım bilmiyorum.melegim beni bıraktı senağlama
kendinize iyi bakın. seviyorum sizi

bizde seni seviyoruz canım lütfen kendini toparlamaya calıs ve guclu ol belkide melegin saglıksız bir bebiş olacaktı annecigi daha cok üzülecekti onun icin gidip yerini daha güclu olan bir melege bırakmak istedi dinlenmeye calıs ve git esine sıkı sıkı sarıl cunku onunda destege ihtiyacı var canım onun icinde buyyuk şok ve üzüntü oldu seni üzmemek icin duygularını gizliyordur biribirinize destek olun canım guzel allahımın bildigi birsey varki böyle oldu hadi dogru yataga esinin yanına canım aglamak istiyorsanda onun kollarında agla bu gece ama yarın sabah kendinize yeni bir sayfa acın inşalah hersey cok güzel olur sizin icin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…