kızlar selam...
sizinle burda çok güzel şeyler paylaştık...
gah sevindik gah üzüldük...
size hamilelik haberimi verdiğimde hepimiz çok sevindik.
offf nasıl demeliyim bilmiyorum.
ben bugün düşük yaptım mafoldumben
bebegim 1 aylıkmış. nasıl oldu anlamadım bir anda kan boşaldı senağlama
eşim de bende mahfolduk... kısmet değilmiş diyoruz napalım...
3. bebeğimi de kaybettim...
başka bir doktordan randevu aldım ayın 15 inde baştan bir kontrolden geçicem.
allahım bebegini kaybeden benim gibi anne adaylarına sabır
isteyen herkeze bebişlerini sağ salim versin inşallah...
seviyorum sizi... :a015:
Günaydın kısçeler, nassınız bugün bakalım?
gunaydın canımopuyorumnanaktan iyilik senden naber diye sormuyyorum bomba gibisin masallah delikafadulden işin icin sevindim insallah olur :Saruboceq:
kittycim günaydın tatlım nbr?bugün varya bomba gibiyim.acayip mutluyum bebekle falan bi bağlantısı yok ama.allah nasip ederse bi iş görüşmesine gidicem bi teklif aldım.bu cehennemden kurtulucam inşallah.kaydirigubbakcemile2delikafadulden
Nnikcim günaydın hayırlısı olur umarım hakkında:Saruboceq:
gelen giden yok hala canım dun saglık ocagına sorayım dedim kan testi yapıyorlarmı diye doktorun muayene etmesi lazımmıs gerekli görürse yapılırmıs tabi bende arazi oldum hemen:roflol::roflol:
günaydın hepinize kızlar...nasılsınız bakalım .....
hııı yicekti dimi seni doktor valla öldürcem bak seni ya hayret bişeysin.kitty canım enim lütfen artuık bi doktora görün ya bak günler geçiyor yaşın geçiyor ne bu korku anlamadım hayret bişey ya.yapılması gereken bişey varsa yapılsın canım sonra iş işten geçicek lütfen yapma böyle canım.:teselli:
oy oy üzülürmüşte benim icin :tesellipuyorumnanaktan ne yapayım canım ya elimde degil walla mafoldumbenmafoldumben
kızlar siz kan testini nerde ne kadara yaptırdınız?
kızlar:1hug: cosmocum opuyorumnanaktanyasemincim opuyorumnanaktanniye konusmuyorsunuz yaw :sm_confused:
ben konuşuyorum ama pek içaçıcı olmadı sanırım......:mymeka:
canım benim beni delirtme hadi hamile kaldın diyelim hamileyken doktora görünmicen mi hayatım çocuğu direk hiç doktor kontrolünde olmadan mı doğurmayı planlıyorsun.allah aşkına yapma böyle lütfen yardım almak zorundasın eninde sonunda.
ben kediyim canım kuytu bir kenar bulurum gider orda tek basıma giizlice yavrularım :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?