arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

canım başın sağolsun.demekki onun nasibide bu kadarmış hayatım şu anda söylediklerim çok mantıksız farkındayım üzülmemek elde değil tabikide ama allahım inşallah en kısa sürede sana bi bebiş daha nasip edicek emin ol hayatım.senağlamasenağlama

kittycim günaydın tatlım nbr?bugün varya bomba gibiyim.acayip mutluyum bebekle falan bi bağlantısı yok ama.allah nasip ederse bi iş görüşmesine gidicem bi teklif aldım.bu cehennemden kurtulucam inşallah.kaydirigubbakcemile2delikafadulden

gunaydın canımopuyorumnanaktan iyilik senden naber diye sormuyyorum bomba gibisin masallah delikafadulden işin icin sevindim insallah olur :Saruboceq:

Nnikcim günaydın hayırlısı olur umarım hakkında:Saruboceq:

gelen giden yok hala canım dun saglık ocagına sorayım dedim kan testi yapıyorlarmı diye doktorun muayene etmesi lazımmıs gerekli görürse yapılırmıs tabi bende arazi oldum hemen:roflol::roflol:

gelen giden yok hala canım dun saglık ocagına sorayım dedim kan testi yapıyorlarmı diye doktorun muayene etmesi lazımmıs gerekli görürse yapılırmıs tabi bende arazi oldum hemen:roflol::roflol:

hııı yicekti dimi seni doktor valla öldürcem bak seni ya hayret bişeysin.kitty canım enim lütfen artuık bi doktora görün ya bak günler geçiyor yaşın geçiyor ne bu korku anlamadım hayret bişey ya.yapılması gereken bişey varsa yapılsın canım sonra iş işten geçicek lütfen yapma böyle canım.:teselli:

oy oy üzülürmüşte benim icin :tesellipuyorumnanaktan ne yapayım canım ya elimde degil walla mafoldumbenmafoldumben
kızlar siz kan testini nerde ne kadara yaptırdınız?

kızlar:1hug: cosmocum opuyorumnanaktanyasemincim opuyorumnanaktanniye konusmuyorsunuz yaw :sm_confused:

oy oy üzülürmüşte benim icin :tesellipuyorumnanaktan ne yapayım canım ya elimde degil walla mafoldumbenmafoldumben
kızlar siz kan testini nerde ne kadara yaptırdınız?

canım benim beni delirtme hadi hamile kaldın diyelim hamileyken doktora görünmicen mi hayatım çocuğu direk hiç doktor kontrolünde olmadan mı doğurmayı planlıyorsun.allah aşkına yapma böyle lütfen yardım almak zorundasın eninde sonunda.

ben kediyim canım kuytu bir kenar bulurum gider orda tek basıma giizlice yavrularım :roflol::roflol:

ben kediyim canım kuytu bir kenar bulurum gider orda tek basıma giizlice yavrularım :roflol::roflol:

ha haa haaaaa çok komiksin ya ama kaçamazsın işe yaramaz her zaman böyle yırtamamzsın canım.bi gün varya seni hastaneye bi kapatıcaklar komple böyle bakmadıkları yer kalmıcak.görcen ozaman sen heralde bi doğduğunda gördü seni doktor.klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…