arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yok canım ya doktora her gittigimde yeni bir hastalık cıktı bende sıkıldım bıraktım en son gecen yıl gitmiştim doktora simdiki farklı bir olay ben yeni bir yerdeyim esim calısıyor annesiylede kadın doktoruna gitmek istemiyorum

anlıyorum hayatım tabiki de kayınvalidenle gitme o zamna ama en kısa zamanda eşin bir izin ayarlasın ve gidin lütfen ihmal etme tatlım.:teselli:

anlıyorum hayatım tabiki de kayınvalidenle gitme o zamna ama en kısa zamanda eşin bir izin ayarlasın ve gidin lütfen ihmal etme tatlım.:teselli:

kan testinde cıkarsa bebiş sonrasında zaten mecburen gidilecek saglık ocagı tam benim karsımda hatta doktorları bile pencereden görüyorum burdanmı sorsam acaba bacım gunum gecti acaba hamilemiyim diye :roflol::roflol:

kızlar niye sesiniz cımıyor yaw:sm_confused: kan testini kaca nerde yaptırdınız diye sormustum kazık yemeyeyim :roflol::roflol:

devlet hastanesinde yapıyolarmıı hemen laboratuvaa mı gidiyosun.kadın doğum yok orda şaşırdım canım.hemen alıyolarmı peki,bekleyemiyom fasla ben:))))))

canım kadın doğumcu görüyor o gün benim kendi dr umda poliklinikçiydi günüm geçti dedim istedi..hemen verdim kanımı 1,5 saattede çıktı...hatta hastanenin internet sayfası var ordan öğrendim :)))

günaydınlarrr bence hamişsin sen inş.dua ediyorum..

ah canım ahhhhhhhhhhhhhhh inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
devlet hastanesinde bedavaya :))opuyorumnanaktan

ben 18 yaptırmuştım abla valla baya pahalı yawww,bidaha çift çizgiyi görmeden yapmammmsırnaşık şey

tesekkürler kızlar opuyorumnanaktansu yagmur dursunda önce bedavaya yaptırmak icin gideyim olmazsa baska yere yaptırayım medicana var burda acaba orda ne kadardır neyse bakalım hayırlısı olsun :1hug:

canım kadın doğumcu görüyor o gün benim kendi dr umda poliklinikçiydi günüm geçti dedim istedi..hemen verdim kanımı 1,5 saattede çıktı...hatta hastanenin internet sayfası var ordan öğrendim :)))

canım muayenemi olmak gerekiyor kan testi yaptırmak icin ?

yaa devlet hastanesinde kadın doğumcu yok die biliyorum yada bursada yok.zübeyde hanım var burda hepsini o almış:roflol:

canım devlet derken ekisk olmuş kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesi....ama ben devlet hastanesindede baktırmıştım...kadın doğum uzak...dahiliyeciden istetmiştim bir kere rica edip....

iyiyik canım sabırszılıkla yarının olmasını bekliyoruz..inşallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar..birazcık korkuyoruzda...

KORKMA CANIM KORKMA İNŞALLAH SABAH BEN HAMİLEYİM DİYE BAĞIRICAKSIN BURDA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey:

KORKMA CANIM KORKMA İNŞALLAH SABAH BEN HAMİLEYİM DİYE BAĞIRICAKSIN BURDA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey:

yaw ne alemsin ha :roflol: o zaten hamile koptum walla:roflol::roflol: sen gelde buralarda hamileyimmmm diye bagır inşallah emi :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…