ha haa haaaaa çok komiksin ya ama kaçamazsın işe yaramaz her zaman böyle yırtamamzsın canım.bi gün varya seni hastaneye bi kapatıcaklar komple böyle bakmadıkları yer kalmıcak.görcen ozaman sen heralde bi doğduğunda gördü seni doktor.klava:
yok canım ya doktora her gittigimde yeni bir hastalık cıktı bende sıkıldım bıraktım en son gecen yıl gitmiştim doktora simdiki farklı bir olay ben yeni bir yerdeyim esim calısıyor annesiylede kadın doktoruna gitmek istemiyorum
anlıyorum hayatım tabiki de kayınvalidenle gitme o zamna ama en kısa zamanda eşin bir izin ayarlasın ve gidin lütfen ihmal etme tatlım.:teselli:
günaydın canım nbr?a.s.
oy oy üzülürmüşte benim icin :tesellipuyorumnanaktan ne yapayım canım ya elimde degil walla mafoldumbenmafoldumben
kızlar siz kan testini nerde ne kadara yaptırdınız?
kızlar niye sesiniz cımıyor yaw:sm_confused: kan testini kaca nerde yaptırdınız diye sormustum kazık yemeyeyim :roflol::roflol:
devlet hastanesinde bedavaya :))opuyorumnanaktan
devlet hastanesinde yapıyolarmıı hemen laboratuvaa mı gidiyosun.kadın doğum yok orda şaşırdım canım.hemen alıyolarmı peki,bekleyemiyom fasla ben:))))))
günaydınlarrr bence hamişsin sen inş.dua ediyorum..
devlet hastanesinde bedavaya :))opuyorumnanaktan
ben 18 yaptırmuştım abla valla baya pahalı yawww,bidaha çift çizgiyi görmeden yapmammmsırnaşık şey
canım kadın doğumcu görüyor o gün benim kendi dr umda poliklinikçiydi günüm geçti dedim istedi..hemen verdim kanımı 1,5 saattede çıktı...hatta hastanenin internet sayfası var ordan öğrendim :)))
canım muayenemi olmak gerekiyor kan testi yaptırmak icin ?
yaa devlet hastanesinde kadın doğumcu yok die biliyorum yada bursada yok.zübeyde hanım var burda hepsini o almış:roflol:
bursada zübeyde hanım doğumevi duymuşunusdur hepsi orda artık,sadece özeller de var bizde..
iyiyik canım sabırszılıkla yarının olmasını bekliyoruz..inşallah hayırlı haberlerle gelirim kızlar..birazcık korkuyoruzda...
muayene olmuyosun tatlım sadece poliklinige başvurup dr dan istiyosun okadar....korkma muayene yok....
KORKMA CANIM KORKMA İNŞALLAH SABAH BEN HAMİLEYİM DİYE BAĞIRICAKSIN BURDA....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::teytey::teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?