arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

cok haklısın sımdı ben nerem agrısa hamılelık belırtısı sanıyorum valla yakındır kafayı sıyırmam

kıslar nerdesiniz ama topiği öksüz bıraktınız cosmo piştt kitty ninik aaaaaaaaa
kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr klava:

geldim canım test sonucu negatif cıktı acayip bozuldum walla mafoldumbenmafoldumben

merhaba arkadaşlar .. inşallah umutlu bekleyışler meyvesını verır .. benım de gunume 2 gun var ..genellikle 27 veya 28 gunde bır adet olurum ..bugun 27 .gun ..yanı cumartesı adet olmazsam belkı umutlanabılırım .. ama hiç umudum yok ..cunku hiç belırtım yok ..sankı adet olacakmış gıbı agrılarım var .. göguslerımde dolgunlık yok .. sadece bır kaç kez şiddetlı kıramp gırdı kasıklarıma ...

aramıza hosgeldin canım :1hug:a.s. inşallah güzel allahım gönlüne göre verir canım :Saruboceq:

belırtı belırtı dıye kafayı yıyecegım ... sankı butun belırtıler ben uzerıne dustukce kayboluyor ..aslında test aldım ama yapmaya korkuyorum cumartesıyı bekleyecegım... bıktım artık tek cızgıyı gormekten ..

cok tesekkur ederım canım ...inşallah hepımızın yuzu guler ..ve hamıle kalırız ve turkıyede nufus patlaması olur:CüvCüv:

amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

:teselli: canım benımya kaç peki değerin

0.1 canım yaw idrar testide hep 1 cizgiydi buda deger olarak 1 cıktı bari bunda 2 olsaydı:roflol:

canım inşallah o değeri yükselmiş de göreceğiz .Kittycan şu korkunu yen bi doktora git bu kadar gecikme başka sorun açmasın üzülmeni istemem::1no2:

inşalah canım:Saruboceq::1hug: eşimde gidelim diyor canım sanırım baska carem kalmadı

ya nagihan epeydir yok ben çok merak ediyorum... haberi olan varmı... acaba yasaklı filan mı aklıma başka ihtimal gelmiyor ya.. gerçi kendi halinde biri.. yasaklı olacak bir durumu olduğunu sanmıyorum ama... başka bir ihtimal de gelmiyor ki aklıma...

canım en kısa zamanda doktora gıt ya :teselli:

:1hug:bugun kan testi icin bile aşırı stres oldum canım ya birde doktora gittigimi dusun

üzme kendini ablacığım ama şu doktor işini erteleme artık.....bu ay mutlaka git.. reglinin 3. günü gidersen daha çok bilgi veriyor doktor..

tesekkürler canım :1hug: doktor icin bana bir anda geliyorlar ancak ozman karar verip gidiyorum canım :1hug:

bende merakediyorum hic ses seda yok kac gundur :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…