merhaba arkadaşlar .. inşallah umutlu bekleyışler meyvesını verır .. benım de gunume 2 gun var ..genellikle 27 veya 28 gunde bır adet olurum ..bugun 27 .gun ..yanı cumartesı adet olmazsam belkı umutlanabılırım .. ama hiç umudum yok ..cunku hiç belırtım yok ..sankı adet olacakmış gıbı agrılarım var .. göguslerımde dolgunlık yok .. sadece bır kaç kez şiddetlı kıramp gırdı kasıklarıma ...
cok tesekkur ederım canım ...inşallah hepımızın yuzu guler ..ve hamıle kalırız ve turkıyede nufus patlaması olur:CüvCüv:aramıza hosgeldin canım :1hug:a.s. inşallah güzel allahım gönlüne göre verir canım :Saruboceq:
geldim canım test sonucu negatif cıktı acayip bozuldum walla mafoldumbenmafoldumben
cok tesekkur ederım canım ...inşallah hepımızın yuzu guler ..ve hamıle kalırız ve turkıyede nufus patlaması olur:CüvCüv:
:teselli: canım benımya kaç peki değerin
geldim canım test sonucu negatif cıktı acayip bozuldum walla mafoldumbenmafoldumben
canım inşallah o değeri yükselmiş de göreceğiz .Kittycan şu korkunu yen bi doktora git bu kadar gecikme başka sorun açmasın üzülmeni istemem::1no2:
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
0.1 canım yawidrar testide hep 1 cizgiydi buda deger olarak 1 cıktı bari bunda 2 olsaydı:roflol:
canım en kısa zamanda doktora gıt ya :teselli:
üzme kendini ablacığım ama şu doktor işini erteleme artık.....bu ay mutlaka git.. reglinin 3. günü gidersen daha çok bilgi veriyor doktor..
ya nagihan epeydir yok ben çok merak ediyorum... haberi olan varmı... acaba yasaklı filan mı aklıma başka ihtimal gelmiyor ya.. gerçi kendi halinde biri.. yasaklı olacak bir durumu olduğunu sanmıyorum ama... başka bir ihtimal de gelmiyor ki aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?