arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yawww kızlar benim daha 7 günüm var ..11 haziran..ama gögüslerim acıyo..idrarımın rengi değişti..arada ter basıyo..vee yoğun bi akıntım varr..beyaz renk akıntıı..halsizlikte var dicem amaaa zaten biraz keyfime düşkünümdür..yani onu saymayayımm-tatlicadiarzu-offf offff bu son günlere yaklaştıkca insan çokk bunalıyoooodelikafadulden

Günüme 5 gün var. hiç bi belirti de yok. sanırım hamile değilim.

hosgeldiniz kızlar :1hug:

yakaladım seni kaydirigubbakcemile . nasıl gidiyor hamilelik .. canım sana bir sorum olacak .. ben ovülosyon testimi. adetin 7, gününden itibaren yapmaya başladım.. 7, gün silik çıktı.. ama sonraki günler tek çizgi çıktı..bu gün daha yapmadım.. 6. günü nasıl bir şey diye folyoyu açmıştım .. acaba omu etkiledi kii

ateşim aynı seyrediyor sadece dün 36 idi bu sabah 35,9 olmuş ... ordasın ama sanırım şu an yazdıklarımı göremiyordsun canım..sayfa okuyorsun sanırım...

günaydın arkadaşlar,
benim son 2 günüm bugün veya yarın.sabırsızlıktan ölücem.bu sabah test yaptım hiçbişey yok.offf ya çok üzüldüm.

geldim canım test sonucu negatif cıktı acayip bozuldum walla mafoldumbenmafoldumben

canım benim günaydın lütfen üzülme arkadaşım.her iştebi hayır vardır.ama şu doktor işini de uzatma artık lütfen bak böyle her seferinde sana daha çok yıkım oluyor hayatım...bir iki gidişten sonra alışıcaksın inan..:teselli:

gunaydın kıslar nasılsınız benım 6 gunum kaldı ama hıçç belirti yok ya a.s.

günaydın canım hosgeldin :1hugpuyorumnanaktan belkide belirti olmaması olmasından daha iyidir canım cunku butun belirtilerin oldugu zmanda birsey cıkmıyor mesela bende hersey vardı ama bak olmadı :1hug:
günaydın arkadaşlar,
benim son 2 günüm bugün veya yarın.sabırsızlıktan ölücem.bu sabah test yaptım hiçbişey yok.offf ya çok üzüldüm.

hosgeldin canım :1hug: erkenyaptıgın icin cıkmamıstır canım moralini bozma bos yere :teselli:

merhaba canım:1hug: iki sebep olabilir canım belki 7.gunden daha erken bir zmanda yumurtladın onun icin silik cizgi cıktı ikinciside o testleri actıktan en gec bir saat icinde kulllamalısınız diye yazıyordu onun icinde olmus olabilir a.s

gel ninikim gel hosgeldin canım :1hug: opuyorumnanaktan idrar testinde negatife alısmıstımda yinede bir umut oluyordu kan testinde bu kadar dusuk deger cıkınca resmen yıkıldım canım birde insan verdigi parayada acıyor bundan sonra idrar testinde cift cizgi cıkmadıktan sonra gidip kan testi yaptırmicam 45 liraya oldu olan

günaydın kızlaarrr uzun zamanadır takip ettiğim topice kaderde şimdi yazmak varmışş...bu ay korunmayı bıraktık ve hamile olabilrmiyim acab adie düşünüorum...5 günüm var beklicem bakalım test yaparım artık...gögüslerimde aşırı derecede sancılar var yani öleki gece bile uyanabiliorum ama bu ilk defa oluo bende hafif başdönmeleri var ama mide bulantısı falan yohh....akıntımda baya yoğun..ya bilemiorumki hamile olabirmiyim acaba...

hosgeldin canım :1hug: bence erken test yapma sonu üzücü oluyor gununun gecmesimni bekle daha sonra yap test canım a.sinşallah hamilesindir :Saruboceq:

o bekleme süresi öldürüo ama beni...oofff nekadar strese giriorum bi bilsen...

hepimiz o duyguyu cok iyi biliyoruz canım a.s sakin olmaya calıs stres her seyin en buyuk dusmanı :1hug: bak bekle bekle strese girdim kac gun oldu hala bende gelen giden yok idrarda surekli negatif cıkıyordu 9 gun gecince kanda baktırdım ondada negatif cıktı :çok üzgünüm: bakalım keyfi nezman gelirse ozman adet olacak benim yasadıgım stresi sen artık tahminet :çok üzgünüm:

ahh canım benimm haklsın valla..y abi de benim adetlerimde düzensiz oluo yanii 10 haziran diorum günüme ama tam olarak güvenemiorumm

ahh canım benimm haklsın valla..y abi de benim adetlerimde düzensiz oluo yanii 10 haziran diorum günüme ama tam olarak güvenemiorumm

duzensiz olusu daha cok karıstırıyor kafayı canımyerimseniben benimde mart ayında düzensizlesti canım daha öncesinde hic gecikmezdi bir kac gun öncesinden oldugu olurdu ama hic gecikmezdi şimdi duzenimde bozuldu psikolojimde bozuldu kadın olmak ne zor seymiş böyle canım ya :sm_confused:

doğru söylüyorsun hayatım ya.anam ama aslına bakarsan kaç kere yaptın bu beklediğin süreç içinde rahat bi 4-5 yapmışsındır aynı paraya geliyor aşağı yyukarı.sırnaşık şey
en güzeli hiç yapmamak.....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…