doğru söylüyorsun hayatım ya.anam ama aslına bakarsan kaç kere yaptın bu beklediğin süreç içinde rahat bi 4-5 yapmışsındır aynı paraya geliyor aşağı yyukarı.sırnaşık şey
en güzeli hiç yapmamak.....kaydirigubbakcemile3
hayatım bu arada hayırlı cumalar bugün cuma yoğunum arada açarım tamam mı canım.öptüm seni.
kitty cim günaydın....9 gün olmuş bence içini rahat tut.benim yakın bir arkadaşımında böyle olmuştu.ne idrarda ne kanda çıktı 2 ay..sonra gitti 2.5 aylık hamile olduğunu öğrendi..çok nazlı oluyorlar göstermiyorlar
kendilerini....nasılsın ben 10 gündür girmiyorum.kendimi dinledim biraz...artık iyiyim...moralimi toparladım artık herşey için hayırlısı diyorum....
Kızlar aşağıdaki listeyi oluşturdum, hep beraber sayalım istedim, yanlış yazdıklarım düzeltsin lütfen.
.........................SAT............................KALAN GÜN
gulcangulcan ......?.......................................1
figen-figen...........?.......................................4
tatlicik................?.......................................5
canikom...........6 May..................................?
cans................9 May..................................?
aylinda............13 May.................................?
forever_14........14 May.................................6
pelin003..............?.......................................6
Merhaba arkadaşının durumunda doktor nasıl görmemiş anlamadım çünkü internetten yaptığım araştırmalara göre yumurta döllendikten 7 gün sonra rahime düşüyor ve yerine yerleşiyor, doktorlarda döllenmeden 10 gün sonra muayene de dikkatli baktıklarında bebeği görebilirlermiş nokta halinde, bu da adetin ilk gününden itibaren 21-25. günleri arasına denk gelir yani bebek daha 4. haftasını doldurmadan ultrasonda görünürmüş. Yani arkadaşınınki çok nadir bir durum olabilir bence. Kittycat çok ümitlenmesin sonrasında daha büyük hayal kırıklığına uğrar.kitty cim son gidişine kadar baktıklarında görünmemişti...dediğim gibi 2.5 aylık olduğunda gösterdi bebek kendini..ona bakarsan bende de garip bir olay oldu...kan testinde değerim 12 idi. doktor çok küçük demişti..ama ne var ki benim ki de idrar testinde çıktı.doktor inanamadı.bu kadar düşük değer idrarda çıkmaz demişti.üstelik testte adi testler dendi..hani şu duyarlı olanlardan olsa anlayacağım.o yüzden artık her türlü değişik belirtiler olduğuna inandım arkadaşım.içini rahar tut sen...allah gönlümüze göre vericek canım..hihoyyyt
Kittycat sende de bende olduğu gibi adet düzensizliği var sanırım, inşallah hamilesindir canım.
kitty cim son gidişine kadar baktıklarında görünmemişti...dediğim gibi 2.5 aylık olduğunda gösterdi bebek kendini..ona bakarsan bende de garip bir olay oldu...kan testinde değerim 12 idi. doktor çok küçük demişti..ama ne var ki benim ki de idrar testinde çıktı.doktor inanamadı.bu kadar düşük değer idrarda çıkmaz demişti.üstelik testte adi testler dendi..hani şu duyarlı olanlardan olsa anlayacağım.o yüzden artık her türlü değişik belirtiler olduğuna inandım arkadaşım.içini rahar tut sen...allah gönlümüze göre vericek canım..hihoyyyt
arkadaşımın durumu tabiki özel bir durum ümitlendirmek istemem tabiki bende...yalnız bendeki durumda da benim adetimin 28.gününde öğrenmiştim..ancak doktorum ultrasonla bakmayalım keseyi göremeyiz dedi bana..1 hafta sonra gelin bakalım demişti.ama kısmet olmaı malesef düşük yaşadım.o yüzden herkes te tarihler durumlar farklı olabiliyor.ben diğer aylarda bütün belirtileri yaşamıştım.mayıs ayında da sıfır belirti.o yüzden bünyeye göre değişiyor bu durum...beleyip görüceğiz kızlar kaydirigubbakcemile2
Merhaba arkadaşının durumunda doktor nasıl görmemiş anlamadım çünkü internetten yaptığım araştırmalara göre yumurta döllendikten 7 gün sonra rahime düşüyor ve yerine yerleşiyor, doktorlarda döllenmeden 10 gün sonra muayene de dikkatli baktıklarında bebeği görebilirlermiş nokta halinde, bu da adetin ilk gününden itibaren 21-25. günleri arasına denk gelir yani bebek daha 4. haftasını doldurmadan ultrasonda görünürmüş. Yani arkadaşınınki çok nadir bir durum olabilir bence. Kittycat çok ümitlenmesin sonrasında daha büyük hayal kırıklığına uğrar.
selam kızlar rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:
beni düsündugun icin cok tesekkürler canım :1hug::1hug:dunku kan testini daha fazla ümitlenmemek icin yaptırdım yani kendimi en kötüsüne hazırladım ben :1hug:
Kızlar aşağıdaki listeyi oluşturdum, hep beraber sayalım istedim, yanlış yazdıklarım düzeltsin lütfen.
.........................SAT............................KALAN GÜN
gulcangulcan ......?.......................................1
figen-figen...........?.......................................4
tatlicik................?.......................................5
canikom...........6 May..................................?
cans................9 May..................................?
aylinda............13 May.................................?
forever_14........14 May.................................6
pelin003..............?.......................................6
mutluyum_cok.....?.......................................4
amin canım :Saruboceq:inşallah sende en kısa zmanda melegine kavusursun:Saruboceq:Canım bende kendimi her konuda herşeyin en kötüsüne hazırlarım hayatta çünkü ne için heveslensem olmadığında çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Bu ay olmasa bile inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.
hoşbuldukopuyorumnanaktan
inşallah canım...allah dualarımızı kabul etsin...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?