arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hayatım bu arada hayırlı cumalar bugün cuma yoğunum arada açarım tamam mı canım.öptüm seni.

kitty cim günaydın....9 gün olmuş bence içini rahat tut.benim yakın bir arkadaşımında böyle olmuştu.ne idrarda ne kanda çıktı 2 ay..sonra gitti 2.5 aylık hamile olduğunu öğrendi..çok nazlı oluyorlar göstermiyorlar kendilerini....nasılsın ben 10 gündür girmiyorum.kendimi dinledim biraz...artık iyiyim...moralimi toparladım artık herşey için hayırlısı diyorum....

Kızlar aşağıdaki listeyi oluşturdum, hep beraber sayalım istedim, yanlış yazdıklarım düzeltsin lütfen.

SAT KALAN GÜN

gulcangulcan ? 1

figen-figen ? 4

tatlicik ? 5

canikom 6 May

cans 9 May

aylinda 13 May

forever_14 14 may 6

pelin003 ? 6

Kızlar aşağıdaki listeyi oluşturdum, hep beraber sayalım istedim, yanlış yazdıklarım düzeltsin lütfen.

.........................SAT............................KALAN GÜN

gulcangulcan ......?.......................................1

figen-figen...........?.......................................4

tatlicik................?.......................................5

canikom...........6 May..................................?

cans................9 May..................................?

aylinda............13 May.................................?

forever_14........14 May.................................6

pelin003..............?.......................................6

ne dördü ne besi canım ya 9 tane yaptım :roflol::roflol: 10 tanede ovulasyon testi yapmıstım yumurta takibi icinkafamçokkarıştı wcdeki cop kutusu tıbbi atık yeri oldu mubarek :roflol::roflol:
hayatım bu arada hayırlı cumalar bugün cuma yoğunum arada açarım tamam mı canım.öptüm seni.

hayırlı cumalar canım inşallah butun dileklerin kabul olur bu mubarek gunde :Saruboceq:

hosgeldin canım :1hug: inşallah öyledir canım :Saruboceq: ultrasonda baktırmısmıydı canım ögrenmeden önce ?

kendini toparlamana sevindim canım :1hug: inşallah bu ay guzel haber alırız senden :Saruboceq:bak ninikim hatırlatmasa bugunun cuma oldugunu bile unutmustum inşallah seninde bütün dileklerin kabul olur canım :Saruboceq:

iyi yapmıssın canım :1hug:

kitty cim son gidişine kadar baktıklarında görünmemişti...dediğim gibi 2.5 aylık olduğunda gösterdi bebek kendini..ona bakarsan bende de garip bir olay oldu...kan testinde değerim 12 idi. doktor çok küçük demişti..ama ne var ki benim ki de idrar testinde çıktı.doktor inanamadı.bu kadar düşük değer idrarda çıkmaz demişti.üstelik testte adi testler dendi..hani şu duyarlı olanlardan olsa anlayacağım.o yüzden artık her türlü değişik belirtiler olduğuna inandım arkadaşım.içini rahar tut sen...allah gönlümüze göre vericek canım..hihoyyyt

Merhaba arkadaşının durumunda doktor nasıl görmemiş anlamadım çünkü internetten yaptığım araştırmalara göre yumurta döllendikten 7 gün sonra rahime düşüyor ve yerine yerleşiyor, doktorlarda döllenmeden 10 gün sonra muayene de dikkatli baktıklarında bebeği görebilirlermiş nokta halinde, bu da adetin ilk gününden itibaren 21-25. günleri arasına denk gelir yani bebek daha 4. haftasını doldurmadan ultrasonda görünürmüş. Yani arkadaşınınki çok nadir bir durum olabilir bence. Kittycat çok ümitlenmesin sonrasında daha büyük hayal kırıklığına uğrar.

Kittycat sende de bende olduğu gibi adet düzensizliği var sanırım, inşallah hamilesindir canım.

amin canım :Saruboceq:insallah güzel allahım bebek isteyen hic kimsenin kucagını bos bırakmaz :Saruboceq: amin :Saruboceq:

anladım canım hayırlısı olsunopuyorumnanaktan inşallah bendede öyle olur :Saruboceq: evet canım senin yaramaz cok cabuk kendini bellietmişti :teselli: ama üzülme cunku biliyoruzki senin bebegin oluyormus sıkı bir calısmayla tekrar gelecek buna eminim inşallah seni cok bekletmeden gelir :Saruboceq:

arkadaşımın durumu tabiki özel bir durum ümitlendirmek istemem tabiki bende...yalnız bendeki durumda da benim adetimin 28.gününde öğrenmiştim..ancak doktorum ultrasonla bakmayalım keseyi göremeyiz dedi bana..1 hafta sonra gelin bakalım demişti.ama kısmet olmaı malesef düşük yaşadım.o yüzden herkes te tarihler durumlar farklı olabiliyor.ben diğer aylarda bütün belirtileri yaşamıştım.mayıs ayında da sıfır belirti.o yüzden bünyeye göre değişiyor bu durum...beleyip görüceğiz kızlar kaydirigubbakcemile2

anladım canım hayırlısı olsunopuyorumnanaktan inşallah bendede öyle olur :Saruboceq: evet canım senin yaramaz cok cabuk kendini bellietmişti :teselli: ama üzülme cunku biliyoruzki senin bebegin oluyormus sıkı bir calısmayla tekrar gelecek buna eminim inşallah seni cok bekletmeden gelir :Saruboceq:[/QUOTE]

inşallah canım...allah dualarımızı kabul etsin...:Saruboceq:

Çok üzüldüm canım ama hiç moralini bozma çünkü sağlıksız bebek düşermiş, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın.

beni düsündugun icin cok tesekkürler canım :1hug::1hug:dunku kan testini daha fazla ümitlenmemek icin yaptırdım yani kendimi en kötüsüne hazırladım ben :1hug:

beni düsündugun icin cok tesekkürler canım :1hug::1hug:dunku kan testini daha fazla ümitlenmemek icin yaptırdım yani kendimi en kötüsüne hazırladım ben :1hug:

Canım bende kendimi her konuda herşeyin en kötüsüne hazırlarım hayatta çünkü ne için heveslensem olmadığında çok büyük hayal kırıklığına uğruyorum. Bu ay olmasa bile inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım.

Kızlar nerdesiniz, oluşturduğum liste doğrumu yanlış yazdıklarımı düzeltin lütfen

Son düzenleme:
amin canım :Saruboceq:inşallah sende en kısa zmanda melegine kavusursun:Saruboceq:

hoşbuldukopuyorumnanaktan

senin belirtilerin neler canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…