kitycim sen yarın bence bi kan testi yaptır olurmu...
ben çıkıyorum şimdi, şimdilik öptüm...
yarın sabah görüşürüz, inşallah güzel haberler verirsin canım..
kızlar bişey soracağım bu ay klomen kullandım benim yumurtam 11 gün 21,3,cumartesi günü 13 gün 27,8 oldu ve dr a gittiğimde çatlamamıştı..ama çok kasık ağrım var hala..sizce yumurtanın bu kadar büyük olması normal mi..yada ne gibi sakıncası var..dr yumurtlama problemin yok..önümüzdeki ay boş takip edeceğim dedi..yani herhangi bir ilaç vermeden..
hastalanamayınca soğan kürüne başladım, ve 4-5 gün sonra hastalandım... hemde kistimi yok etti, soğan kürü rahimi acayip temizliyor.... sadece bu kürle bile hamile kalan bi dünya kişi var, özellikle kist i olanlar ve pco lar için mucize bir kür
SOĞAN KÜRÜ
kaynamakta olan 1,5 bardak klorsuz içme suyuna 1 büyük soğanı8kahverengi yemeklik olanı) 5 yada 6b parçaya bölüp 5 sk kaynat, 5 dk sonra ateşi kapatıp ılımasını bekle, ılıınınca süzüp iç 15 gün buynca sabah akşam yemeklerden 10 dk önce içilecel
bu bittikten hemen sonra ertesi gün incire başladım..
İNCİR KÜRÜ
kaynamakta olan 2,5 bardak içme suyuna 10 tane kadar inciri yıkayıp 2 ye bölüp attım ne 5 dk kaynattm, kapak kapalı tabi, 5 dk sonra içine dilimlediğim 1 havucu attım beraber 5 dk daha kaynattım, sonra kapağı kapalı olarak ılımasını bekledim, ılınınca süzdüm yarısını gece yatmadan önce , yarısını sabah uyandığımda içtim. b
bu yumurtlamaya ve yumrtanuın çatlamasını sağlıyo
ben soğan kürüne başlarken eşimde keçiboynuzuna başaldı
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
kaynamakta olan 2,5 bardak klorsuz suya ufak ufak parçalanmış 8-9 keçiboynuuzunu at, 5 dk kısık ateşte kapağı kapalı kaynat, 5 dk sonra altını kapat ve 20 dk demlenmeye n-bırak, 20 dk sonra süz, soğuyunca yarısını gece yamadan önce, yarısını sabah uyanınca içsin
buda hareketli sperm sayısını 40 kat arttırıyor...
hoşbulduk güzelim..nasılsın?hihoyyyt hihoyyytsence degişmiş olabilirmiki
evet canım öyleymiş ilac içmektense bunlarıu uygulamak bana daha az zarar veriropuyorumnanaktan
selam canım hosgeldin opuyorumnanaktan
değişmiş olabiilir tabi tablona göre 14. günde yumurtlamış oalbilirsin.30.günde ...
en azından hamile değilsen ona göre soğan kürüne başlarsın böylece ilaç kullanmadan regl olursun....
ve tabiki bebş çalışmalarına bir an önce başlarsın dimi...zemuszemus
canım öptüm şimdilik...
yarın güzel haberlerle bekliyorum seni ok?opuyorumnanaktan
hoşbulduk güzelim..nasılsın?hihoyyyt hihoyyyt
selam fıstıklar nasılsınız ya ben son gunlerde pcye takılamadım hiç.cumartesıden beri hep çalışıyorum ve ustumden tır geçmiş gibi.çokyorgunum akşam geliyorum kut yemek yıyıp yatıyorum oyuzden sızlere vakıt ayıramadım cumaya kadar bu boyle gıdecek kızlar ya.:çok üzgünüm:ama sizleri çok seviyomopuyorumnanaktana.s.
bugün 16 gün güzelim..inşallah yumurtam çatlamıştır...hayırlısı artık..ayın 22 de belli olacak..kaydirigubbakcemile3değişmiş olabiilir tabi tablona göre 14. günde yumurtlamış oalbilirsin.30.günde ...
en azından hamile değilsen ona göre soğan kürüne başlarsın böylece ilaç kullanmadan regl olursun....
ve tabiki bebş çalışmalarına bir an önce başlarsın dimi...zemuszemus
sağol canım.. teşekkür ederim..tamam canım cok tesekkürler yardımların icin bebişinede kendinede cok iyi bak opuyorumnanaktan
canım ben bunlardan pek anlamıyorum ninik catlatma ignesi yaptırmıstı o burda olasaydı sana yardımcı olurdu eminim
heyyooooooooooooo foreverım gelmiş hosgeldin canım :sm_coolpuyorumnanaktan bizde seni seviyoruz canım ninikle meraketmiştik ortada sizi göremeyince
kızlar bişey soracağım bu ay klomen kullandım benim yumurtam 11 gün 21,3,cumartesi günü 13 gün 27,8 oldu ve dr a gittiğimde çatlamamıştı..ama çok kasık ağrım var hala..sizce yumurtanın bu kadar büyük olması normal mi..yada ne gibi sakıncası var..dr yumurtlama problemin yok..önümüzdeki ay boş takip edeceğim dedi..yani herhangi bir ilaç vermeden..
merhaba güzelim..bi soru sormuştum ama görmedin galiba..ben bu ay klomen kullandım dr yumurta takibine başladı..11 gün yumurtam 21,3 dü c.tesi günü 13 gün 27,8 olmuştu ve hala o saate kadar çatlamamıştı..herhangibir çatlama iğnesi de vermedi..yumoş büyüklüğü ne kadar olur bbiliyormusun..doktor yumurtamın bu kadar büyüdüğünü görünce şok geçirdi resmen..yani yumurtlama problemim yokmuş..ama çatlama oldumu bilmiyorum..cumartesiden beri kasılarım çok ağrıyor..22 de satım..ne bileyim kafam karıştı..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı önümüzdeki ay ilaçsız..boş takip edeceğim dedi..BENDE İYİYİM YANİ TEŞEKKÜR EDERİM :dilcikar:
selam fıstıklar nasılsınız ya ben son gunlerde pcye takılamadım hiç.cumartesıden beri hep çalışıyorum ve ustumden tır geçmiş gibi.çokyorgunum akşam geliyorum kut yemek yıyıp yatıyorum oyuzden sızlere vakıt ayıramadım cumaya kadar bu boyle gıdecek kızlar ya.:çok üzgünüm:ama sizleri çok seviyomopuyorumnanaktana.s.
merhaba güzelim..bi soru sormuştum ama görmedin galiba..ben bu ay klomen kullandım dr yumurta takibine başladı..11 gün yumurtam 21,3 dü c.tesi günü 13 gün 27,8 olmuştu ve hala o saate kadar çatlamamıştı..herhangibir çatlama iğnesi de vermedi..yumoş büyüklüğü ne kadar olur bbiliyormusun..doktor yumurtamın bu kadar büyüdüğünü görünce şok geçirdi resmen..yani yumurtlama problemim yokmuş..ama çatlama oldumu bilmiyorum..cumartesiden beri kasılarım çok ağrıyor..22 de satım..ne bileyim kafam karıştı..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı önümüzdeki ay ilaçsız..boş takip edeceğim dedi..
ben de sizi çok ösledim cadılar :sm_cool:ninik naptın son durum ne? canım
fıstık sen de hala kırmızılar gelmemiş. cosmocuk nerlerde
kaç gundur gıremıyorum ama nasıl içim gidiyo meraktan acaba hamiş var mı falan dıyekaydirigubbakcemile3
benim dr takibinde ilk ayımdı güzelim..oda önce yumurtlamayı öğrenmek için klomen verdi..ve t5 gün günde 1 yuttum normalde günde 2-3 tane yutan kişinin bu kadar büyür dedi..önümüzdeki ay adetinde gel dedi..ama yinede çalışın dedi..acaba ya tutarsamı dedi artık içinden bilmiyorum:roflol::teselli:
ANLADIĞIM KADARIYLA HAYATIM SENİN YUMURTALARIN NORMAL ŞEKİLDEDE BÜYÜYEBİLİYORDU BU İLAÇLA BİRLİKTE FAZLA BÜYÜMÜŞ..NORMAL DEĞİL CANIM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA....ALLAH ALLAH İKİ GÜNDE NASIL OKADAR BÜYÜMÜŞ YA 11 GÜN OLAN NORMAL CANIM HATTA 19-20 MM KEN İĞNE VURUYORLAR ÇATLATMA İĞNESİ....SANA VURMADI MI İĞNE?YANLIZ DİKKAT ET DOKTORUN SÖYLEDİMİ BİLMİYORUM CANIM BÜYÜYÜP ÇATLAMAYAN YUMURTALAR SONRA KİSTE DÖNÜŞEBİLİYOR CANIM...AMA KORKULCKA Bİ KİST DEĞİL TABİDE SEN BAK YİNEDE CANIM...:teselli:
ben de sizi çok ösledim cadılar :sm_cool:ninik naptın son durum ne? canım
fıstık sen de hala kırmızılar gelmemiş. cosmocuk nerlerde
kaç gundur gıremıyorum ama nasıl içim gidiyo meraktan acaba hamiş var mı falan dıyekaydirigubbakcemile3
benim dr takibinde ilk ayımdı güzelim..oda önce yumurtlamayı öğrenmek için klomen verdi..ve t5 gün günde 1 yuttum normalde günde 2-3 tane yutan kişinin bu kadar büyür dedi..önümüzdeki ay adetinde gel dedi..ama yinede çalışın dedi..acaba ya tutarsamı dedi artık içinden bilmiyorum:roflol:
kızlar ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın:a015: :a015:..öpüyorum..şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?