arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kitycim sen yarın bence bi kan testi yaptır olurmu...
ben çıkıyorum şimdi, şimdilik öptüm...
yarın sabah görüşürüz, inşallah güzel haberler verirsin canım..

tamam canım cok tesekkürler yardımların icin bebişinede kendinede cok iyi bak opuyorumnanaktan

canım ben bunlardan pek anlamıyorum ninik catlatma ignesi yaptırmıstı o burda olasaydı sana yardımcı olurdu eminim

ÇOK SAĞOL CANIM ....a.s.

canım öptüm şimdilik...
yarın güzel haberlerle bekliyorum seni ok?opuyorumnanaktan

tamam canım cok tesekkürler :1hug:

selam fıstıklar nasılsınız ya ben son gunlerde pcye takılamadım hiç.cumartesıden beri hep çalışıyorum ve ustumden tır geçmiş gibi.çokyorgunum akşam geliyorum kut yemek yıyıp yatıyorum oyuzden sızlere vakıt ayıramadım cumaya kadar bu boyle gıdecek kızlar ya.:çok üzgünüm:ama sizleri çok seviyomopuyorumnanaktana.s.

heyyooooooooooooo foreverım gelmiş hosgeldin canım :sm_coolpuyorumnanaktan bizde seni seviyoruz canım ninikle meraketmiştik ortada sizi göremeyince

bugün 16 gün güzelim..inşallah yumurtam çatlamıştır...hayırlısı artık..ayın 22 de belli olacak..kaydirigubbakcemile3
sağol canım.. teşekkür ederim..

heyyooooooooooooo foreverım gelmiş hosgeldin canım :sm_coolpuyorumnanaktan bizde seni seviyoruz canım ninikle meraketmiştik ortada sizi göremeyince

ben de sizi çok ösledim cadılar :sm_cool:ninik naptın son durum ne? canım
fıstık sen de hala kırmızılar gelmemiş. cosmocuk nerlerde
kaç gundur gıremıyorum ama nasıl içim gidiyo meraktan acaba hamiş var mı falan dıyekaydirigubbakcemile3

:teselli:
ANLADIĞIM KADARIYLA HAYATIM SENİN YUMURTALARIN NORMAL ŞEKİLDEDE BÜYÜYEBİLİYORDU BU İLAÇLA BİRLİKTE FAZLA BÜYÜMÜŞ..NORMAL DEĞİL CANIM BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA....ALLAH ALLAH İKİ GÜNDE NASIL OKADAR BÜYÜMÜŞ YA 11 GÜN OLAN NORMAL CANIM HATTA 19-20 MM KEN İĞNE VURUYORLAR ÇATLATMA İĞNESİ....SANA VURMADI MI İĞNE?YANLIZ DİKKAT ET DOKTORUN SÖYLEDİMİ BİLMİYORUM CANIM BÜYÜYÜP ÇATLAMAYAN YUMURTALAR SONRA KİSTE DÖNÜŞEBİLİYOR CANIM...AMA KORKULCKA Bİ KİST DEĞİL TABİDE SEN BAK YİNEDE CANIM...:teselli:

BENDE İYİYİM YANİ TEŞEKKÜR EDERİM :dilcikar:
merhaba güzelim..bi soru sormuştum ama görmedin galiba..ben bu ay klomen kullandım dr yumurta takibine başladı..11 gün yumurtam 21,3 dü c.tesi günü 13 gün 27,8 olmuştu ve hala o saate kadar çatlamamıştı..herhangibir çatlama iğnesi de vermedi..yumoş büyüklüğü ne kadar olur bbiliyormusun..doktor yumurtamın bu kadar büyüdüğünü görünce şok geçirdi resmen..yani yumurtlama problemim yokmuş..ama çatlama oldumu bilmiyorum..cumartesiden beri kasılarım çok ağrıyor..22 de satım..ne bileyim kafam karıştı..kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı önümüzdeki ay ilaçsız..boş takip edeceğim dedi..

HOŞ GELDİN CANIM BENİM NERDE KALDIN YA?VALLA MERAK ETTİK SENİ....NABER İYİSİN?BENDE YANLIŞ ALARM CANIM YOK BİŞEY GÖĞÜSLER ESKİ HALİNE DÖNDÜ....:roflol::roflol:

canım yazdım okudun mu şimdi?

bende hala birsey yok canım yaw millet ikinci sayımına gecti ben hala bekliyorum :roflol:

bizde merakediyoruz sizleri burda görmeyince canım cosmocumda ortalıkta yok fazla bugun geldi fazla kalamadı gitti oda cok yogunmus :1hug:

benim dr takibinde ilk ayımdı güzelim..oda önce yumurtlamayı öğrenmek için klomen verdi..ve t5 gün günde 1 yuttum normalde günde 2-3 tane yutan kişinin bu kadar büyür dedi..önümüzdeki ay adetinde gel dedi..ama yinede çalışın dedi..acaba ya tutarsamı dedi artık içinden bilmiyorum:roflol:

YOK ANAAAMMMM NERDE BİZDE TIK YOK VALLA.KALANLAR OLUNCA SEVİNMEKLE YETİNİYORUZ İŞTE O KADAR...delikafadulden

kızlar ben çıkıyorum..kendinize iyi bakın:a015: :a015:..öpüyorum..Şeniz

olabilir canım benimde daha ilk ayım ve bende bir tane kullandım canım.demekki senin kendi halindede yumurtlama oluşuyormuş hayatım.bir ay ilaçsız takip etmesi en doğrusu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…