arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kız canım bamya istiyor daha çıkmamış içne goruk ekşisi dökücem ekşi ekşi yiyecem nasıl istiyor anlatamam sabah kalkınca aklıma ilk önce bamya geliyor delirecem 1 haftadır :roflol::roflol:

canım ben 6 aydır klomen kullanıyorum hiç böyle olmamıştı çatlatma iğnesinde bile bende fazla değişiklik olmamıştı o yüzen umutlanıyorum ama korkuyorum yaaa üzülmek istemiyorum artık esasında bu ay hiç kafaya takmadım düşünmedim yani çünki geçen ay çok üzüldüm eşimde kızdı bana dedi hamile kalsaydın bebeğine birşey olsaydı dahamı iyi dedi ağlama artık dedi o günden sonra birdaha kafama takmadım ama bunlarıda yaşayınca kendime engel olamıyorum acabamı diyrumm

amannn canın çekicek şeymi bulamadın kız şöyle bir mangal olucak cızır cızır off f yanınada salatacokacimcoook bakayım pazarda varsa yollarım sana:roflol:
kız ben et delisiyim ama onu canım istemiyor işte gel kız bizim balkonda ben sana yapayım mangalll :roflol::roflol: ekşiyi hiç sevemme yaa belkide ondan istiyordur canım :roflol::roflol: eğer hamile değilsem çok gülecem bu halime kafayı yediğim kesinleşecek ozaman :roflol::roflol:

kızlar şimdi çıkmam gerekiyor sonra yine gelirim çok tşk ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz hamiş oluruz hamilelerimizde sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar tşk ederim hepinizeee

HERALDE CANIM EN NORMAL OLANIDA BU ZATEN MÜMKÜN MÜ BEBEK İSTEYİPTE BELİRTİLERİ YAŞAYOINCA ÜMİTLENMEMEK.MÜMKÜN DEĞİL BAKMA SEN KAPTIRMA FALAN DİYORUZ AMA HER AY AYNI ŞEYLERİ BİZDE YAŞIYORUZ YANİ....ÇOK NORMAL.İNŞALLAH ALLAH BEKLEMEDEN BİRAN ÖNCE YOLLAR MELEĞİNİ...:Saruboceq:

tamam canım gülegüle k.i.bopuyorumnanaktan

nasıl yapacağını biliyorsun değilmi....

evet canım forumda arastırmıstım daha önce opuyorumnanaktan

inşallah canım olmazsada çok üzülmiyecem bu ay allahım elbette en hayırlı zamanı biliyordur ozaman verecektir muhakkak
canım SuperFresh Bamyasından al yap
bu gün pazara bakacam bulamazsam öyle yapacam ama ilakki tazesini istiyorum yaaa nefsimi köreltmek için alırım olmazsaa saol canım

CANIM SEN BİLMEYENLER İÇİN Bİ YAZSANA MESELA BEN...delikafadulden
BENDE YAPMAK İSTİYORUM....

hastalanamayınca soğan kürüne başladım, ve 4-5 gün sonra hastalandım... hemde kistimi yok etti, soğan kürü rahimi acayip temizliyor.... sadece bu kürle bile hamile kalan bi dünya kişi var, özellikle kist i olanlar ve pco lar için mucize bir kür
SOĞAN KÜRÜ
kaynamakta olan 1,5 bardak klorsuz içme suyuna 1 büyük soğanı8kahverengi yemeklik olanı) 5 yada 6b parçaya bölüp 5 sk kaynat, 5 dk sonra ateşi kapatıp ılımasını bekle, ılıınınca süzüp iç 15 gün buynca sabah akşam yemeklerden 10 dk önce içilecel

bu bittikten hemen sonra ertesi gün incire başladım..

İNCİR KÜRÜ
kaynamakta olan 2,5 bardak içme suyuna 10 tane kadar inciri yıkayıp 2 ye bölüp attım ne 5 dk kaynattm, kapak kapalı tabi, 5 dk sonra içine dilimlediğim 1 havucu attım beraber 5 dk daha kaynattım, sonra kapağı kapalı olarak ılımasını bekledim, ılınınca süzdüm yarısını gece yatmadan önce , yarısını sabah uyandığımda içtim. b
bu yumurtlamaya ve yumrtanuın çatlamasını sağlıyo

ben soğan kürüne başlarken eşimde keçiboynuzuna başaldı
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
kaynamakta olan 2,5 bardak klorsuz suya ufak ufak parçalanmış 8-9 keçiboynuuzunu at, 5 dk kısık ateşte kapağı kapalı kaynat, 5 dk sonra altını kapat ve 20 dk demlenmeye n-bırak, 20 dk sonra süz, soğuyunca yarısını gece yamadan önce, yarısını sabah uyanınca içsin

buda hareketli sperm sayısını 40 kat arttırıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…