kız canım bamya istiyor daha çıkmamış içne goruk ekşisi dökücem ekşi ekşi yiyecem nasıl istiyor anlatamam sabah kalkınca aklıma ilk önce bamya geliyor delirecem 1 haftadır :roflol::roflol:cnm seninde günün geçmiş ama hamile olma ihtimalin yüksek neymiş kız o sebze:)burda varsa yolluyayım sana:)ben dayanamayıp gidip kan testimi yaptırsam yarın acaba ya.gün geçmeden ultrasyondada gözükmez.önceden öğrenmek iyi bişeymi kötümü anlamadım.
canım ben 6 aydır klomen kullanıyorum hiç böyle olmamıştı çatlatma iğnesinde bile bende fazla değişiklik olmamıştı o yüzen umutlanıyorum ama korkuyorum yaaa üzülmek istemiyorum artık esasında bu ay hiç kafaya takmadım düşünmedim yani çünki geçen ay çok üzüldüm eşimde kızdı bana dedi hamile kalsaydın bebeğine birşey olsaydı dahamı iyi dedi ağlama artık dedi o günden sonra birdaha kafama takmadım ama bunlarıda yaşayınca kendime engel olamıyorum acabamı diyrummCANIM BU BENDE KLOMAN KULLANDIM VE Bİ GEBE BELİRTİLERİ YAŞADIM O KASIK AĞRILARINI SANA ANLATAMAM BAŞ DÖNMESİ AYNI ŞEKİLDE DENGEMİ BOZUCAK KADAR...GÖĞÜSLERİM ŞİTİ UÇLARI FALAN BÜYÜDÜ VE RENGİ KOYULAŞTI....AMA ŞU ANDA BİŞEY YOK İĞNENİN VE KLOMENİN ETKİLERİ BUNLAR...TABİ SENİNKİ HAMİLELİK TE OLABİLİR DE CANIMBENİMKİ ÇYLE OLMADI AMA HATTA Bİ HAVAYA GİRDİM GÖĞÜSLERİM KOYULAŞNCA...FOS TABİ YUMURTA ÇATLADI NORMALE DÖNDÜ....İNŞALLAH EBİŞ GELİYORDUR CANIM...:Saruboceq:
kız canım bamya istiyor daha çıkmamış içne goruk ekşisi dökücem ekşi ekşi yiyecem nasıl istiyor anlatamam sabah kalkınca aklıma ilk önce bamya geliyor delirecem 1 haftadır :roflol::roflol:
amannn canın çekicek şeymi bulamadın kız şöyle bir mangal olucak cızır cızır off f yanınada salatacokacimcoook bakayım pazarda varsa yollarım sana:roflol:
kız ben et delisiyim ama onu canım istemiyor işte gel kız bizim balkonda ben sana yapayım mangalll :roflol::roflol: ekşiyi hiç sevemme yaa belkide ondan istiyordur canım :roflol::roflol: eğer hamile değilsem çok gülecem bu halime kafayı yediğim kesinleşecek ozaman :roflol::roflol:amannn canın çekicek şeymi bulamadın kız şöyle bir mangal olucak cızır cızır off f yanınada salatacokacimcoook bakayım pazarda varsa yollarım sana:roflol:
kızlar ibrahim saraçoğlunun sitesinde böuyle yüzlerce mesaj var....
deneyin bence...
tesekkürler canım :1hug:ben inciri yaparım buyuk ihtimalle zemuszemus
kız canım bamya istiyor daha çıkmamış içne goruk ekşisi dökücem ekşi ekşi yiyecem nasıl istiyor anlatamam sabah kalkınca aklıma ilk önce bamya geliyor delirecem 1 haftadır :roflol::roflol:
canım ben 6 aydır klomen kullanıyorum hiç böyle olmamıştı çatlatma iğnesinde bile bende fazla değişiklik olmamıştı o yüzen umutlanıyorum ama korkuyorum yaaa üzülmek istemiyorum artık esasında bu ay hiç kafaya takmadım düşünmedim yani çünki geçen ay çok üzüldüm eşimde kızdı bana dedi hamile kalsaydın bebeğine birşey olsaydı dahamı iyi dedi ağlama artık dedi o günden sonra birdaha kafama takmadım ama bunlarıda yaşayınca kendime engel olamıyorum acabamı diyrumm
nasıl yapacağını biliyorsun değilmi....
kızlar şimdi çıkmam gerekiyor sonra yine gelirim çok tşk ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz hamiş oluruz hamilelerimizde sağlıklı şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar tşk ederim hepinizeee
nasıl yapacağını biliyorsun değilmi....
inşallah canım olmazsada çok üzülmiyecem bu ay allahım elbette en hayırlı zamanı biliyordur ozaman verecektir muhakkakHERALDE CANIM EN NORMAL OLANIDA BU ZATEN MÜMKÜN MÜ BEBEK İSTEYİPTE BELİRTİLERİ YAŞAYOINCA ÜMİTLENMEMEK.MÜMKÜN DEĞİL BAKMA SEN KAPTIRMA FALAN DİYORUZ AMA HER AY AYNI ŞEYLERİ BİZDE YAŞIYORUZ YANİ....ÇOK NORMAL.İNŞALLAH ALLAH BEKLEMEDEN BİRAN ÖNCE YOLLAR MELEĞİNİ...:Saruboceq:
bu gün pazara bakacam bulamazsam öyle yapacam ama ilakki tazesini istiyorum yaaa nefsimi köreltmek için alırım olmazsaa saol canımcanım SuperFresh Bamyasından al yap
CANIM SEN BİLMEYENLER İÇİN Bİ YAZSANA MESELA BEN...delikafadulden
BENDE YAPMAK İSTİYORUM....
sormak istd bişeler var
CANIM SEN BİLMEYENLER İÇİN Bİ YAZSANA MESELA BEN...delikafadulden
BENDE YAPMAK İSTİYORUM....
kitticim o gazeteden bi yazı, tam değil, ben esra ceyhanın programında saraçoğlunun kendinden bu tarifleri duydum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?