arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

yaw kızlar su ates ölcümü yapan kızlara bir tablomu götüreyimde geleyim bakalım yorumları nasıl olacak uzman olmus onlar artık bu konuda opuyorumnanaktan

cosmocum beni unutamıyor cunku unutmasına fırsat vermiyorum canım delikafadulden fakat sizi gercekten seviyorki merakediyor walla opuyorumnanaktan

BOŞVER ANMA BOŞVER BAK KIYMET BİLEN Mİ VAR....UFACIK HAFIZAMI SİZLE DOLDURUYORUM DAHA NE YAPAYIM YANİ?

bizimde sizde canım biz diyorum ninikimle yapısık ikiz gibi oldukta :roflol:

gamyoncuiremsu
bizimde sizde canım biz diyorum ninikimle yapısık ikiz gibi oldukta :roflol:

VALLA SORMA CANIM Bı GıTME YA..BEN ÇIKIYORUM KIZLAR YARIN SABAH GÖRÜŞÜRÜZ YıNE ÖPTÜM SıZı....kaydirigubbakcemile3CANIM HADı ÖPTÜM SENı BY

Son düzenleme:
Ya aslında ÜÇÜz olcaktık ama benım ıŞımden dolayı anam aĞlıyo bugÜnlerde
neyse saĞlık maĞlık olsun napalım...

gamyoncuiremsu

VALLA SORMA CANIM Bİ GİTME YA..BEN ÇIKIYORUM KIZLAR YARIN SABAH GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ÖPTÜM SİZİ....kaydirigubbakcemile3CANIM HADİ ÖPTÜM SENİ BY

hadi güle güle opuyorumnanaktanminik kuşum kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Ya aslında ÜÇÜz olcaktık ama benİm İŞİmden dolayı anam aĞlıyo bugÜnlerde
neyse saĞlık maĞlık olsun napalım...

evet canım inşşallah su işlerin biraz hafiflerde eskisi gibi geyik yaparız hepberaber opuyorumnanaktan

hadi güle güle opuyorumnanaktanminik kuşum kendine iyi bak opuyorumnanaktan

evet canım inşşallah su işlerin biraz hafiflerde eskisi gibi geyik yaparız hepberaber opuyorumnanaktan

TABİ GEYİK MALZEMESİ BEN DİMİ VALLA KICAM KAFANIZI BÖYLE İKİNİZİNKİNİ BİRBİRİNE TOKUŞTURCAM ONA GÖRE....:mymeka:Çok üzgünüm çoook

selam kıtty şu ateş ölçümüne göre bence sen ayın 30 gibi yumurtlamışsın e ondan sonra da bi on gün geçmesi gerekir gebelik testinin çıkması için inşallah hamilesindir

hosgeldin canım opuyorumnanaktan biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen canım erken oldugu icin cıkmamıs olabilir birde idrar testini sabah yapsan daha iyi olur :1hug:[/QUOTE]

bende inanın hepinizi kucaklarım gorsem :1hug:ıcım kıpır kıpr heyecandan çok saolun ılgılendıgınız ıcın.insallah belirtilerim dogrudur ve ben hamıleyımdır sonunda:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

alıntı olmamış bi önceki mesajda sanaydı mesajıma.s

hosgeldin canım opuyorumnanaktan biraz daha bekleyip kan testi yaptır istersen canım erken oldugu icin cıkmamıs olabilir birde idrar testini sabah yapsan daha iyi olur :1hug:[/QUOTE]

he ninikim bize 4 saat uyuyan biri lazım delikafadulden sen tanıyonmu öyle birini sırnaşık şey

selam kıtty şu ateş ölçümüne göre bence sen ayın 30 gibi yumurtlamışsın e ondan sonra da bi on gün geçmesi gerekir gebelik testinin çıkması için inşallah hamilesindir

hosgeldin gulaycım ozmanları ben bos gecirmiştim canım ya bu kadar gec yumurtlayan biride ancak benim gibi cins biri olur :roflol:

alıntı olmamış bi önceki mesajda sanaydı mesajıma.s

aaa olmuyo ya beceremedim alıntıyı kittycım mesajım sana hay allah ya:)

gördüm mesajlarını canım olsun ben anladım ne yazmak istedigini inşallah canım belirtilerin melegini getirmiştir sana :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…