evet canım yaw bende unutmusum körle yatan şaşı kalkarmıs bende öyle oldum galiba :roflol::roflol:
cosmocum beni unutamıyor cunku unutmasına fırsat vermiyorum canım delikafadulden fakat sizi gercekten seviyorki merakediyor walla opuyorumnanaktan
bizimde sizde canım biz diyorum ninikimle yapısık ikiz gibi oldukta :roflol:
Bende sizi seviyom hemide çoookkkk:1hug:
ya aslında üçüz olcaktık ama benim işimden dolayı anam ağlıyo bugünlerde
neyse sağlık mağlık olsun napalım...
gamyoncuiremsu
VALLA SORMA CANIM Bİ GİTME YA..BEN ÇIKIYORUM KIZLAR YARIN SABAH GÖRÜŞÜRÜZ YİNE ÖPTÜM SİZİ....kaydirigubbakcemile3CANIM HADİ ÖPTÜM SENİ BY
Ya aslında ÜÇÜz olcaktık ama benİm İŞİmden dolayı anam aĞlıyo bugÜnlerde
neyse saĞlık maĞlık olsun napalım...
CANIM BEN ÇIKIYORUM HAYATIM YARIN AÇABİLİRSEN AÇ TA GÖRÜŞELİM HADİ ÖPTÜM SENİDE DİKKAT ET KENDİNE...opuyorumnanaktan
cnm yarn sabah ilk idrarınla yap bazen hemen çıkmıyormuş geç döllenme olunca.inşallah hamişsindir:CüvCüv:
hadi güle güle opuyorumnanaktanminik kuşum kendine iyi bak opuyorumnanaktan
evet canım inşşallah su işlerin biraz hafiflerde eskisi gibi geyik yaparız hepberaber opuyorumnanaktan
selam kıtty şu ateş ölçümüne göre bence sen ayın 30 gibi yumurtlamışsın e ondan sonra da bi on gün geçmesi gerekir gebelik testinin çıkması için inşallah hamilesindir
bende inanın hepinizi kucaklarım gorsem :1hug:ıcım kıpır kıpr heyecandan çok saolun ılgılendıgınız ıcın.insallah belirtilerim dogrudur ve ben hamıleyımdır sonunda:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
alıntı olmamış bi önceki mesajda sanaydı mesajıma.s
aaa olmuyo ya beceremedim alıntıyı kittycım mesajım sana hay allah ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?