arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

noldu nagihan nie öle diosun kızdın mı yoksa bana

yoooook valla kötü niyetle söylemedim oraya girdim soh betiniz iyiydi o niyetle söyledim kızmadım niye kızayım heryeri dolaşmalıyız hiç öyle düşünme canım hiç kızarmıyım ay keşke öyle yazmasaydım oooofff kırdımmı seni

yok yaa herzaman olmuyosunuz kim varsa onlarla sohbet edom işte napimm konuşçak kimsem yokki şu istanbulda

bilmiyorum hastalanırsam be yapacağım cuma köye gidiyorum bol bol toplarım parada vermem benim çatlamıyor galiba aşılamada 3yumurta oluştu nekdar az inciride yapacağım

yok yaa herzaman olmuyosunuz kim varsa onlarla sohbet edom işte napimm konuşçak kimsem yokki şu istanbulda

aha ha bende hiç biryere çıkmıyorum alta komşum var ona da hiç inmem evdeyim devamlı bir işbulsam kurtulsam yanlızlıktan çalışırken iyiydi vakit geçiyordu arkadaşlarla şakalaşırdık akşam olurdu ama şimdi yok bi eşimvar onuda çocuk diye diye sıktım oda bana cevap vermiyor artık

ok canım hadi baklaım ii gelir gezmek işallah ...kafanı rahatlat bebeişi takma düşünme birazcık....bizimde düğünler var bu ara onlarla uraşıyoruz düğünlerde göbek atıyom aynı anda stres :)))))))deli gibi oynuyorummmm........hadi ben kaçar öptüm seni byee vcanım

irem74 canim ya nezamandir seni merak ediyodum pek girip bakamadim canim uzuldum insallah obur aya bebisin gelir benimki abisi yada ablasi olur 1 ay farkla canim bende daha doktor randevum mayisin 13ne insallah hersey yolundadir sizlerede dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin saglikli sihhatli insallah

sağol canım inşallah bu ay gelir. benimde bugün aklımdan sen geçtin. ne yapdıki diye. kalb kalbe karşıymış. gelişmelerden haberdar et bizi birde bol bol dua et canım.hamilelerin duası kabul olur derler

sumak soğanlı salatada harika oluyo öle yapsak aynı olmazmı yaa

ya canım bende öyle düşündüm ama sonra harfi harfiyen uygulayım dedim. ama öğlen sade soğan akşamda bolsoğonlı bir salata olabilir heralde. zaten haftada dört gün. zaten akşama mecburen bol soğanlı salata yapmak gerekiyo. sonra eşlerimize kokmayalım. birde sen bu kürü uygylarken eşinede keçiboynuzu kürü uygula. spermleri normal olsa bile. bu kürü uygulayıp 21. günü hamile olan bir çift var canım.hemde 18 yıl çocukları olmayan bir çift. tüp bebek yaptırmışlar tutmamış ama bu kürlehamile kalmış.eşinede keçi boynuzu kürü uyulamış. ben bu kürü bir ay önce duymuştum. ama geçen ay uygulayamadım. birde araştırdım iiyice bu ay saraçoğlunun çok kürü var.ama bahsedilen bu kürdü soğan ve incr kürü.

birde arkadaşım ben bu ay ovülasyon testi sipariş verdım 7 tane taneyle satılıyormuş gg da .belki ugurlu gelır:) denicem

beyaz gelincik bakıyorum sana hep yoksun canım . kaça aldın testi kaç güde geliyor canım. ya aslında bende düşünmüyo değilim.daha garanti olur. olmazsa eczaneden aldırıyım..

beyaz gelincik bakıyorum sana hep yoksun canım . kaça aldın testi kaç güde geliyor canım. ya aslında bende düşünmüyo değilim.daha garanti olur. olmazsa eczaneden aldırıyım..
bende internetten ucuz olan ovulasyon ve gebelik testini tanesi 1 liradan aldım en az 15 tane alabilyorsun istedigin kadarı ovulasyon istedigin kadarıda gebelik testi olabiliyor bunu mesajla bildiriyorsun hangisinden kac tane istedigini :) pahalı alıp kullanacagına bunlarla istedigim gibi oynayabilirim :) 20 tane ve üzerine ücretsiz kargo 3 tane gebelik testide hediye :) yani 23 taneyi 20liraya alıyorsun ertesi gun eline geciyor eczaneye gitmekten bıkmıstım böyle daha iyi oldu :)

cnm 2 gündür sayfayı takip ediyorum. benimde acayip sol tarafımda batma ve kramp şeklinde ağrılarım var.2 günüm kaldı adetime bakalım hayırlısı bu testler nasıl güvenilirmi bide hangi siteden aldın yazmak yasakmı bilmiyorum ama özelden msj atsan olurmu??a.s.

inşallah hamilesindirde bir daha bu testlere ihtiyac duymazsın canım :) isim yazmak yasakmı bilmedigim icin yazamıyorum bas harfleri g g c orda gebelik testi yazarsan ilk sayfadaki ben basta olandan aldım tanesi 1 lira güvenlimi degilmi bilmiyorum bu ay deniyecegim fakat bir tane fiyatına daha cok almıs oldum kafamda suphe oldukca yaparım :) pahalı olanlarda erkenmi yaptım acaba keske bekleseydim diyor insan cogu zaman bunu yasamamak icin bu yolu sectim eger kafamda soru işareti olursa iyisinden alırım

Son düzenleme:
sağol canım inşallah bu ay gelir. benimde bugün aklımdan sen geçtin. ne yapdıki diye. kalb kalbe karşıymış. gelişmelerden haberdar et bizi birde bol bol dua et canım.hamilelerin duası kabul olur derler

ALLAHIM BUTUN ISTEYENLERE HAYIRLI EVLATLAR NASIP EYLE EN KISA ZAMANDA EN BASTADA IREM,NAGIHAN ......DIGER KIZLARA INSALLAHHH :Saruboceq::CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…