noldu nagihan nie öle diosun kızdın mı yoksa bana
yoooook valla kötü niyetle söylemedim oraya girdim soh betiniz iyiydi o niyetle söyledim kızmadım niye kızayım heryeri dolaşmalıyız hiç öyle düşünme canım hiç kızarmıyım ay keşke öyle yazmasaydım oooofff kırdımmı seni
yok yaa herzaman olmuyosunuz kim varsa onlarla sohbet edom işte napimm konuşçak kimsem yokki şu istanbulda
irem74 canim ya nezamandir seni merak ediyodum pek girip bakamadim canim uzuldum insallah obur aya bebisin gelir benimki abisi yada ablasi olur 1 ay farkla canim bende daha doktor randevum mayisin 13ne insallah hersey yolundadir sizlerede dua ediyorum rabbim isteyen herkese versin saglikli sihhatli insallah
sumak soğanlı salatada harika oluyo öle yapsak aynı olmazmı yaa
iremmmmmmmmm napıyosun yazmıyosun bakıyosun neden yazmıyosun cvap vermiyosun?????
birde arkadaşım ben bu ay ovülasyon testi sipariş verdım 7 tane taneyle satılıyormuş gg da .belki ugurlu gelır:) denicem
bende internetten ucuz olan ovulasyon ve gebelik testini tanesi 1 liradan aldım en az 15 tane alabilyorsun istedigin kadarı ovulasyon istedigin kadarıda gebelik testi olabiliyor bunu mesajla bildiriyorsun hangisinden kac tane istedigini :) pahalı alıp kullanacagına bunlarla istedigim gibi oynayabilirim :) 20 tane ve üzerine ücretsiz kargo 3 tane gebelik testide hediye :) yani 23 taneyi 20liraya alıyorsun ertesi gun eline geciyor eczaneye gitmekten bıkmıstım böyle daha iyi oldu :)beyaz gelincik bakıyorum sana hep yoksun canım . kaça aldın testi kaç güde geliyor canım. ya aslında bende düşünmüyo değilim.daha garanti olur. olmazsa eczaneden aldırıyım..
bende internetten ucuz olan ovulasyon ve gebelik testini tanesi 1 liradan aldım en az 15 tane alabilyorsun istedigin kadarı ovulasyon istedigin kadarıda gebelik testi olabiliyor bunu mesajla bildiriyorsun hangisinden kac tane istedigini :) pahalı alıp kullanacagına bunlarla istedigim gibi oynayabilirim :) 20 tane ve üzerine ücretsiz kargo 3 tane gebelik testide hediye :) yani 23 taneyi 20liraya alıyorsun ertesi gun eline geciyor eczaneye gitmekten bıkmıstım böyle daha iyi oldu :)
cnm 2 gündür sayfayı takip ediyorum. benimde acayip sol tarafımda batma ve kramp şeklinde ağrılarım var.2 günüm kaldı adetime bakalım hayırlısı bu testler nasıl güvenilirmi bide hangi siteden aldın yazmak yasakmı bilmiyorum ama özelden msj atsan olurmu??a.s.
sağol canım inşallah bu ay gelir. benimde bugün aklımdan sen geçtin. ne yapdıki diye. kalb kalbe karşıymış. gelişmelerden haberdar et bizi birde bol bol dua et canım.hamilelerin duası kabul olur derler
slm kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?