arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

saoll canım buiyiişte eşim biraz kıskanç seni görünce bak oğlan ismi sizi kandırıyorlar diyor çatlak kocam herşeyden nem kapıyor

ben neyazarsa onunla paylaşırım omemnun kalmasada bazen ilgileniyor ama kafana takıyorsun diye üzülüyor girme diyor

dilekcim ah biryapabilsek negüzel olacak ama çıkmıyor hastalanınca diyorum düşünmiyeceğim sonra günüme 10 felan varken gene başlıyorum belirti aramaya

arkadaşım eğer hamilelik olmasa ikinci çizgi silikte olsa hiç çıkmaz bence sen hamilesin doktora git istersenn inşallah hamilesindirrr

Larme allah gönlüne göre versin canım...:Saruboceq: ne kadarlık evlisin

inşallah canım.. kasım ayında 4 sene bitecek. gecen hazirdandan beri korunmuyoruz. ocak ayından beri duzenli yumurtalık takibi ile deniyoruz. ama olmuyor. eşimde sorun yok. bende rahim filmi cektirdim tüpler falan acık. ama olmuyor işte..

ben 30 yasımı bitiriyorum kızlar bana abla diyebilirsiniz :dance:

benimkide bi kere varken yanında girdim şey dikkatımı çektiydi karbonatla hamilelik testi gösterdim güldüüü fazla takılma dedi ay ii dedim girmem bidaha dedim ona.spora gitcekti sen hala gitmiyonmu die die kafasını şişirdim gitti hemen pc başına siteyi açtımm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…