arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar merhaba ,

Hamile olanların allah hayırlısı ile kucaklarına almayı nasip etsin. Hamile kalmak isteyenlerede hayırlı zamanda allah kucağına almayı nasip etsin. Bende sizler gibi çoçuk isteyenlerdenim. Reglime 10 gün kaldı. Yaklaşık 4-5 gündür göğüerimde şişme var ve göğüs uçlarım kopacak gibi acıyor ve sert , çok sık idrara çıkıyorum, aradada kasıklarıma sancı gırıyor ama cok hafıf. Bunlar belirtimidir acaba???

magicstar, 2 saat kaldı sonucu almana
senden çok heyecanlıyım valla
gidicekmisin telefonlamı öğrenicen

belirtilere çok takılmayın evet
geçen ay tam hamile moduna girdim
yaşanabilecek ne varsa yaşadım
sonu hüsran senağlama

Kızlar slm.
Yazdıklarınızı okuyunca üzüldüm senağlama
Bende bu ay birsürü belirti yaşadım acaba hamilemiyim diye umutla bekliyorum.
Ama olmayadabilirim.

magicstar, 2 saat kaldı sonucu almana
senden çok heyecanlıyım valla
gidicekmisin telefonlamı öğrenicen

telefonla öğrenicem canım, valla negatifi duymaya öyle çok alıştım ki hiç bir heyecan yada umut kırıntısı yok bende.endişeliyim ama niye bilmiyorum.allah hayırlısını versin inşallah başka birşey istemiyorum kalbimi biliyor ne kadar çok istediğimi de ama nasip tabi.negatifsede giderim doktoruma paşa paşa artık yapacak birşey yok.

desteğim için sağol canım:1hug:

canım inşallah hamilesindir. beni de heyecan bastı. şimdi çıkıp eve gidicem ilk fırsatta girip bakıcam sana. senin için hayırlısı olsun inşallah. bu arada yaptığın gebelik testinin markası nedir. marka verilmiyorsa eğer ucuz olanlardanmı yoksa -4 gün öncesinde bile gösteren hassas gebelik testlerindenmi??

merhaba kizlar benimde adetime 5 gün kaldi.. bir kac gündür kasiklarim agriyo nasil desem böyle ani hareket edince cok feci bi batma oluyo iki tarafdada.ve bugün fark ettim iki gögsümün ucu ve etrafi sanki soyuluyo beyaz beyaz oldu ve uclari aciyo. anlayamadim hamilelikde böyle olurmu acaba bilgisi olan varmi.

ben artık bu defteri kapatıyorum YİNE NEGATİF nefret ediyorum herşeyden ya ölmek istiyorum yemin ederimsenağlama

üzme kendini nolur
bu durumda bu laf ne kadar boş gelsede
ayın 1 i akşamı bende aynı durumda olıcam
allhım ya
ne kadar canım sıkıldı

ben artık bu defteri kapatıyorum YİNE NEGATİF nefret ediyorum herşeyden ya ölmek istiyorum yemin ederimsenağlama

canım niye üzülüyorsun nedemek ölmek ben yukarıda arkadaşı anlattım okumadın galiba canım kendini kaybetme dik dur sende kürlere başla duanı eksik etme bak bende 5yıldır hüsranama genede yılmıyorum buay da olmasın gene deneyeceğim allah sevdiği kuluna dert verirmiş bana dua etsin diye biz sevgli kullarıyız senağlamahihoyyyt

aynen girmesem çatlıyorum eşimle bilgisayarla televizyonu paylaşıyoruz ben bilgisayarı elime alırsam televizyona karışmıyorum o alırsa bana karışmıyor öyle vakit geçiriyoruz

:)))nagiş bizim ev halleri aynıymış:))

selam kızlar ooo sayfalar almış başını gitmiş geçmişi okuyamadım ama hamiş olanlar varsa aramızda çok sevinirim olmayanlarda üzülmesin bakın ben hiç üzülmedim kısmet nasip hayırlısı ne zamansa o zaman gelir zaten umudunuzu kaybetmeyin kızlar öpüldünüz çokkkk

zizin ev dedemi öyle napalım birinden birinden vazgeçmemiz lazım şimdide maç izliyor yaprak dökümü var açmıyor bende bilgisayarı açtım karışamıyoralkisalkisalkisklava:

aynen bende yaprak dökümünü izloduk.maçı açtı pc bana verdi:) içerdede tv var ama ben pc kaptım he he hekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…