arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

pollanna
yap canı hadi bekliyoruz hadi hadi gaz veriyorum bak hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bekliyorum senide ekliyeyim

yap tabiiikiii ben gününden önce yapanlara üzülüyom çıkmıyo onlarınki sen şimdik yap hadi bekliyos çabuuukkkkk...bende 19 nisan sabahı yapıcem walla...

adaçayını yumurtlamadan önce içiyosunuz kızlar aman öbür türlü düşük yapıyo birde öyle 10 15 dk demlemiceksiniz...2-3 dk.tutup hemen ilk rengi değiştiği anda için çok demlisi normal insanlara bile zararlı ha aman deyim....
aynı demlikten 2-3 bardakta içmeyin beklemiş oluyor çünkü...az az demleyin ymurtlama gününe kadar 1 bilemediniz 2 bardak içiverin...ama gerekte yok bu riski almaya incir yiyin incir....

kızlar benim 6 günüm war ama göğüslerim 90 bednei geçti acıyoo çok kasıklarımda şişlik war we sürekli bişeyler yemek isteği war saçma sapan şeyler yemeğe başladım acının üzerine tatlşı yiyorum alakasız şeyler yiyorum 2 haftadır kilo aldım hatta kasıklarımda ki dolgunluk 10 gündür war en son 18 martta adet oldum ama değişik oldu 2 gün damla damla nar çiçeği kırmızı geldi 20 sinde normal adet gibi oldum bu ay bende war gibi hissediyorum sanki göğüslerim çok büyüdü ne yesem şişiyorum şişkinlik yapıo karnım geriliyor ama yinede yemekten kendimi alamıyorum yemekle hiç aram yoktu 1 hafta önce test yaptım ikinci çizgi silik biracık su mürekkebi nasıl dağıtır ya çizginin ucuda biraz dağınıktı başka marka ile denedim tek çıktı rüyalarımda çok değişti bebeğime büyükbaş kurban adamıştım 1 hafta önce rüyamda bi hoca ile tekbirgetirerek kurban kestik rüyamda ölmül babaannemi görmeye başladım sürekli kolye takıyorum bunlarda beni umutlandırdıı benim durumumda olan warmııııııı fikriniz nedir kızlar beklemek çok zor :1no2:

ayrıca 10/ 15 gündür de çok sık idarar çıkıyorum kabızlıkta başladı fikir werin kızlarrr senağlama

selam benimde adet gunu yaptigim test tam net degildi yarim az cizgi cikmisti sonra baska test yaptim oda coook silikti adetim 6 gun gecti bugun yaptim 2. cizgi cok belli :))

inşallah tatlım yazdıkların gebelik belirtileri ama geçen ay bende öyle oldum psikolocikmişşş
inşallah benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın ....mirmirmirmir

selam benimde adet gunu yaptigim test tam net degildi yarim az cizgi cikmisti sonra baska test yaptim oda coook silikti adetim 6 gun gecti bugun yaptim 2. cizgi cok belli :))

bendede silik değişk çıktı aama diğerleri sürekli tek çizgi çıktı
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

inşallah tatlım yazdıkların gebelik belirtileri ama geçen ay bende öyle oldum psikolocikmişşş
inşallah benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın ....mirmirmirmir
inşallah cnm yaaa :Saruboceq: ama göğüslerim çok fena olduu günlerimde geçen adetimden dolayı kafamı karıştırdı günlerimi şaşırdım yanii offf offfff :çok üzgünüm:

bendede acayip bir baş ağrısı var kaçgündür....
havalara bağlıyorum çünkü karnımda hafif hafif ağrımaya başladı.

bu 7. ay tatlım..ama yumurtlama dönemime doğru düzgün denk gelmedi bir tek bu ay...oda ovulasyon testinde çift çizgi çıktı biraz sikil hiç tam çift çizgi olmadı iki gün üst üste testi yaptım ama o iki gün çalışabildim sadece bakalım hayırlısı...

inşallah gününe denk gelmiştir tutmuştur hayatım bi bebiş belki bizede uğurlu gelir :) bulaşır belki senden bizede :) inşallah hamişsindir cnm :) benimde bugün sol kasığımda batma gibi bişi oluyor bakalım bende 6 gün günümü beklicem geçmiyor günler yaaa gelsin artık bebişlerimizzzzz :CüvCüv:

zaten en zoru şu son birkaç gün....bu günlerin stresi yüzünden hep regli dönemlerimi bir iki gün ileri attım hatta bir kere tam 4 gün olmamıştımda iki kere kan tahlili yaptırmıştım yazık poliklinikteki kız dila hanım bu ayda gecen 4 ay gibi negatif...rica ediyorum 7 gün bi geçsin dedi...7 gün geçecekse sana niye gelim beeeee kendim test yaparım dedim bende.....kimse anlamıyo yaw....oda haklı psikopat bi hatun gelip her ay regli günü test yaptırıyodu neyseki geçti o triplerim...artık bekliyorum..desemde inanma daha dün test yaptım ama kendi kendime :)
elimde 4 tane daha gebelik testi var ehe....

bende artık eczanelerden test almaya utanıyorum her ay her ay walla kızlar artık hamile kalda kurtulalım senden der gibi bakıyor :teytey: walla bildiğim tek bişey war bizim meleklerimiz dünyaya gelince bukadar özlemden sonra nasıl değerli olucaklar :) :ecrin_bebek: ben kendimden şüphe ediyorum kesin bi taraflarını bebeğin öperken ısırıp koparırım kaydirigubbakcemile3 dayanılcak gibi değil bu beklemekkk :) meleğimiz bi gleseeee annelerini bi mutlu etseler test sonuçlarında bize bi el sallasalar ne güzel olurrrr :) doğar doğmaz poposuna ısırarak saat yapıcam bu kesinleşti artık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…