ada çayını içmek istiyorum da düşük yapar diyorlar korktumiçmedim
kızlar benim 6 günüm war ama göğüslerim 90 bednei geçti acıyoo çok kasıklarımda şişlik war we sürekli bişeyler yemek isteği war saçma sapan şeyler yemeğe başladım acının üzerine tatlşı yiyorum alakasız şeyler yiyorum 2 haftadır kilo aldım hattakasıklarımda ki dolgunluk 10 gündür war en son 18 martta adet oldum ama değişik oldu 2 gün damla damla nar çiçeği kırmızı geldi 20 sinde normal adet gibi oldum bu ay bende war gibi hissediyorum sanki göğüslerim çok büyüdü ne yesem şişiyorum şişkinlik yapıo karnım geriliyor ama yinede yemekten kendimi alamıyorum yemekle hiç aram yoktu 1 hafta önce test yaptım ikinci çizgi silik biracık su mürekkebi nasıl dağıtır ya çizginin ucuda biraz dağınıktı başka marka ile denedim tek çıktı rüyalarımda çok değişti bebeğime büyükbaş kurban adamıştım 1 hafta önce rüyamda bi hoca ile tekbirgetirerek kurban kestik rüyamda ölmül babaannemi görmeye başladım sürekli kolye takıyorum bunlarda beni umutlandırdıı benim durumumda olan warmııııııı fikriniz nedir kızlar beklemek çok zor :1no2:
selam benimde adet gunu yaptigim test tam net degildi yarim az cizgi cikmisti sonra baska test yaptim oda coook silikti adetim 6 gun gecti bugun yaptim 2. cizgi cok belli :))
inşallah cnm yaaa :Saruboceq: ama göğüslerim çok fena olduuinşallah tatlım yazdıkların gebelik belirtileri ama geçen ay bende öyle oldum psikolocikmişşş
inşallah benim gibi hayal kırıklığına uğramazsın ....mirmirmirmir
bendede acayip bir baş ağrısı var kaçgündür....
havalara bağlıyorum çünkü karnımda hafif hafif ağrımaya başladı.
bu 7. ay tatlım..ama yumurtlama dönemime doğru düzgün denk gelmedi bir tek bu ay...oda ovulasyon testinde çift çizgi çıktı biraz sikil hiç tam çift çizgi olmadı iki gün üst üste testi yaptım ama o iki gün çalışabildim sadece bakalım hayırlısı...
zaten en zoru şu son birkaç gün....bu günlerin stresi yüzünden hep regli dönemlerimi bir iki gün ileri attım hatta bir kere tam 4 gün olmamıştımda iki kere kan tahlili yaptırmıştım yazık poliklinikteki kız dila hanım bu ayda gecen 4 ay gibi negatif...rica ediyorum 7 gün bi geçsin dedi...7 gün geçecekse sana niye gelim beeeee kendim test yaparım dedim bende.....kimse anlamıyo yaw....oda haklı psikopat bi hatun gelip her ay regli günü test yaptırıyodu neyseki geçti o triplerim...artık bekliyorum..desemde inanma daha dün test yaptım ama kendi kendime :)
elimde 4 tane daha gebelik testi var ehe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?