canım hoş geldin aramıza bence erken biraz geçsin öyle test yap tuttuysa gelmez zati bilmiyorum sen bilirsin ama
cosmoplicim
sen hamilesin sanırım istersen hamile olan birilerine sor onlar daha deneyimliler çünkü..
inşallah hayırlı bi hamilelik bekliodur seni. surda bi güncük kaldı sabret.. bugunu sayma bitti sayılır
kityacım biraz önce demiştimya gördünmü bilmiyorum ama derdim var köşesi var burda çok güzel çok şey öğretiyor
kızlar test yaptık doktorumla görüştüm.bebek düşmüşallahım kısmet etmedi napalım...ama doktorumun dediği ben bu hamileliği uyanık bir anne adayı olduğum için relg tarihim gelmeden öğrendiğim için üzülmüş oldum.yapmasaydım test günümden 1 gün geçti regl oldum bu ayda olmadı diye geçip gidecektim.kendime söz verdim bir daha 1 hafta geçmeden test mest yok....
kitty cim benim meleğim dursun yine de umut olsun bana...tarihim 21 haziran inşallah allah herkesin gönlüne göre versin...
Kızlar burdan bi arkadaşın tanıdığı doktorun yanına gittik ultrasonla baktı ayaküstü
Rahimde bi kalınlaşma bişey var dedi ama pazartesi Beta hcg yaptır gel şimdi bişey diyemem dedi
Laf arasında kaç günlük olduğunu beta hcg de görürüz dedi
Sevineyimmi bilemedim
mrb kızlar benim adetime 12 gün var ama
ben bir topiğinize uğrayayım dedim nabersinz??
moraller kötü galiba((
kızlar oku oku bitiremedım sabah ii kaynatmışsınız :)) nagıhancım o kaynana derdi hepimizde var boşverrrrrrrrrrr kafana tokadan başka bişi takmıyacaksınn
Kızlar burdan bi arkadaşın tanıdığı doktorun yanına gittik ultrasonla baktı ayaküstü
Rahimde bi kalınlaşma bişey var dedi ama pazartesi Beta hcg yaptır gel şimdi bişey diyemem dedi
Laf arasında kaç günlük olduğunu beta hcg de görürüz dedi
Sevineyimmi bilemedim
ne kadar sonra test yapayım sence ?
kızlar benim de 2 günüm kaldı ama gelicek gibi geliyo kırmızılar..ümitlenmicem diyorum ama olmuyo işte..hayırlısı 25i günüm sabır..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?