arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kızlar oku oku bitiremedım sabah ii kaynatmışsınız :)) nagıhancım o kaynana derdi hepimizde var boşverrrrrrrrrrr kafana tokadan başka bişi takmıyacaksınn

Kızlar burdan bi arkadaşın tanıdığı doktorun yanına gittik ultrasonla baktı ayaküstü
Rahimde bi kalınlaşma bişey var dedi ama pazartesi Beta hcg yaptır gel şimdi bişey diyemem dedi
Laf arasında kaç günlük olduğunu beta hcg de görürüz dedi
Sevineyimmi bilemedim

evet guldecim ama napalım kısmet böyleymiş..ya ben kendimden çok eşime çok üzüldüm.onun dün akşam haberi oldu..bu sabahta kötü haberi alınca afalladı garibim.1 gün sürdü sevincimiz.ama şu bakımdan seviniyorum.ben niye olmuyor diye kafaya takmıştım.o konuda rahatladım en azından...öpüyorum sizleri:1hug:

çok geçmiş olsun canım inş sağlıklı ir bebeğin olacak seninde üzülme,kendini de üzme:)))

cosmoplicim
sen hamilesin sanırım istersen hamile olan birilerine sor onlar daha deneyimliler çünkü..

inşallah hayırlı bi hamilelik bekliodur seni. surda bi güncük kaldı sabret.. bugunu sayma bitti sayılır

Amin ifrit cim Allah isteyen herkese versin inş.
İnan sevinçten çığlık atmak önüme gelen herkesi kucaklamak istiyom :sm_cool::sm_cool:
Ama diyom yoktur belki kendi kendine gelin güvey olma hemen :çok üzgünüm:
Hakkımızda hayırlısı inş.
inşallah hayırlı bi hamilelik bekliodur seni. surda bi güncük kaldı sabret.. bugunu sayma bitti sayılır

kızlar benim de 2 günüm kaldı ama gelicek gibi geliyo kırmızılar..ümitlenmicem diyorum ama olmuyo işte..hayırlısı 25i günüm sabır..............

arkadaslar beimde 5 gün sonra adet olmam lazim bakalim ne olacak, arada bir kokuya migdem bulaniyor´karnimin alt bölgeleri agriyor gögüs uclarim sizliyor ikidebirde tuvalete gidesim var sevisince karnima agri sizi giriyor ne bilim acaba hamilemiyim okadar cok istiyorum ki
allah hepimize yardim etsin

kızlar selam benimde 4 günm var adetime ocak ayından beri bebek istiyorm ama ümitlenmek istemiyorm da gögüslerim sımsıcak kahvaltıda 2 gündür acı biber turşusu yıyorm

yeni arkadaslar hepiniz hosgeldinizzz a.s.

kityacım biraz önce demiştimya gördünmü bilmiyorum ama derdim var köşesi var burda çok güzel çok şey öğretiyor

ilk fırsatta bakarım canım :)

cok üzüldüm canım yaaaaa:çok üzgünüm: ne güzel sevinmiştim :çok üzgünüm:

kitty cim benim meleğim dursun yine de umut olsun bana...tarihim 21 haziran inşallah allah herkesin gönlüne göre versin...

ben zaten melekleri kaldırmıyorum canım dursunlar öylece yerimseniben sende kendini fazla üzme canım demekki bebişin oluyormus bu ay guzel bir calısmayla bebişin tekrardan konacak göbişine buna emin ol yerimseniben

bebişin var senin diyoruz canım bi tek sen inanmıyorsun buna kaydirigubbakcemile3

mrb kızlar benim adetime 12 gün var ama
ben bir topiğinize uğrayayım dedim nabersinz??
moraller kötü galiba((

hoş geldin canım biz illaki 4 5gün olanlar gelsin demedik hani belirtiler yakın ya ozama onun için ben öyle açtım inşallah hamile kalırsın sende bak burası bazı arkadşlara uğurlu geldi inşallah sana da gelir

kızlar oku oku bitiremedım sabah ii kaynatmışsınız :)) nagıhancım o kaynana derdi hepimizde var boşverrrrrrrrrrr kafana tokadan başka bişi takmıyacaksınn

yok canım takmıyorıum da işte eşi mle tartışın ca canım sıkılıyor onla konuşmassam başka kimsem yokki onlada küsüz kaynana yüzünden geldi şuan karşımda konuşmuyorum amaaaan boşver dediğin gibi

allllllllahhh hadi bebek geliyor bebek yalel yaralel oy oy bendedim herkes dedi sen hamişssin :teytey::teytey: diye hemen bize dua et kendini yorma canım yatabildiğin kadar yat kalkma:CüvCüv::ecrin_bebek:

ne kadar sonra test yapayım sence ?

canımın içi bekle derim daha iyi sonuç alırsın yeni öğrenmekte iyi değil bak arkadaşımıza allah birdaha gösterir inşallah ona bekle tuttuysa hastalanmassın zati ama dediğim gibi sen daha iyi bilirsin

kızlar benim de 2 günüm kaldı ama gelicek gibi geliyo kırmızılar..ümitlenmicem diyorum ama olmuyo işte..hayırlısı 25i günüm sabır..............

canım hoş geldin seni yeni gördüm buralarda hadi sana da uğur getirir inşallah candan yürekten diliyorum :teytey:

Son düzenleme:
günüme 4 gün kaldı inşallah adet olmam ve hayırlı ve sağlıklı bir bebişe hamileğimdir

benimde 12 gün var adet olmama ayın 15.de çatlatma ignesi vurundum belim böbreklerim arada kasıklarım agrıyo gögüslerimi hiç saymıyorum onlar zaten sürekli agrıyor allahım herkese hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar reglme 1 hafta var,birçok belirti hissedip dün kan testi yaptırdım bugün sonucunu aldım 1,57,hamile değilim değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…