canım ben şuan ilaç kullanmıyorum 25 yaşındayım ameliyattan sonra çıktı sonra çıkmadı aşılama da yumurtalık takibinde de çıkmadı çıkarmış büyük olasılıkla kafana takma gidiyor kaç tane kisttin vardı senin
kızlar kusura bakmayın baya yazmışım konunun dışına çıkmışım kusura bakmayın işte içimi dökeyi dedim
kızlar kim haklı alah aşkına ya beni delirtiyorlar benim yalanla işim olmaz doğru neyse onu söylerim
oooo daha neler biz oraya gidince arabamızın üzerine taksi yazacağım geliver gidiver içini soran yok
ben onlarla 6ay aynı evde yaşadım 6yılmış gibi geldi eşimi sevmesem dayanamazdım çıkarkende gidiyorsunuz diye bana demediğini bırakmadı ağzımı açıp konuşmadım saolsun eşim savundu fazlasıyla birde kaçmıştım annem etrafını tanı kimseyi tanımıyorsun hemen taşınma demişti kadın onu unutmamış anana söyliyeceğim seni anan san taşınma demedimi diyor süleyman herşeyi ödüyorya maaşı fazla dayanamadılar
ben hiç hap kullanmadım meliyat oldum adam bana 3aysonra gel dedi gittim hiç oralı bile olmuyor özelde 3,5milyar vermedimya ilaç yazdı tamam alırız dedim birdaha kapısını açmadım başka doktora gittim çok memnunum tedaviye tekrar başlarsam ona giderim aşılamamıda o yaptı hem moral veriyor
Kİttycat sorma valla canım tam tersİ bİzde ne aksİ ne dangalak bİr kayınpederİm var anlatamamam.bİ lafını duysamda lafı soksam azarlasam dİye can atıyor.İnsanı resmen zorla kendİnden nefret ettİrİyor.ÖlÜmlÜ dÜnya yanİİ.oĞlunu koynuna alıp yatıcak halİn yok dİmİ.adama sankİ kazık batırıyorum ben.ama annemlerİn yanında davranıŞlarını bİr gÖrsen.kızım kızım İdye dİye ÖlÜyor.kısacası karaktersİz bİr adam İŞte.
walla canım gelin kaynana arasındakiler bir sekilde cozuluyor fakat kayınpederle olan cok zor gibi cunku butun erkekler babalrının sözüne inanır onların sözünden cıkmaz senin işin bizimkinden daha zor canım allah yardımcın olsun
kızlar merhaba
son adet tarihim 22 nisan dört gün önce 2 damla kan gibi ama daha koyu bi akıntı oldu
ama sonra kesildi hala adet olmadım pazartesi günü test yapmak için erken mi olur ???
yok allahtan benimki haklı olduğumu biliyor ama babasının yaptığı hataya hiç bir hatam yokken bile sende hatalısın diyor bizim kavgamız ondan çıkıyor.babasının hatasına ortak arıyor yani.valla hiç uğraşamam canım.en sonunda restimi de çekmiştim işte .
KIZLAR MERHABA BENİM GÜNÜM 5GÜN GEÇTİ AMA İKİ TEST YAPTIM NEGATİF KAFAM ÇOK KARIŞIK kaydirigubbakcemile2
YARDIM EDERMİİSNİZ
kıslar ben kaçar haftasonu kaynanamlardan fırsat bulursam arada girerim.kendinize dikkat edin hamiş adaylarından güsel haberler alırız inş.hoşçakalın kıslarrr.öpüldünüzŞeniz
kızlar merhaba
son adet tarihim 22 nisan dört gün önce 2 damla kan gibi ama daha koyu bi akıntı oldu
ama sonra kesildi hala adet olmadım pazartesi günü test yapmak için erken mi olur ???
canım bende 25 yaşındayım.ameliyat oldum açık ameliyat.5-6 ay falan oldu ameliyat olalı.3 ay ameiyattan sonra hap kullandım oluşmaması için hap biteli 3 ay oldu.denedim bişey olmadı şimdide çoçuk için gidicem ama inşallah bu 3ay içinde oluşmamıştır tekrar diye korkuyorum.
Kİttycat sorma valla canım tam tersİ bİzde ne aksİ ne dangalak bİr kayınpederİm var anlatamamam.bİ lafını duysamda lafı soksam azarlasam dİye can atıyor.İnsanı resmen zorla kendİnden nefret ettİrİyor.ÖlÜmlÜ dÜnya yanİİ.oĞlunu koynuna alıp yatıcak halİn yok dİmİ.adama sankİ kazık batırıyorum ben.ama annemlerİn yanında davranıŞlarını bİr gÖrsen.kızım kızım İdye dİye ÖlÜyor.kısacası karaktersİz bİr adam İŞte.
olurmu öyle sey canım ya içimizi döküp rahatlıyoruz :1hug:
enayi taksisi yaz canım ben öyle diyorum bizi kulandıkları zaman yerimseniben tabiki sen haklısın canım yerimseniben fakat esin kaynanandan daha cok nefretetme diye sana haklı oldugunu söyleyemiyor yoksa oda bunların farkındadır
o herşeyin farkında sülalesi etraf bak gelinleri kötü dedittirmemek için yapıyor
benim eşimin ben 2ci eşiyim 1tane çocuğu var ayrılmışlar kötü dedittirmemek ben ona kız olarak geldim düğün yaptırdım gerçi onuda ailemkle barıştık yarısını annemler geri kalanını eşimle ben yaptık hiç birşeyleri yok evimde
senin evden gidişin ona en cok koymus bence canım yanından kölesi gitmiş ya onun icin icindeki öfke sana allah kimseyi kaynansıyla yasamaya muhtacetmesin azıcık aşım tuzsuz asım dertsiz basım hesabı yasamak en guzeli
canım ne zaman oldun aşılama bu ilk mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?