arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Nagihan ewet canım konuşmuştuk bir ara bu 2.ayımız isteyeli ilk denemeler 18mayısta olmam lazımdı olmadı o gece test yaptım negatif buğün sabak yaptım negatif biri var onunda 3hafta geçmiş hap testler negatifmiş dr gitmiş bebiş var demiş kafam karıştı belim ağrıyr by ay çok arada adet olacakmış gibi oluyrm anlamadım gitti

kızlar merhaba
son adet tarihim 22 nisan dört gün önce 2 damla kan gibi ama daha koyu bi akıntı oldu
ama sonra kesildi hala adet olmadım pazartesi günü test yapmak için erken mi olur ???

canım hoş geldin aramıza bence erken biraz geçsin öyle test yap tuttuysa gelmez zati bilmiyorum sen bilirsin ama

yok tatlım daha önceki ağrılarım yok.hafif ağrım oluyor.

kitler adet zamanında ağrı yapıyor onun için sordum tatlımya bende çok ağrı olurdu kistlerden haberim yokken

evet canım tanırsın mihtiras hatırladınmı onu martlistesinde testler negatifti kanda baktı hamileymiş geç döllendiği için gözükmemiş hadi hayırlısı inşallah hamilesindir haber ver

hamile olunca bizi hatırlamıyor insan dertleştiği insanları unuturmuya dimiama haklımıyım haksızmı

kityacım biraz önce demiştimya gördünmü bilmiyorum ama derdim var köşesi var burda çok güzel çok şey öğretiyor

hadibe gerçekmi diyosun ayy üzüldüm nezaman kaybetti nedenki oofff neverirse hayırlısını versin allah yaa

ozoberkay kaç gün geçmişti de kan testı yaptırdın ...
birde belirtilerin varmıydı..
benimde 2gün geçti,hala gelen giden yok umutluydum azcık da olsa şimdi senı duyunca yitirmek üzereym hep günüdemı olurdun ?

kızlar test yaptık doktorumla görüştüm.bebek düşmüş allahım kısmet etmedi napalım...ama doktorumun dediği ben bu hamileliği uyanık bir anne adayı olduğum için relg tarihim gelmeden öğrendiğim için üzülmüş oldum.yapmasaydım test günümden 1 gün geçti regl oldum bu ayda olmadı diye geçip gidecektim.kendime söz verdim bir daha 1 hafta geçmeden test mest yok....

geçmş olsun canım nasip değilmiş inşallah başka bir aya

ne kadar duygusal bi sayfaymıs ya

bi sevindiriyosunuz bi üzüyosunuz
Allah herkese hayırlı.saglıklı.mutlu huzurlu evlatlar versiiiiiiinnn. akıllı olsunnn. yaramaz olsunnn. :)

mrb kızlar benim adetime 12 gün var ama
ben bir topiğinize uğrayayım dedim nabersinz??
moraller kötü galiba((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…