senin sorunun neydi canım
günaydın kızlar buğün 2 gün geçti günüm ve yarın sabah gidip kanda baktıracağım inşallah herşey yolundadır ve güzel haberleri paylaşırım hep sizlerle...
D u a l a r
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
“Ya Mübdi” ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.
Çocuk Olması için
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde “Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık” isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder.”
Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır.
“Fe hebli min ledünke veliyya” “Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb.” “Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm”
(Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et) (Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun.)
(Sonra bebek olarak çıkran, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için.)
Duanın Kabulü
Büyük zatlar, bir kimse dua ettiği zaman 7 kere ”Yâ Vehhâb” dese o kimsenin duasını Allah teala kabul eder, demişlerdir.
kittycat canım günaydın nasılsın?bizlerde faydanlanalım bu dualardan çok iyi oldu bu.herşey dualarların üzerine kurulu.dünya bile.a.s.
canım ne güzel yazmışsın...
valla şu dünyada kuran kadar mucizevi birşey yok bence...
ben yapacağım bu duaları inş
kızlar günaydınnnnn.sağolun yani beni çok merak etmişsiniz dün.:çok üzgünüm:aşkolsun kızlar...
canım kontrole gitmiştim de dün.ameliyat olmuştum kist vardı.2-3 aydırda çocuk için uğraşıyorduk.doktor yumurtalarımın çok iyi olduğunu söyledi.klomen kullanmaya başlıyorum pazartesi eşimdende sperm örneği istedi bakalım yavaş yavaş başlıyoruz.en azından yumurtalama problemimin olmadığını öğrendim canım.ve acayip mutluyum.sağol ilgin için.hihoyyyt
herkese günaydın kızlar....nasılsınız ben bugün daha iyiyim....evet artık sizlerden hayırlı haberleri bekliyoruz...
günüme 4 gün kaldı inşallah adet olmam ve hayırlı ve sağlıklı bir bebişe hamileğimdir
benimde 12 gün var adet olmama ayın 15.de çatlatma ignesi vurundum belim böbreklerim arada kasıklarım agrıyo gögüslerimi hiç saymıyorum onlar zaten sürekli agrıyor allahım herkese hayırlısını versin
kızlar selam benimde 4 günm var adetime ocak ayından beri bebek istiyorm ama ümitlenmek istemiyorm da gögüslerim sımsıcak kahvaltıda 2 gündür acı biber turşusu yıyorm
kızlar benim de 2 günüm kaldı ama gelicek gibi geliyo kırmızılar..ümitlenmicem diyorum ama olmuyo işte..hayırlısı 25i günüm sabır..............
kızlar oku oku bitiremedım sabah ii kaynatmışsınız :)) nagıhancım o kaynana derdi hepimizde var boşverrrrrrrrrrr kafana tokadan başka bişi takmıyacaksınn
Kızlar burdan bi arkadaşın tanıdığı doktorun yanına gittik ultrasonla baktı ayaküstü
Rahimde bi kalınlaşma bişey var dedi ama pazartesi Beta hcg yaptır gel şimdi bişey diyemem dedi
Laf arasında kaç günlük olduğunu beta hcg de görürüz dedi
Sevineyimmi bilemedim
selam kızlar ben kan testi yaptırdım 0,2 yani negatif ama hala olmadım umarım sizde vardır sevgiler
kızlar merhaba
son adet tarihim 22 nisan dört gün önce 2 damla kan gibi ama daha koyu bi akıntı oldu
ama sonra kesildi hala adet olmadım pazartesi günü test yapmak için erken mi olur ???
bugün test aldım canım yarın sabah yapmayı düşünüyorum.. inşallah güzel haberler verebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?