kittycat dualar ile ilgili yazdıkların harika okurken ağladım ve hepimize dua attim gerçekten rabbim isterse bi yerden can veriyo olmaz dediğimiz kaç kişi böyle evlat sahibi olmuştur şahidizdiz .Rabbim senden emanetini diliyorum :Saruboceq:
bugün ikinci gün adeditimin gelen yok ama üç gündür bir iki damla lekelenmem oldu gerisi yok Hissediyorum bebeğim benimle rabbime yalvarıyorum bağışla diye
cogu kişi böyle söyluyor canım a.s olsun paylastıkca bazı seyler daha guzel oluyor yerimseniben
ben 39 yasındayım canım 2 yıldır istiyorum bebiş
bendeki eğer belirtiyse gögüslerim şiş ve çok ağrıyo dokunamıyorum
bi sakıncası yoksa abla diyeyim o zamn ben sana olur mu?pekisizdeki sorun neydi?yada bi sorun varmı?
of abla ya neden gitmiyorsun?bu kadar beklemen bile ne kadar yanlış.belki hiç bişey çıkmıcak yada sen istemedikten sonra kimse sana bişey yapamazki.canım ablacım lütfen biranönce git.zaman geçiyor yaşın geçiyor.gerçi küçüğün olarak bana düşmez zaten sen bunları düşünmüşsündür ama .bi sorun olup olmadığını gitmeden anlayamazsın.neden sebepsiz yere bekleyesin ayrıca.biranönce ne gerekiyorsa yapılsın.bebişini al kucağına onu beklemek yerine biranönce bebeğine kavuşup bekliceğin zamanı onunla yaşarsın.
kittycatcim 2 yıl geçti sen hala gitmiyrmusun
bak ihmale gelmez böyle şeyler zaman çok önemli git ve ne gerekiyorsa yaptır
bak ben daha 1 yıl dolmadan kendi kendimi yemekten,ve ne gibi bir problemim olduğunu öğrenip kurtulmak için rahim filmi bile çektireceğim
doktorumun kızmasına rağmennnn:)))
AA HEMEN DOKTORA BAKAYIMkızgın::roflol:şaka şaka tabi bu senin tercihin:)
ben de yrnı bekliyorum bakalım...
bence mantık olarak düşünürsen yaptırman gerektiğini anlayacaksın
benim anladığım kadarıyla korkuyorsun bu tahlileri yaptırmaktan anlıyorum seni
bende tahlillerde ya kötü birşey çıkarsa diye korkuyordum
ama öğrenmeyip bir rahatsızlığımız varsa onunla ömür boyu yaşayıp çaresizce turup beklemekten daha kötü olamaz diye düşünüyorum ben şahsen
ne varsa öğren ve korkularınla yüzleş..bence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?