arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

cnm benim evlendiğimden beri hiç günüm geçikmemişti hep 23ünde olurdum geçen ay 5 gün geçikti normalde 23ü ama 28ini bekliyorum cnm 4 gün var daha

sagol canım allah razı olsun a.s bende hep duaediyorum sizler icin :Saruboceq:

bugün ikinci gün adeditimin gelen yok ama üç gündür bir iki damla lekelenmem oldu gerisi yok Hissediyorum bebeğim benimle rabbime yalvarıyorum bağışla diye

amin canım:Saruboceq: inşallah bebişin gelmiştir:Saruboceq:

cogu kişi böyle söyluyor canım a.s olsun paylastıkca bazı seyler daha guzel oluyor yerimseniben

ben 39 yasındayım canım 2 yıldır istiyorum bebiş

bi sakıncası yoksa abla diyeyim o zamn ben sana olur mu?pekisizdeki sorun neydi?yada bi sorun varmı?

bendeki eğer belirtiyse gögüslerim şiş ve çok ağrıyo dokunamıyorum

hamilelik belirtileri arasında oda varmıs inşallah devamıda gelir canım yerimseniben

bi sakıncası yoksa abla diyeyim o zamn ben sana olur mu?pekisizdeki sorun neydi?yada bi sorun varmı?

sakıncası yok canım :1hug: bizdeki sorun benim canım doktora gitmiyorum:roflol: gitsem 2 yıldır neden olmadıgını ögrenecezde ben gitmiyorum

sakıncası yok canım :1hug: bizdeki sorun benim canım doktora gitmiyorum:roflol: gitsem 2 yıldır neden olmadıgını ögrenecezde ben gitmiyorum [/QUOTE]

of abla ya neden gitmiyorsun?bu kadar beklemen bile ne kadar yanlış.belki hiç bişey çıkmıcak yada sen istemedikten sonra kimse sana bişey yapamazki.canım ablacım lütfen biranönce git.zaman geçiyor yaşın geçiyor.gerçi küçüğün olarak bana düşmez zaten sen bunları düşünmüşsündür ama .bi sorun olup olmadığını gitmeden anlayamazsın.neden sebepsiz yere bekleyesin ayrıca.biranönce ne gerekiyorsa yapılsın.bebişini al kucağına onu beklemek yerine biranönce bebeğine kavuşup bekliceğin zamanı onunla yaşarsın.

kittycatcim 2 yıl geçti sen hala gitmiyrmusun
bak ihmale gelmez böyle şeyler zaman çok önemli git ve ne gerekiyorsa yaptır
bak ben daha 1 yıl dolmadan kendi kendimi yemekten,ve ne gibi bir problemim olduğunu öğrenip kurtulmak için rahim filmi bile çektireceğim
doktorumun kızmasına rağmennnn:)))
AA HEMEN DOKTORA BAKAYIMkızgın::roflol:şaka şaka tabi bu senin tercihin:)

walla kızlar tam karar veriyorum sonra vazgeciyorum doktora gitmekten eşimde bu yuzen bana kızıyor

bence mantık olarak düşünürsen yaptırman gerektiğini anlayacaksın
benim anladığım kadarıyla korkuyorsun bu tahlileri yaptırmaktan anlıyorum seni
bende tahlillerde ya kötü birşey çıkarsa diye korkuyordum
ama öğrenmeyip bir rahatsızlığımız varsa onunla ömür boyu yaşayıp çaresizce turup beklemekten daha kötü olamaz diye düşünüyorum ben şahsen
ne varsa öğren ve korkularınla yüzleş..bence:))

yapmam gerekeni biliyorum canım ama yapacak cesaretim yok galiba yerimseniben belli yastan sonra hersey o kadarda kolay olmuyor yerimseniben

valla bak kittycat doktora gitsinmi diye bi site açarım görürsün ondan sonra.laelaelaelaelae

kittycacim bence yaşın bir önemi yok 5 yaşında bir çocukta sağlık problemi çekebilir yetişkinlerde
bu sağlık öyle senin istediğin gibi her zamn gidemez yaa...
biliyorum insan sürekli bende birşey lmaz ben sağlıklyım dedirttirmeye çalışıyor kendine ama
bu kendini avutmak oluyor bende çok korkuyordum ilk başta inanki..
bunda utanılacak hiçbirşey yok..
herkes gidiyor....hadiii...üzme bizi de kendini de:))canım bak hepimiz destek çıkarız sana merak etme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…