arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

ufffffff şu bebekodaları topiğine baktım da içim gtti valla
onları görünce daha da çocuk olasım geldi yani:)))

of canım of bebek sahibi olacaz diye canımız cıkıyor kendimizi paralıyoruz yaw delikafadulden işin en tuhaf tarafı eslerimizi biz yataga atar olduk :roflol:sırnaşık şeybu yuzden bir degeride olmuyordur eminim fazla

valla yaa hiç öyle huylarım yoktur hala da yok da anlaşılıyor yani hareketlerimden çalışma yapmak istediğimiz::)
bir değeri olmuyor derken eşlerimiz için mi demiştin

valla yaa hiç öyle huylarım yoktur hala da yok da anlaşılıyor yani hareketlerimden çalışma yapmak istediğimiz::)
bir değeri olmuyor derken eşlerimiz için mi demiştin

evet canım eminim manyak oldugumuzu dusunuyorlardır:roflol:

aslında ben çok utangaç bir insanım
evlendiğimden bri çok çekimser davranıyorum herşeyde..
ama şu çocuk olayından beri biraz daha aşabildim kendimi
eşim bu duruma niyeyse seviniyor garibim

benimkide öyle bu durumdan şikayetci degil aksine memnun fakat ben sıkıldım artık canım ya planlı programlı olması dahada işi görev boyutuna getiriyor bu yuzden sıkıldım

benimkide öyle bu durumdan şikayetci degil aksine memnun fakat ben sıkıldım artık canım ya planlı programlı olması dahada işi görev boyutuna getiriyor bu yuzden sıkıldım

kittycatçim canım sen kaç yaşındasın ve ne zamandır düşünüyorsun bebeşi?

iyi işte canımm yumurtaların çok iyi dedi 1-2-3-4 diye saydı.eşimden sperm örneği istedi.pazartesi klomene başlıyorum ve haftaya pazartesşide kontrole gidicem yumurtlama takibine başlıcaz allah izin verirsehep ben acaba yumurtlayabilliyormuyum diye düşünüyordum şimdi içim rahatladı en azxından öyle bir problemimin olmadığını anladım canım.acayip heyecanlıyım anlatamam heyecanımı.bir yandanda sigarayı bırakmaya çalışıyorum.orda biraz zorlanıyorum ama inşallah onuda başarıcam allahın izniyle.hihoyyyt[/QUOTE]

cok güzel canım :1hug:bebişin icin herseye deger o pis sigara neyki bırak gitsin yerimseniben o gitsinki bebişin gelsin dimi yerimseniben

kittycat dualar ile ilgili yazdıkların harika okurken ağladım ve hepimize dua attim gerçekten rabbim isterse bi yerden can veriyo olmaz dediğimiz kaç kişi böyle evlat sahibi olmuştur şahidizdiz .Rabbim senden emanetini diliyorum :Saruboceq:

kızlar bazen kendimizi dinlemekte ii geliyor bence sessiz kalmak,biraz uzaklaşmak,düşünememk
veya düşündürebilecek herşeyden uzakolmak ümitcancım seni çok ii anlıyorm

bugün ikinci gün adeditimin gelen yok ama üç gündür bir iki damla lekelenmem oldu gerisi yok Hissediyorum bebeğim benimle rabbime yalvarıyorum bağışla diye

cnm ya saol 8 ay boyunca hep kendimi dinledim olmadı bakalım bu ay kısmeet hiç üzmücemde kendimi yoksada napalım daha yenide evliyim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…