Arkadalar grlerinizi merak ediyorum

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
merhaba arkadaşlar
sizlerin fikrini almak istediğim aklıma takılan bi şey var eski sevgilim 3,5 yıl çıktık 3 ay önce ayrıldık ailesi istemediği için bitti maalesef.msnde silmemiştim onu dün bizim sürekli biribimize söyleğimiz şarkıyı msn iletisine yazmış ama beni ne arıo ne soruo olmıcağını bir tek bana aşık olduğunu söyledi ama olmıcağını artık belirtmişti.bu ileti bana mı yazılmıştır yoksa hayatındaki bir insana yazmış olabilir mi?

ileti de aynen şu arkadaşlar SEN BENİMSİN HAYAL GÖZLÜM 3 ayda bir sevgili bulup bana sürekli sölediği şarkıyı başkasına söyleme ihtimali nedir acaba?benim onu çok sevdğimi hayatımda kimse olmadığını tahmin ediyordur...

erkeklere cokda güven olmaz heleki araya bide aile giripde bitmiş bi ilişkide sanamı baskasınamı yazmıs onu bilemem ama sukadarını söyliyim 3,5 yıl süren bi ilişkim oldu sonra aile sebebiyle ayrıldık evlenmiycem kimseyle hiçkimse olmıycak hayatımda diyen adam gitti nisanlandı hatta nisanlandıgı kızla isimlerimiz bile aynı:)) yani işte pek güvenme evlenmiycem baskası olmıycak laflarına okadar cok sevse dünya dursa önünde yinede vazgecmezdi senden bu benim şahsi fikrim..

,

bu yaşadıklarımdan sonra gerçekten kimseye güvenim kalmadı sende benim yaşadıklarıma benzer durumları yaşamışsın.doğru başkasına da yazmış olabilir.

Erkeklere güven olmaz tatlım sana söylediği şarkıyı başka birinede yazabilir..
Onun için sen çokta üstüne alınma derim..
Ama 3.5 yıllık bir geçmişiniz var 3 ayda seni unutupta bir başkasına bu şarkıyı yazmışsada düşünmene bile değmez..!

şimdi ablası ile görüştüm kızlar yeni bi kız arkadaşı varmış ablası söledi bravo çok hızlıymış gerçekten....

ailesi seni istemiyor ablası yalanda soylemis olabilir hemen inanma ama genede salla gitsin ailesi istemiyor diye iliskisini bitiren adam seni zaten baska birgun yarı yolda bırakırdı

bence sana yazacak olsa zaten yazardı msn den ya da başka bı şekılde bence o cümle başkasına
moon da demış, daha başında pes etmış.. zorlamayla devam etseydı bıle yıne bırakırdı çünkü....

kızla sürekli nette görüşüyomuş mesajlaşıyomuş konuşuyomuş,ablası ilk önce üzülürüm die söylemedi ama benim kardeşim çok çapkındır yeni biri var cnm dedi anlattı artık hiç bir şeye şaşırmıyorum...

Gerçek sevginin önünde hiçbir engel duramaz.
Çok seven bir şekilde ikna yolunu bulur.
Bence hiç hayallere kapılma. Kız arkadaşı olsun olmasın seninle bir gelecek düşünmeyen insan msn ye şarkı koysa ne olur koymasa ne yazar:hulya:

Arkadaşım boşver gitsin kime yazmışsa yazmış .. Ailesi seni istemiyorsa zaten evlenseniz bile inanki çok zordu mutlu huzurlu bir yuva kurmanız yarın 1. senemiz dolacaktı bizimde ama ben babamın evindeyim 23 gündür ve ben istenmeyen gelinde değildim sözde ailesinden bir Allahın kuluda arayıp neler oluyor bu çocuklara demedi.. Düşünki evlenmiştiniz belki sonradan seni kabul edeceklerdi benimseyeceklerdi ama inan sen senden gidecektin.. Bazı insanlar için azınla kuş tutsan olmaz bir kere istenmemiş olmak bile psikolojik olarak 1-0 eksik başlamanıza sebeb olacaktı .. Sen sevgilinden ayrılmışsın ben eşimden ayrılma noktasındayım .. İnan ki yuva bozacak duruma gelmek daha kötü ben nasıl güveneceğim birde böylesi var deyip bu tarafından bak olaya bence.. İlla ki yine güveneceğin birileri çıkacak hayatta karşına ve sen bu günlerine gülüp geçeceksin..Bu forum kötü günlerim destekçisi benim için beni dinleyen benimle fikirlerini paylaşan insanların olduğunu bilmek bile güzel birşey .. Umarım ilerde dertten çok güzellerimizide paylaşacağımız günlerimiz olacak o zama güzel tecrübelerimizi yazacağız. Herkes neler yaşıyor forumu okuyunca beterinde beteri varmış diyor insan.. Yada ne güzel böyle güzelliklerde yaşanabiliyormuş diyorsun yazılanları okuyunca .. Her zaman derim Allah kimseye unutamayacağı acıyı yaşatmaz ..

ailesi için seni yarıyolda bırakmayacak ilişkinize sonuna kadar sahip çıkıp senin için mücadele edecek bir adam çıkacaktır karşına o güzel kafanı o insana yorma tatlım.. onun için 5 dakikanı ayırıp üzüldüğüne onu düşündüğüne bile değmez.. hepsi zaman kaybı.. enerjini doğru insanı bulma adına harca.. ne hali varsa görsün kime ne yazarsa yazsın sil gitsin msn inden.. ablasıyla da konuşma.. inan zaman kaybı..

çok sağol cnm hepsini silicem msnde gereksiz insanlar ...

canım hiç üzülme 3,5 yılını gitmiş bu kötü olmuş ama tecrübe edinmiş oldun her ilişkide yeni yeni şeyler öğreniyo insan herşeyin hayırlısı demekten başka dicek bişeyin yok bak ablasıda demiş çapkındır diye bence ailesini bahane etmiş ayrılmak için istemiyo felan filan varya seven insan ailesi istemese bile onları ikna etmeye gider eğer gerçekten seviyosa mücadele eder kaybetmek istemez ama o öle yapmamış hemen pes etmiş boşver ya sevmediği besbelli hemen bi kız bulmuş bide sizin şarkınızı yazmış onuda bırakız bi hayal gözlü daha bulur boşver canım yoluna bak eminim en iyisi en güzeli seni bulucak böle insanlarda uzak durmak daha iyi

bence seni ölçmek için yazılmış bi yazı bakalım sen bu yazıyı görüp ona bişe yazıcakmsın bunu merak etmiş çünkü msninden silmememen bile ümit verici bişe
ayrıca ablasına inanma derim ben ailesi sevmiosa ablasıda istemiodru
bence hiç uğraşma sil gitsin msnden bidaha da hiç muhatap olma ne ablasyla ne onunla

çok sağol cnm hepsini silicem msnde gereksiz insanlar ...

ha şöylee.. bi silkin canım benim.. etrafına bak.. neler var neler.. ohooo kimler çıkar karşına.. günlerini ve o güzel yüreğini gereksiz sahıslara harcama.. mumla arasın seni o zavallı her kimse.. ablasıyla konustuğunda bile kendini bişey zanneder.. sil gitsin.. hiç gerekleri yoklar.. senin kalitende olabilirler mi bi düşün yaa. sevgiyi bi kalemde silen bi şahıs senin yanından bile geçemez.. sana senin için mücadele edecek ve sonuna kadar sana sahip çıkacak adam gibi adamlar lazım =) onlar için harca güzel günlerini.. çook mutlu olacaksın inan bana.. gülüp gececeksın bugünlere ve iyiki de olmamıs diyeceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…