P
pisicik35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi crnnn
-
benimkilerde omuzlardan biraz aşşada maşallahımız var valla cnm hızla uzuuyo umudum var 9 aya kadar kalçaları bulcaz inş
bide şey duymuştum dogum kontrol hapının bir tabletiniezip şampuanınıza ekleyin die ama sadece saçları yıkayın vücuda deymemesi gerekmiş diolardı.. benim annemde o hapları çiçeklerini büyütmek için kullanıyodu ve işe yarıyodu ha bide unutmadan içtigimiz maden sodalarıyla haftada en az 3 kez masaj yap inan bakım yönündende büyük faydasını görüceksin
cnm özel msjlarımda sorun oluyo düşüp duruyorum
cnm o nasıl oluyo ki hiç olmadı bana CADIARZU
adaçayının yararı kadar zararı da var canım.internete adaçayı diye girersen arama sonuçlarına bakarsın. o yuzden ben kullanmıyorum basen büyütme riski de olduğu için. ben de 8 kilo falan vermeye çalışıyorum basenlerden . adaçayı östrojenle basen büyümesi de yapıyor. gerek yok kullanmasak da gayet başarılı sonuçlar alınıyor canım.
a b c d olayı da sırtına göre meme boyutunu kıyaslama.. a küçük , b ideal , c büyük , d çok büyük , dd ekstra büyük demek cnm
cok sağol cnm.. yani bnm 80 b ideal miymiş :kedi:
hayırlı olsun canım azmin sonu selamet
crnn canım bu yosun sabunu ve kabak lifini göğsüne mi kullanıyodun bunların büyünmesine etkisi varmı tam anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?