ay kiyamam kiz sana,
bak yine diyorum annene soyleme dedigi , ayrilmiyacaginizi bildigiicin.
yani arada bitti demek icin bahanesi baska seyden. demis yazaten tukurdugumu yalamam diye, yani sen ayrildik dediginde ailene(o istemiyorya ayrilmak ) ayrilmadiginizzda, tukurdugunu yaladi geri dondu demesinler die soyleme ailene diyor sana.
yani ortada bitti ve sana geri dondumu yok, cani istedi o arabiseyler cikardi ama ayrilmak istediginden degil, ben oyle hissettim. ve simdi sanki seni affediormus mus gibi gibi seni yanina cagiriyo ve bitmisti ama hersey tatliya baglandi bak susu veriyo, normal davraniyor bak. tabi bitti dediginde gorusmediginiz aralarda ne yapti kendi bilir artik.
canim biihtimallde olabilir, seni deniyor da olabilir..oda beklenir yani bir ay kaldi hani ayrilirmi benden filan diye.. olabilirmi olur..
sen ona bitsin filan desen, anlami yokki, sonra birde sen oyle dedin diye kavga cikartir, yada tribe girer, boyledir bu tipler.
senin kafa hala karisiksa at iste dedigim msji veya soyle yuzune, bocalamasina gecstirmesine izin verme, ve bbak is ciddiye bindi aileler cvp bekliyo diye direk kararini soyliyecektir.
oyalama beni cagirma de, kararini sor iste..
ve canm ben onu kabullendim yapacagi herseyine katlaniorm dersen ..cnm senin hayatin, ama senbile simdiden sitem ediyor , bazi seylerin farkindaysan bi guzel dusun derim.
bunlari ayril filan diye degil, ac gozunu diye soyluyorum..
bi kac kisi yazmis tecrubeleri olanlar vebu tur seyleri taniyip bilenler, bende senin anlatiklarini yasamadim ama yakin cevremde gordum. biliorum cekinilmez tiplerdir..
tabi anlatirken sende abartiyor olabilirsin bizi yanlis yonlendirme kis