- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
yinemi sürtünme vakası :umursamaz:
kan testinde çıkar hamile olup olmadığı die biliorum..
adet gecikmeside bu konuyu stres yaptığı içindir..
bide kaşıntı için kan testimi yapılıomuş yaa yeni duydum
yok yok hamilde değildir bence, şuana kadar KKda sürtünmeyle ilişki vakalarında hamile çıkan olmadı :hulya:[/QUOTE]
aaaa neden öyle diyon..bir tane çıkmıştı..kız bakire bakire hamile kalmıştı:) sonrada kaçmışlarmıydı ne.)
artık doğru yalan bilememakannehir
aaaa neden öyle diyon..bir tane çıkmıştı..kız bakire bakire hamile kalmıştı:) sonrada kaçmışlarmıydı ne.)
artık doğru yalan bilememakannehir
kan testinden hamile olup olmadığı anlaşılır ama bunun için özel bir test gerekir.yani öyle şekerine bakarken hamile diye çıkmaz.ancak hamilelik hormunu (bhcg)testi yapılırsa belli olur.
birde zevk suyu ile hamile kalındığını ilk defa duydum.lmaz: hamile kalınması için spermin yumurtayı döllemesi şart.ama sürtünme yolu ile boşaldı ise bakirelik bozulmadan da hamile kalınabilir.
bu iş hemen 1 haftada belli olmaz. olayın üzerinden 4 hafta geçmeli.4 hafta sonra kanda bhcg testi yaptırın,o zaman belli olur. bide kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama bu işler için daha küçüksünüz gibime geldi.aman dikkalti olun.
yani bunları arkadaşınıza söyledim.sengözlerimebaksanab
kan testinden hamile olup olmadığı anlaşılır ama bunun için özel bir test gerekir.yani öyle şekerine bakarken hamile diye çıkmaz.ancak hamilelik hormunu (bhcg)testi yapılırsa belli olur.
birde zevk suyu ile hamile kalındığını ilk defa duydum.lmaz: hamile kalınması için spermin yumurtayı döllemesi şart.ama sürtünme yolu ile boşaldı ise bakirelik bozulmadan da hamile kalınabilir.
bu iş hemen 1 haftada belli olmaz. olayın üzerinden 4 hafta geçmeli.4 hafta sonra kanda bhcg testi yaptırın,o zaman belli olur.
bide kaç yaşınızdasınız bilmiyorum ama bu işler için daha küçüksünüz gibime geldi.aman dikkalti olun.
yani bunları arkadaşınıza söyledim.sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?