Arkadalar okur yardmc olursanz sevinirim

beni sevgilisinin söyledikleride sinirlendirdi sanki tek bu suçluşmuş gibi şüpelenirim eğer hamileysen demiş bu salakta açıklama yapmış nasıl böyle düşünürsün nasıl benden şüpelenirsin diye benim sana yalnışım olmuşcanı bilmezmisin beni tanımıyormusun demiş buda şüpelenirim diyince tekrardan buda sinirlenmiş ne saçma sapan konuşuyorsun inanmassan inanma salak demeş he senden sonra birsürü kişile yatıp kalkıyorum onlardan hamile kalabilirim demiş oda buna küfür etmiş çok ağır bir küfür ondan sonra kız telefonu kapamış çıkmış inşallah hamile olmam ona bu yaptıklarını çok pahalıya ödetecem diyor

ışler karışmış,tabii sürtünürken iyiydi,bebe gelecek dedin mi tırsmıştır eleman.
Hemen kaç kişiyle yattın lafları,ahh işte suçlu arkadaşınız böyle adamlarla yatıp sonra nelerle muhattap oluyorlar.
Allah herkese akıl fikir versin..

bencede...adamdan ayrılsın...zira adam,adam değil

bende onu dedim eğer hamile olmadığın tam net anlaşılırs şimdi konuşma anlaşıldığı zaman bu dediklerine pişman et dedim lafa gelince ben sana çok güveniyorum derler diyo nekadar çok sevdiğini söylerdi arkadaşım

hamıle değildır eğer anlattığı gıbı olmuşsa, stres yapınca da gecıkmıştır.

hemen hemen hiçbir erkek ilişki içine girince o kıza güvenmez
sadece ilişkiye girebildikleri için güveniyormuş gibi yaparlar
ilişkide böyle bir problem çıkınca anlıyor ne yazıkki genç kızlarımız
aileye ne hesap vereceğini neden baştan düşünmüyorki şuan yaptığı daha büyük bir ihanet ailesine
hamile olmayınca suçlu hissetmiyormu acaba
neyse yargısı bana düşmez
yaşı küçük değil
hamile olma risk sürtünmeyle çok azdır hatta yok denecek kadar arkadaşlarda söylemiş zaten
stresten gecikme olabilir
ama sürtünmeyi abartıp zevk anında içeriye dalış olduysa tabiki sızan hamile bırakmış olabilir
en doğrusu test yapması
korkunun bir faydası yok şu saatte artık
ya hamiledir ya değildir
biz test yapamayızki ne kadar ileriye gittiklerinide göremediğimiz için bilemeyiz

Hamile olduğunu ben de düşünmüyorum
Ama erkek arkadaşı ona destek olacakken neler demiş o nedenle o erkek arkadaş bozuntusunu bir an önce çıkarsın hayatından

insanın başına kesinlikle cahillikten gelir diye bir söz vardır bu konuda o söze çok uydu 2 dakikalık zevkin yaptıklarına bakarmısınız birde erkek arkadaşının söyledikleri insan kendini onun yerine koyup düşünmek istiyor ya benim başıma gelseydi diye inanın çok kötü bir duygu hadi hamile olup olmadığını anlamak var yoklar yaşamak ayrı bir konu erkek arkadaşının yaptıkları söyledikleri ayrı bir konu hangisine üzülsün şimdi nasıl destek olacağımıda şaşırdım inşallah hamile çıkmaz ailesine anlatamaz böyle bişiyi çok zor bişi bu erkeklerden nefret eder oldum test yapmasını ısrar ediyorum korkuyorum bir hafta daha bekleyeyim öyle yapcam stresten olabilir gecikme dedim 1 hafta daha bekleyelim sonuçta hamileysem geri dönüşü yok onun için az daha bekleyip öyle hasta olmassam bisefer yapcam doktorada gitcem diyor

bu sözden sonra hala onunla sevgili mi arkadaşın merak ettim :bbo:

başkalarıyla ilişkiye girdiğini ima etmiş gibi geldi de:1ninca:

yazık kötükedihüso

kaydirigubbakcemile5Doğru söze ne denir..
Hata arkadaşında da var..
Hamile değildir ama, bu da ona kapak olsun...
Artık evleninceye kadar kimseyle sürtünmesin..
Bak başına neler gelebiliyor insanın..yaaaa...:jeyyar:

:umursamaz:Madem böyle bi ihtimali okumuşsa yapmasaymış keşke neyse yargılamak bana düşmez. Hamile değildir bence boşyere korkmasın ve o arkadaşından ayrılmalı bence küfür kabul edilemeyecek bişey ki söyleyen sevgiliyse

kan testinde çıkar ne olduğu
arkadaşına söyle bilmediği şeyleri yapıp böyle korkular yaşayıp geceleri uykularını kaçırmasın
ya da tecrübeli bir erkekle yaşasın ki erkek onu yönlendirsin..
zevk suyula hamile kalma saçmalığına da inanmasın

kızlar sonucu veriyorum sıkı durun ben duyunca sevindim valla arkadaşımın açısından bugün hasta olmuş ve diyorki hasta olacağıma bukadar sevindiğimi hatırlamıyorum diyor sonra hemen sevgilisini aramış tek dediği kelime korkmana gerek kalmadı daha yeni hasta oldum bebek bendenmi değilmi diye düşünmenede gerek kalmadı şüpe hissedecek sorunda kalmadı o halen teli açar açmaz pişmiş pişmiş aşkım neyapıyorsun demiş hiç bişi olmamış gibi davranmış anlayabiliyormusunuz bunları söyledikten sonra kız erkekte sana küfür ettiğim içinmi bana böyle davranıyorsun demiş kızda hiç bişi açıklamadan kendine iyi bak by by demiş kapamış allaha şükür bir sevinçliydi görmeniz gerek aklım başıma geldi hatadan son dakka döndüm dedi eğer olsaydı hayatım 3 günde film şeridi gibi olacaklar gözümün önünde geçti dedi bende güldüm iyi olmuş hakedene helal olsun akıllanmışsın birdaha böyle tembellikler yapmassın dedim oda kesin bu son hemen sevgilimdende ayrılcam dedi

yorumlarınız için çok çok teşekkürler yardımlarınız içinde biraz olsun neyapacağımı şaşırmıştım bildiklerimi bile unuttum şaşkınlıktan kimseyede anlatamıyor kknın engüzel yanıda bu

daha ayrılmamış mı delikafadulden

bence alıştıra alıştıra ayrılcak, çocuğun yürekcağızı kaldırmaz die

kolay değil okadar sürtünme biranda silip atılamaz

Yok,kanımca öteki adet dönemine kadar bekleyip
birkaç sürtünme daha yaşacak

kaydirigubbakcemile3

erkek bu sefer o kadarla yetinir mi akannehir

bence alıştıra alıştıra ayrılcak, çocuğun yürekcağızı kaldırmaz die

kolay değil okadar sürtünme biranda silip atılamaz

değil mi? masum yüreği nasıl kaldırsın bu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…