- Konu Sahibi esmerguzeli06
-
İşler karışmış,tabii sürtünürken iyiydi,bebe gelecek dedin mi tırsmıştır eleman.
Hemen kaç kişiyle yattın lafları,ahh işte suçlu arkadaşınız böyle adamlarla yatıp sonra nelerle muhattap oluyorlar.
Allah herkese akıl fikir versin..
bende onu dedim eğer hamile olmadığın tam net anlaşılırs şimdi konuşma anlaşıldığı zaman bu dediklerine pişman et dedim lafa gelince ben sana çok güveniyorum derler diyo nekadar çok sevdiğini söylerdi arkadaşım
bende çok kızdım bukadar endişeleceğine biraz daha sabredebilirsin ozaman ne bukadar korkarsın nede biri duyarsa boku yedim gibi düşünürsün oturuyor kalkıyor düşünüyor bir taraftanda alerjimi ne olduysa uyuz gibi kaşınıyor bir taraftanda ağlıyor birdaha bu hataya düşmez hamile olmassa sevgilisine anlatmış oda korkuyormuş sevgilisinin cevabıda bir sürtünmeyle olacak şey değil bu salakta 100 bir ihtimal olabiliyormuş adet dönemimde gecikti ben hamileyim galiba demiş oda endişelenmiş korkmuş bu salağada eğer bir sürtünmeden hamile kalıyorsan ben şüpelenirim ozaman demiş bizimki fırttırmış ben böyle böyle diyorum beni sakinleştirmesi gerekirken bana söylediği şüpelenirim diyor ben onu sakinleştiriyorum belki 1 2 güne kadar olurum hasta biraz bekleyelim demiş oda neyap ne et öğren hamilemisin değilmisin diye
İşler karışmış,tabii sürtünürken iyiydi,bebe gelecek dedin mi tırsmıştır eleman.Hemen kaç kişiyle yattın lafları,ahh işte suçlu arkadaşınız böyle adamlarla yatıp sonra nelerle muhattap oluyorlar.
Allah herkese akıl fikir versin..
kızlar sonucu veriyorum sıkı durun ben duyunca sevindim valla arkadaşımın açısından bugün hasta olmuş ve diyorki hasta olacağıma bukadar sevindiğimi hatırlamıyorum diyor sonra hemen sevgilisini aramış tek dediği kelime korkmana gerek kalmadı daha yeni hasta oldum bebek bendenmi değilmi diye düşünmenede gerek kalmadı şüpe hissedecek sorunda kalmadı o halen teli açar açmaz pişmiş pişmiş aşkım neyapıyorsun demiş hiç bişi olmamış gibi davranmış anlayabiliyormusunuz bunları söyledikten sonra kız erkekte sana küfür ettiğim içinmi bana böyle davranıyorsun demiş kızda hiç bişi açıklamadan kendine iyi bak by by demiş kapamış allaha şükür bir sevinçliydi görmeniz gerek aklım başıma geldi hatadan son dakka döndüm dedi eğer olsaydı hayatım 3 günde film şeridi gibi olacaklar gözümün önünde geçti dedi bende güldüm iyi olmuş hakedene helal olsun akıllanmışsın birdaha böyle tembellikler yapmassın dedim oda kesin bu son hemen sevgilimdende ayrılcam dedi
daha ayrılmamış mı delikafadulden
Yok,kanımca öteki adet dönemine kadar bekleyip
birkaç sürtünme daha yaşacak
bence alıştıra alıştıra ayrılcak, çocuğun yürekcağızı kaldırmaz die
kolay değil okadar sürtünme biranda silip atılamaz
değil mi? masum yüreği nasıl kaldırsın bu acıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?