Arkadalar yardm edin... ok mu abartyorum?

evet kıskançlık güzeldir ama dozunda...bende sevdiğimi kıskanıyorum ama o beni daha çok...onunla oturup rahatsız olduğum konuları konuşuyorum ve beni anlamasını istiyorum..bağırma,kızma yada hemen tepki verme otur konuş belirt bu içindekileri beraber çözüm bulun...yoksa ilerde bu sizin yuvanızın temelleri sarsılmaya kadar gider...çözümsüz birşey yoktur yeterki çözmümün hangi detayda olduğuna bakın...eğer tek başınıza yenemeyecek gibiyseniz bence bir aile danışmanından yardım alın..sevgiler...a.s.

Kızların eşinize bakması değil, eşinizin onlara bakıp bakmaması önemlidir bence.. Daha doğrusu eşinizin nasıl baktığı önemlidir.. Şöyle bir göz göze gelip kafasını çeviriyorsa bir problem yok.. Bunu hepimiz yapmıyor muyuz? Ama o da karşıdakinin gözlerinin içine uzun uzun bakıyorsa (tabir-i caizse kesiyorsa) bir dürtüklemek gerekir..

ayyyyyyyyy nazgülll nedense senin yazdıklarını okuyunca babam geldi aklıma.annemi nasıl bıktırır anlatamam.evliliğinin tadını kaçırma lütfen.olmazsa bi psikoloğa falan git.çok yıpratıyo inan.annem hiçç huzur bulamazdı babamdan.yeni yeni kendine gelmeye başladı sanırım o da tam emin değilim

yaa arkadaşlar problemin %95 i bende çok kıskanıyorum,,buna engel olmak istiyorum,,bunun içinde sizden öneri bekliyorum....bazı arkadaşlar tuhaf yorumlar yapmışta...

yaa arkadaşlar problemin %95 i bende çok kıskanıyorum,,buna engel olmak istiyorum,,bunun içinde sizden öneri bekliyorum....bazı arkadaşlar tuhaf yorumlar yapmışta...

bunu biliyorsan ve eminsen biraz görmemezlikten gel. bilmiyorum karşılık veriyor diye yazmışsın anlamadım nasıl karşılık veriyor ama problem sendeyse buna bir an önce son vermelisin. a.s.

paronayaklaşmışmısınız ne CADIARZU kusura bakmayın da bana biraz öyle geldi
hem brad pitt olsa kaç yazar
hepimiz brad e ağzımız açık bakıyoruz ve onların gerçek yaşamlarındada herkes deli gibi bakıyo tüm dünyanın gözü adamın üstünde ama o angelinasının yanında ve sonuca bakarsak hepimizin kıskandığı angelina.. kaydirigubbakcemile2

sin değil millet çatlasın madem tüm bakışlar eşinizin üstünde , ve madem eşinizden yüzde yüz eminsiniz

gerçekten durum ciddi diyebiliyorsan abarttığının sende farkındasın yani..biraz özgüven depola canım..hasta edersin böyle hem kendini hem eşini..eşin hoş yakışıklı biri demekki,sevinsene buna..kızlar baksın dursun o senin eşin,seni seçti..sana kimse bakmıyomu sanki?yüzünde perdemi var allasen? eşini bi odaya kapatıp hayatını ordan idare ettirmesini beklemiyosun heralde..insanların iki gözü var..görmeye yarıyor,bakarken lazım oluyorlar..tabi insan yolda yürürken ister istemez insanların yüzüne bakıyor..herkes kafasını toprağamı gömücek..seninki düpedüz kompleks fazlalığı,güven eksikliği ve birazda şımarıklık..adamı bunaltma bence..aklında yokken aklına ters şeyler düşürme..sen ona mı baktın bunu mu süzdün dedikçe adam daha çok dikkat eder etrafındakilere..

bence ithamlarınızda biraz daha saygılı olmalısınız. kocası yanında olup ertesi gün metresinin yanında da soluğu alanlar var.

evt cnm bencede a.s

bence bu kıskanclık seni hasta etmeden bi doktordan yardım alman gerekıyor. Seven her insan kıskanır ama gittiğin yerin tadını cıkaramayacak kadar eşine bi hatun bakıyomu die tetikte olarak nereye kadar huzurlu olacaksın.
Gözlerinin içine bakarak konuşmak o insanı gercekten dinlediğinin deger verdiginin güvenin göstergesi bildigim kadarıyla. buna cok takılma
akrabası olarak sevıyodur bence o kız. bırlıkte buyudulerse falan abısı gıbı sahıplenmıs te olabılır. tabı gecmıslerını bılmedıgımden olabılır dıyorum sadece. bunun tersıde olabılır

yıne soyluyorum bu kıskacllık bıraz fazla . bı uzmandan yardım almalısın .

Eğer böyle yapmaya devam edersen, eşin sonunda der ki.... Yapmıyorum böyle, yapayım bari de tam olsun der. Asıl o zaman düşünürsün be canısı. Ha bunun üstesinden şöyle gelinir böyle gelinir diye biz sana ne diyebilirizki. Diyebileceğimiz tek şey. Kendine güven. Çünki bu kadar aşırı kıskançlık ancak kendine güvenmemekten olur. Kendine güven, eşinle gerektiği gibi ilgilen, onun gözüne ve gönlüne hitap et gerisini boşver. Eğer bu şekilde sıkarsan sonu kötü olur canım. Kal sağlıcakla.. a.s.

çok abarttığınızı düşünüyorum. gözleriniz sürekli başka kadınların üzerinde ne kadar yorucu hem sizi hem eşinizi bunaltır. mutluyum diyorsunuz ona güveniyorum diyorsunuz, diğer kadınlarla ilgilenmezseniz herşeyin normal olduğunu göreceksiniz...

Belki de hissettiğiniz kıskançlık değil de sinir olma halidir.. Mümkün mü?

"Elalemin kızı benim kocama niye bakıyor deli mi ne?" gibi bir durum söz konusudur belki..

eylülcüm ben eşimi skmam hiç,,yani istediği zaman akşam çıkar arkadaşlarıyla,,pikniğe gider,,hatta mesela ben bazen yolda giderken felan birini görürüm,,derim kızın saçları nekadar güzel dimi felan diye ona söylerim,,demek istediğimi anladınmı,,,ben biri ona sürekli gözünün içine içine bakınca sinir oluyorum,,ee karşıdakine bişey diyemediğim için eşime patlıyorum galiba

gerçekten çok teşekkür ederim,,,bu konuyu açtığıma pişman oldum,,bazı arkadaşların yorumları çok kaba..

bende böle seye sinir olurum ama bunun acısını eşimden cıkartmam acıkcası güler gecerım cunku kendıme ve eşime guvenırım...

Son düzenleme:
özocum ben abartıyorum sanırım,,haksızlık ediyorum galiba biraz,,gözlerini kapıcak değilya,,belkide tesadüf tam o tarafa bakıyo ben göryrum yanlış anlıyorum,,evet evet..ayrıca teşekkür ederim yardımların için,,

Bakan baksın canım,ne sıkıyorsun güzel canını
Bakmak parayla değil ya
Hem eşinde baktıkça senin farkını anlar değilmiyerimseniben
Yoksa nereden bilecek doğru tercihi yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…