Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

begendigine sevindim canim fikirin cok güzel ama laf aramizda isvicrelilerde perde zevki yok daha dogrusu perdeye fazla önem vermezler bizde evi aldigimiz sene TR ya gidemedik o perdelerde sparisle postayla geldi gecen sene gittik ama zaman kiitli oldugu icin perdecilere falan gidemedimsenağlama allah nasip ederse bi sene yaptircagiz insallah.
balkonumda kahve icmeye beklerim

vallahi çok güzel canım..ALLAH agzınızın tadını bozdurmasın..bir ömür çok mutlu yaşayın inşallah o güzel evinizde...en çok da balkonun sıcaklıgına bittim...hele dışarının görüntüsü evlerin güzelligi...bizim buralarda da böyle olsa keşke evler:çok üzgünüm:
saglıklı huzurlu günler canım

amin canim negüzel seyler yazmissin böyleyerimseniben evet bizim mahalle bayaa sakin sessiz tam kafa dinleme yeri
hepiniz toplanin buyrun gelin gelin balkonumda bi cay icelim.

gülüm Allah ağız tadıyla huzurlu oturmayı nasip etsin....

evini çok beğendim özellikle de mutfağına saunana ve evinin bulunduğu çevreye bayıldım:asigim:

evin çok güzel mobilyaların rengi bence güzel açık renk mobilya toz göstermiyor kullanması rahat oluyor herşey çok güzel sağlıkla mutluklarla oturun

gülüm Allah ağız tadıyla huzurlu oturmayı nasip etsin....

evini çok beğendim özellikle de mutfağına saunana ve evinin bulunduğu çevreye bayıldım:asigim:

canim benim begendigine sevindim buyur gel saunamda ve balkonda bir güzel keyif yapalim.
evet burasi cok sessiz sakin mahallemizde fazla Türk yoksenağlama sadece i tane hepsi isvicreli ama neyapalim onlarda iyi nsanlaryerimseniben

evin çok güzel mobilyaların rengi bence güzel açık renk mobilya toz göstermiyor kullanması rahat oluyor herşey çok güzel sağlıkla mutluklarla oturun

cinim begenmene sevindim benim esimin tahta hastaligi var hersey tahta olsun istiyor artik onun yaninda dura dura bende onun gibi oldum tahta rengi evi sicak gösteriyor tabi zevk meselesiyerimseniben

Manzara ve dekorasyon çok güzel. Allah ağız tadıyla daha nice uzun sağlıklı yılllar nasib etsin evinizde sevdiklerinizle beraber. a.s.

canim evin cok guzel gercekten balkon manzaranda sahane ne guzel ya yurtdisinda bir ev sahibi olmak rabbim insallah bizede nasip eder ama cok calismamiz lazim cok yurtdisinda evler cok pahali ya verdigin paraya gore evler o kadarda guzel deil cok tadilat istiyor ah benimde gonlumde ya bahceli yada boyle guzel bir balkonlu ev var allah agiz tadinizi hic bozmasin mutlu gunlerde yarinlarda sevdiklerinizle bereber oturun.

huzurlu sağlıklı ve mutlu günler yaşarsınız ablacım inşallah çocukalrınızla eşinizle çk güzel eviniz :1rolleyes:a.s.

canim benim begendigine sevindim buyur gel saunamda ve balkonda bir güzel keyif yapalim.
evet burasi cok sessiz sakin mahallemizde fazla Türk yoksenağlama sadece i tane hepsi isvicreli ama neyapalim onlarda iyi nsanlaryerimseniben

daha kahvaltı yapmadımmirmirmirmir...sen şimdi çayı koy kahvaltıyı balkona hazırla ben yola çıkıyorum kahvaltıdan sonra da saunayı ısıt kaydirigubbakcemile3 yaşasın sauna keyfialkisalkisalkis sonra da uyumak isterim en sessiz ve sakin odanı bana ayır:tomato:

eee gülüm sen çağırdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…