- Konu Sahibi gullerdiyari
-
incitanemtuana
yengosummmmm evini acmissin misafirlerin dolup tasmis masallah
kizlar o mükemmel mutfakta yengosum pirlantam bana nefis yemekler tatlilar hazirliyo
salonunda keyifli saatler hos sohpet muhabbet ve dedikodu yapiyoruz :))))))
saunasinda rahatliyo gevsiyoruz ama geceleri eslerimiz lokaldeyken :) sonracima hele kisin yengem kahve yapiyo buz gibi dusa girdikden sonra balkona cikip keyif yapiyoruz harika oluyo ya
özledim yengosum senide saunanida balkonunuda :))))))
sagolasin incim ne güzel seyler yazmissin
valla bende özledim gecen geldiginde biliyosun girememistik saunaya onu telafi etmemiz lazim en kisa zamanda bekliyorum tamamiŞeniz misafir ol gel bana börekler acayim sana:içelim:kaydirigubbakcemile3
canim begendigine sevindim allah herkese daha güzelini nasip etsin insallah:Saruboceq: balkonumda cay icmeye beklerimkaydirigubbakcemile3mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde.
herşey yerli yerinde tertemiz bi ev çok beğendim.
mutfak ve balkon süpper..
canim amin allah herkesin mutlulugunu dayim etsin insallah:Saruboceq: eve sauna yaptirmayi esim istedi ben bastan ne gerek var demistim ama gercekten cok rahatmis hepiniz gelin sauna keyfini birlikte yaparizkaydirigubbakcemile5evin çok güzel Allah hayırlı geçimler versin saunana bayıldım ohh mis gibi rahatlatır orası insanı:)
sagolasin canim allah sizlere daha güzelini nasip etsin insallah:Saruboceq:tam hayalimdeki ev güle güle iyi günlerde oturun
amin cani sagolasinkaydirigubbakcemile3tatlım evin süperrrrrrrr çok beğendim.allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
amin canim sagolasinkaydirigubbakcemile3 evet incim benim görümcemin kezi ama benim icin cok degerli cok iyi anlasiriz dertlesir iyi kötü günümüzde hemen birbirimizi arariz kardesim gibidirŞenizwaaaw siz yenge gorumcemiydiniz ay ne guzel ya masallah size ne guzel anlasiyorsunuz sevginizi paylasiyorsunuz rabbim hic bozmasin mutluluklarinizi yengenin evi boyleyse senin evinde cok hostur incitanem allah sizi nazarlardan korusun
canim cok tesekkür ederim ne güzel seyler yazmissinbayildim herbir odanaalkisalkisalkis,ama en cok da balkonuna bittim,bi balkon asigi olarak,,,
orda oturup cay ve muhabbet ne guzel oluyodur dime,,mutluluklarla yasamanizi dilerim ,bu guzel evde,,yerimseniben:Saruboceq:
waaaw siz yenge gorumcemiydiniz ay ne guzel ya masallah size ne guzel anlasiyorsunuz sevginizi paylasiyorsunuz rabbim hic bozmasin mutluluklarinizi yengenin evi boyleyse senin evinde cok hostur incitanem allah sizi nazarlardan korusun
tesekkür ederim canim begendigine sevindim tv var ama kücük bisey bi kösecikteyerimsenibençok beğendim..salonda tv görmediğimde kesin dedim burası yurtdışı...malesef türkiyemizde tv salonun baş köşesinde olmazsa olmazı...
amin canim sagolasin allah herkesin evinden mutlulugu huzuru eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3huzurla ,mutlulukla saglikla oturun evinizde.benim evim ve balkonum manzaram sizinkine cok benziyor.bende yurt disinda yasiyorum.tr de ki arkadaslar en cok manzaraya bayilmislar ya a.s.
tamam canim gel arasira birlikte yapariz ben misafiri cok severim misafir dedinmi tamam:1hug:kaydirigubbakcemile3böyle manzaralı balkonun olcak kahvaltı oğlen çayı doyum olmaz güller diyarı bizim yerimize yap bunlarıolur mu valla bızım balkondan çatılar gorunuyo anca
tskler tatlisim iyi dileklerin icin allah senden razi olsun ben görümcesinin kiziyimyerimsenibenama yengemle yas olarakda asiri cok yok aramizda yenge yegen kardes kanki arkadas sirdas hepsiyiz birbirimize ve ne mutlu bana
yengemlerin evi kendilerine ait ama ben kiradayim ve mobilyalarim falan 7yili gecdi yazik yaslandilar iyice o yüzden bilmem ben seviyorum evimide siz begenirmisiniz bilmem yaniyerimseniben
masallah canim ne guzel dertlescek konuscak birileri var yakinindan benim burda hic kimsem yoksenağlamayapayalnizim ayoliyiki burasi varmis yani bura olmasa ne yapardim bilemiyorum yanik:1no2:niye begenmeyelim balgaymam bagenirik senin en azindan 7 yillik eski esyalarin var benim oda yokkaydirigubbakcemile3kiraciyiz 2 goz odam gecinip gidiyoz iste begulumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?