Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde.
herşey yerli yerinde tertemiz bi ev çok beğendim.
mutfak ve balkon süpper..

evin çok güzel Allah hayırlı geçimler versin saunana bayıldım ohh mis gibi rahatlatır orası insanı:)

tam hayalimdeki ev güle güle iyi günlerde oturun

waaaw siz yenge gorumcemiydiniz ay ne guzel ya masallah size ne guzel anlasiyorsunuz sevginizi paylasiyorsunuz rabbim hic bozmasin mutluluklarinizi yengenin evi boyleyse senin evinde cok hostur incitanem allah sizi nazarlardan korusun

bayildim herbir odanaalkisalkisalkis,ama en cok da balkonuna bittim,bi balkon asigi olarak,,,
orda oturup cay ve muhabbet ne guzel oluyodur dime,,mutluluklarla yasamanizi dilerim ,bu guzel evde,,yerimseniben:Saruboceq:

çok beğendim..salonda tv görmediğimde kesin dedim burası yurtdışı...malesef türkiyemizde tv salonun baş köşesinde olmazsa olmazı...

huzurla ,mutlulukla saglikla oturun evinizde.benim evim ve balkonum manzaram sizinkine cok benziyor.bende yurt disinda yasiyorum.tr de ki arkadaslar en cok manzaraya bayilmislar ya a.s.

böyle manzaralı balkonun olcak kahvaltı oğlen çayı doyum olmaz güller diyarı bizim yerimize yap bunlarıolur mu valla bızım balkondan çatılar gorunuyo anca

mutluluğunuz hiiiç bozulmasın evinizde.
herşey yerli yerinde tertemiz bi ev çok beğendim.
mutfak ve balkon süpper..
canim begendigine sevindim allah herkese daha güzelini nasip etsin insallah:Saruboceq: balkonumda cay icmeye beklerimkaydirigubbakcemile3

evin çok güzel Allah hayırlı geçimler versin saunana bayıldım ohh mis gibi rahatlatır orası insanı:)
canim amin allah herkesin mutlulugunu dayim etsin insallah:Saruboceq: eve sauna yaptirmayi esim istedi ben bastan ne gerek var demistim ama gercekten cok rahatmis hepiniz gelin sauna keyfini birlikte yaparizkaydirigubbakcemile5

tam hayalimdeki ev güle güle iyi günlerde oturun
sagolasin canim allah sizlere daha güzelini nasip etsin insallah:Saruboceq:

güllerdiyarı evin çok güzel güle güle oturmanız dileğimle
ay ne güzel balkonuna bittim vallah
hele cevrendeki evler ne güzel tam benim tarzım ve isteiğim gibi tek katlar

tatlım evin süperrrrrrrr çok beğendim.allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin
amin cani sagolasinkaydirigubbakcemile3

waaaw siz yenge gorumcemiydiniz ay ne guzel ya masallah size ne guzel anlasiyorsunuz sevginizi paylasiyorsunuz rabbim hic bozmasin mutluluklarinizi yengenin evi boyleyse senin evinde cok hostur incitanem allah sizi nazarlardan korusun
amin canim sagolasinkaydirigubbakcemile3 evet incim benim görümcemin kezi ama benim icin cok degerli cok iyi anlasiriz dertlesir iyi kötü günümüzde hemen birbirimizi arariz kardesim gibidirŞeniz

bayildim herbir odanaalkisalkisalkis,ama en cok da balkonuna bittim,bi balkon asigi olarak,,,
orda oturup cay ve muhabbet ne guzel oluyodur dime,,mutluluklarla yasamanizi dilerim ,bu guzel evde,,yerimseniben:Saruboceq:
canim cok tesekkür ederim ne güzel seyler yazmissin buyur gel balkonumda birgün kahvalti yapalimkaydirigubbakcemile3

tskler tatlisim iyi dileklerin icin allah senden razi olsun ben görümcesinin kiziyimyerimsenibenama yengemle yas olarakda asiri cok yok aramizda yenge yegen kardes kanki arkadas sirdas hepsiyiz birbirimize ve ne mutlu bana

yengemlerin evi kendilerine ait ama ben kiradayim ve mobilyalarim falan 7yili gecdi yazik yaslandilar iyice o yüzden bilmem ben seviyorum evimide siz begenirmisiniz bilmem yaniyerimseniben

çok beğendim..salonda tv görmediğimde kesin dedim burası yurtdışı...malesef türkiyemizde tv salonun baş köşesinde olmazsa olmazı...
tesekkür ederim canim begendigine sevindim tv var ama kücük bisey bi kösecikteyerimseniben
ama haklisin burada fazla tv ye önem yok hele isvicrelilerin cogunun evinde tv yoktur:sm_confused:kaydirigubbakcemile3

huzurla ,mutlulukla saglikla oturun evinizde.benim evim ve balkonum manzaram sizinkine cok benziyor.bende yurt disinda yasiyorum.tr de ki arkadaslar en cok manzaraya bayilmislar ya a.s.
amin canim sagolasin allah herkesin evinden mutlulugu huzuru eksik etmesin insallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

böyle manzaralı balkonun olcak kahvaltı oğlen çayı doyum olmaz güller diyarı bizim yerimize yap bunlarıolur mu valla bızım balkondan çatılar gorunuyo anca
tamam canim gel arasira birlikte yapariz ben misafiri cok severim misafir dedinmi tamam:1hug:kaydirigubbakcemile3

masallah canim ne guzel dertlescek konuscak birileri var yakinindan benim burda hic kimsem yoksenağlamayapayalnizim ayoliyiki burasi varmis yani bura olmasa ne yapardim bilemiyorum yanik:1no2:niye begenmeyelim balgaymam bagenirik senin en azindan 7 yillik eski esyalarin var benim oda yokkaydirigubbakcemile3kiraciyiz 2 goz odam gecinip gidiyoz iste begulumŞeniz

canimsin ya kiyamam sana inan:teselli::1hug:
olsun be gülüm bende kiraciyim rabbim saglik sihat huzur mutluluk versin yeterde artar insana :Saruboceq:

yakinda olsa yengemle ben seni yalniz brakmazdik emin olyerimseniben

herseyin basi saglik canim benim rabbim herseyin güzelini ve gönlüne göresini versin insallah:Saruboceq:

o balkonda kendimi hayal ettimde kahve yudumlamak güzel olurdu ya.mutfağını özellkile çok beyendim canım çok sade tam benim tarzım.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ne güzel bak zevkine göre döşemişsin mevlam banada nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…