Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

amin canim evet haklisin bayaa pahali bizde bastan bayaa bi ön ödeme yaptik gerisinide kira gibi ödüyoruz bizde tadilatla ugrasmayalim diye yeni alalim dedik tbiki ödemesi bayaa yüksek ama ev alana allah yardim edermis allah herkese daha güzellerine nasip etsin insallah:Saruboceq:

nedemek sardunyacim basimin üstünde yerin var biraz sonra misafirim gelecek börek cörekte yaptim yeriz afiyetle arkasindan sauna ve balkon keyfi oh deymeyin keyfimize. hadi bekliyoreum:içelim:kaydirigubbakcemile3

Maşallaaaah çok güzeeeeel eviniiiz,gle güle oturuuuun ağız tadınız eksik olmasııııın:))

Süper sauna bile var harika ya maşallah güle güle otur.hele yer daha öuhteşem.bende taşınıyorum oraya çok güzelmişişşşşşşşşşşşşşş:)

evin çok güzel ve herkes için ayrı oda ve çalışma odası süper bence...
güle güle oturun....

canimbenim begendigine sevindim oglum ve kizim ayri oda istediler esim kitap okumayi cok seviyor evde en az 1000 tane kitap var bilgisayari salonda istemedi ee micafir gelincede yer sorun olyor diye 5 odali aldik allah herkese daha güzelii nasip etsin:Saruboceq:

evin çok güzelmiş canım mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin
balkona da bayıldım bu arada a.s.
amin canim balkonumda cay icmeye buyur gel.

çok güzel eviniz Allah huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin eşinizle ve evlatlarınızla
amin canim allah herkesin yuvasini mutlu huzurlu etsin insalla:Saruboceq:

Maşallaaaah çok güzeeeeel eviniiiz,gle güle oturuuuun ağız tadınız eksik olmasııııın:))
amin canim allah herkesin mutllugunu dayim etsin insallah
kizlar hepinize yürekten

güle güle oturun
sagolasin canimkaydirigubbakcemile3

evin guzel,bence cok raahat gozukuyor,eminim oledir,ayrica ben balkon hastasiyim,cok hosuma gitti balkonun gule gule oturun
sagolsin canm evet allaha sükür cok rahat buyur gel balkonumda cay icmeye beklerimkaydirigubbakcemile3

huzurla otur evinde canım ..
amin canim allah herkesin yuvasini mutlu huzurlu etsin insaallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

çok güzel iyi günlerde oturun
saggolasin canim amin o güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederim

Süper sauna bile var harika ya maşallah güle güle otur.hele yer daha öuhteşem.bende taşınıyorum oraya çok güzelmişişşşşşşşşşşşşşş:)
canim yaa begenmene sevindim bi gün gel sauna keyfi yaparizyerimseniben beklerimkaydirigubbakcemile3

yengosummmmm evini acmissin misafirlerin dolup tasmis masallah

kizlar o mükemmel mutfakta yengosum pirlantam bana nefis yemekler tatlilar hazirliyo
salonunda keyifli saatler hos sohpet muhabbet ve dedikodu yapiyoruz :))))))
saunasinda rahatliyo gevsiyoruz ama geceleri eslerimiz lokaldeyken :) sonracima hele kisin yengem kahve yapiyo buz gibi dusa girdikden sonra balkona cikip keyif yapiyoruz harika oluyo ya

özledim yengosum senide saunanida balkonunuda :))))))

sagolasin incim ne güzel seyler yazmissin
valla bende özledim gecen geldiginde biliyosun girememistik saunaya onu telafi etmemiz lazim en kisa zamanda bekliyorum tamamiŞeniz misafir ol gel bana börekler acayim sana:içelim:kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…