- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
canim evin cok guzel gercekten balkon manzaranda sahane ne guzel ya yurtdisinda bir ev sahibi olmak rabbim insallah bizede nasip eder ama cok calismamiz lazim cok yurtdisinda evler cok pahali ya verdigin paraya gore evler o kadarda guzel deil cok tadilat istiyor ah benimde gonlumde ya bahceli yada boyle guzel bir balkonlu ev var allah agiz tadinizi hic bozmasin mutlu gunlerde yarinlarda sevdiklerinizle bereber oturun.
daha kahvaltı yapmadımmirmirmirmir...sen şimdi çayı koy kahvaltıyı balkona hazırla ben yola çıkıyorumkahvaltıdan sonra da saunayı ısıt kaydirigubbakcemile3 yaşasın sauna keyfialkisalkisalkis sonra da uyumak isterim en sessiz ve sakin odanı bana ayır:tomato:
eee gülüm sen çağırdın
evin çok güzel ve herkes için ayrı oda ve çalışma odası süper bence...
güle güle oturun....
amin canim balkonumda cay icmeye buyur gel.evin çok güzelmiş canım mutlulukla sağlıkla oturmayı nasip etsin
balkona da bayıldım bu arada a.s.
amin canim allah herkesin yuvasini mutlu huzurlu etsin insalla:Saruboceq:çok güzel eviniz Allah huzurlu ve sağlıklı oturmayı nasip etsin eşinizle ve evlatlarınızla
amin canim allah herkesin mutllugunu dayim etsin insallahMaşallaaaah çok güzeeeeel eviniiiz,gle güle oturuuuun ağız tadınız eksik olmasııııın:))
sagolasin canimkaydirigubbakcemile3güle güle oturun
sagolsin canm evet allaha sükür cok rahat buyur gel balkonumda cay icmeye beklerimkaydirigubbakcemile3evin guzel,bence cok raahat gozukuyor,eminim oledir,ayrica ben balkon hastasiyim,cok hosuma gitti balkonun gule gule oturun
amin canim allah herkesin yuvasini mutlu huzurlu etsin insaallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3huzurla otur evinde canım ..
saggolasin canim amin o güzel dilekleriniz icin cok tesekkür ederimçok güzel iyi günlerde oturun
canim yaa begenmene sevindim bi gün gel sauna keyfi yaparizyerimseniben beklerimkaydirigubbakcemile3Süper sauna bile var harika ya maşallah güle güle otur.hele yer daha öuhteşem.bende taşınıyorum oraya çok güzelmişişşşşşşşşşşşşşş:)
yengosummmmm evini acmissin misafirlerin dolup tasmis masallah
kizlar o mükemmel mutfakta yengosum pirlantam bana nefis yemekler tatlilar hazirliyo
salonunda keyifli saatler hos sohpet muhabbet ve dedikodu yapiyoruz :))))))
saunasinda rahatliyo gevsiyoruz ama geceleri eslerimiz lokaldeyken :) sonracima hele kisin yengem kahve yapiyo buz gibi dusa girdikden sonra balkona cikip keyif yapiyoruz harika oluyo ya
özledim yengosum senide saunanida balkonunuda :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?