Çok uzatmak istemiyorum sevgili arkadaşlar,sadece bana fikirden öte biraz teselli,akıl verin ya da doğrusu ne ise..
Biz eşimle çalışan,üniv.mezunlari,memur,makul yaşayan,ve makul miktarda ev ve çocuk gecindiren normal bir aileyiz,kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gidiyoruz.(bunları soylememde ki neden daha iyi anlaşılsın diye) Hayatta da hiç kimseyle oturup para pul konuşmayız..Yeri gelir tatilimizi yaparız yeri gelir gezer tozariz ki bundan kime ne normalde değil mi??
Ama harika olan(!) eltim gil, ( bu arada bu bir kaç defa kulağımıza geliyor)orda burda bizim ev alıp alamayacağımizi hesapliyorlar ve bunu her yerde kaynanamlara dahil bahsediyorlar..
Bir iki çok takmadım konuşacak başka konuları yok belli ki dedim ama bu sefer inanın çok canımı sıktı,çünkü ben insanlara ne plan yaptigimdan bahsetmek zorunda miyim kendileri gibi anlamadim...ki orayı geçtim ben ev almak Kat almak zorunda miyim?
Siz olsanız bozulmaz misiniz,önümde konusunu açarsa ağzının payını vermeyi düşünüyorum her kim olursa olsun sizce napmaliyim?