Arkadan konusan, adımiza hesap yapan eş ailesi

Öncelikle konuşsun bu kötü bir şey değil bence sizde bu konuyu düşünüyorsunuz bu yüzden taktınız. Evet haddi değil ama insan boş bulunup dedikodu yapıyor işte farkında olmadan. Asıl sıkıntı arada laf taşıyan insanlar belki biri kırk yapıp anlatıyorlar size bilemezsiniz. Bence o laf taşıyan insanın yanında ne konuşacağınıza siz daha çok dikkat edin. Ki bence bu devirde memur maaşı ile ev alınır mı bilmiyorum insanların beklentiye bak

Çok uzatmak istemiyorum sevgili arkadaşlar,sadece bana fikirden öte biraz teselli,akıl verin ya da doğrusu ne ise..
Biz eşimle çalışan,üniv.mezunlari,memur,makul yaşayan,ve makul miktarda ev ve çocuk gecindiren normal bir aileyiz,kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gidiyoruz.(bunları soylememde ki neden daha iyi anlaşılsın diye) Hayatta da hiç kimseyle oturup para pul konuşmayız..Yeri gelir tatilimizi yaparız yeri gelir gezer tozariz ki bundan kime ne normalde değil mi??
Ama harika olan(!) eltim gil, ( bu arada bu bir kaç defa kulağımıza geliyor)orda burda bizim ev alıp alamayacağımizi hesapliyorlar ve bunu her yerde kaynanamlara dahil bahsediyorlar..
Bir iki çok takmadım konuşacak başka konuları yok belli ki dedim ama bu sefer inanın çok canımı sıktı,çünkü ben insanlara ne plan yaptigimdan bahsetmek zorunda miyim kendileri gibi anlamadim...ki orayı geçtim ben ev almak Kat almak zorunda miyim?
Siz olsanız bozulmaz misiniz,önümde konusunu açarsa ağzının payını vermeyi düşünüyorum her kim olursa olsun sizce napmaliyim?
Bizim insanlarımız çok hadsiz, başkalarının hayatlarına burun sokmaya bayılıyorlar. Daha geçen hafta kayınvalidem bize yatılı geldiğinde bir akrabası aradı telefonda konuşurken “Eee yok mu sizin gelinde bir şey (bebek soruyor)?” diye sorunca “Bir çocuğa annesiyle babası karar verir böylesine özel bir konu başkalarını ilgilendirmez.” dedim arkadan, kadın da duydu diye kayınvalidem bildiğiniz bana kinlendi.
Yahu sanane benim çocuğumdan, belki hastayım istiyorum olmuyor, belki başka bir sıkıntım var, belki ben çocuk yapmayacağım senin ne haddine? İsteyen istediği kadar tavır alsın, böyle hadsizler bundan anlıyor.
Aynı şekilde başkalarının maaşını soranlardan da aşırı irrite oluyorum. Sen mi çalışıp kazanıyorsun ya sanane? Bizim paramız biz çalışıp kazanıyoruz bırakın da nasıl harcayacağımıza biz karar verelim diye gülerek bir bozun, bakın bakalım daha ağzını açabiliyorlar mı.

Çok uzatmak istemiyorum sevgili arkadaşlar,sadece bana fikirden öte biraz teselli,akıl verin ya da doğrusu ne ise..
Biz eşimle çalışan,üniv.mezunlari,memur,makul yaşayan,ve makul miktarda ev ve çocuk gecindiren normal bir aileyiz,kimseye muhtaç olmadan yuvarlanıp gidiyoruz.(bunları soylememde ki neden daha iyi anlaşılsın diye) Hayatta da hiç kimseyle oturup para pul konuşmayız..Yeri gelir tatilimizi yaparız yeri gelir gezer tozariz ki bundan kime ne normalde değil mi??
Ama harika olan(!) eltim gil, ( bu arada bu bir kaç defa kulağımıza geliyor)orda burda bizim ev alıp alamayacağımizi hesapliyorlar ve bunu her yerde kaynanamlara dahil bahsediyorlar..
Bir iki çok takmadım konuşacak başka konuları yok belli ki dedim ama bu sefer inanın çok canımı sıktı,çünkü ben insanlara ne plan yaptigimdan bahsetmek zorunda miyim kendileri gibi anlamadim...ki orayı geçtim ben ev almak Kat almak zorunda miyim?
Siz olsanız bozulmaz misiniz,önümde konusunu açarsa ağzının payını vermeyi düşünüyorum her kim olursa olsun sizce napmaliyim?
Umursamazlık tan gelin

Back
X