Arkadan konuşan kaynana

Ben istemedimmi sanıyosunuz ayrı ev çok direndim kavga ettim hayatım altüst oldu bibaşıma kaldım kocam onların tarfına geçti ama vazgeçtim artık bıktım çünkü uğraşıp duruyorum tam oldu derken bütün umutlarım boşa gidiyo ayrılmıyo anasının babasının g*tünün dibinden nedeyim ona bırakıp gidicek halim yokya valla bana kalsa kaçcam gitcem hepsinden kurtulcam onlarda ne yaparlarsa yapsinlar ama kizima kıyamıyorum eşimi nasıl kendi tarafıma çekebilirim azcık sahip çıksın koruyup kollasın yeter

cekemezsın birde üstüne cocuk yapıyorsun. aynı evde evlılık hayatı olmaz o cünki hıc bır zaman eş olmadı. hala o evın cocugu. siz baştan kabul etmekle hatta ettiniz. ya cekecen ya boşancan başka caren yok galiba

senin gercekten acıncak durumun var yanliş anlama ama cahilsin. gencecık yaşta koca peşinde kacagınıza eliniz bşr meslek tutsaydi bu durumda olmazdın şimdi. kvdeden başka uğraşında yok. bir kursa gir birşeyler yap. cevre edin. kocanada restı cek

Mübarek günlerde allah bu şeytan kılıklı kv bildiği gbi yapsın türkiyedeki boşanma davalarının %90'ı kv ve görümce yüzündenmiş bak kardeşim tek çocuğun mu var bilmiyorum eğer tekse 2. Yi yapma en azından o ortamda yapma çocukların pskolojik açıdan sağlıklı büyümez kocana söyle imkan yaratsın gerekirse çift işte çalışsın ayrı eve çıkın yapamaz deme öyle çalışıp evine ekmek taşıyan çok insan var bildiğim eğer çıkmıyosa al çocuğunu git ailenin evine öyle ömür geçmez

benim eşim bile kendi annesıyle babasıyla kalamadı ızınde patladı halbukı hıc birseyımı karısmadılar. beraber oturanları bende anlamıyorum acıkcası hele yeni evliyken
Annem yok benim birtek babam ve babannem var onlarda sahip çıkmıyolar kocan ne derse o diyolar

Anladım cnm ama ben anlatamıyorum galiba eşim beni zorla kaçırdı hapse girmemesi için şikayet edemedim ve kayınvalidemin yanına gelirken bir iki sene oturup çıkcaktık kandırıldım yani ama boş durmuyorum zaten spora gidiyorum yürüşe gidiyorum ehliyet alıcam dışardan okul falan okuyorum çabalıyorum merak etmeyin yinede teşekkür ederim

Çocuk plansız oldu cnm ama ikinciyi düşünmüyorum aslında söylediklerinde haklısınonunda işine geliyor öyle yanlarında ve ayrıca hiç başbaşa kalamıyorum bi bakmışın ananesi falan gelmiş hiç rahat yok yani ve bunun farkında söylüyorum sallıyo beni kendiside farkında herşeyin ama salağa yatıyor

Evet cnm haklısın rahat edemiyorum zaten herşey problem benim için ama o çok rahat aslında arada oda anlıyo mesela anamesi pat diye eve gelirse kaynanamların başka biyere gittiği akşam tam yanliz kaldik dedik çocuğu uyuttuk bi geldi dikilmiş banyonun kapısına rezillik ya hiç girmeyim o konulara oda farkında ama rahat takılıyor

Bayramda mevlit vardı benim ailemin yaşadığı yerde o aralarda kaynım sözlendi aileme yakın biyerden ben babamlara kalmaya gitmiştim kaynanamlarda gelcekti yanıma dedimki ona eltimlere uğrayıpta gelin zaten gitceklerdide ben yinede dedim yani hani mevlit var diye atlamayın orasını dedim sonra gidemezsiniz falan insanlara ayıp olmasın diye iyi niyetimden söyledim kıskanmadığımı insan gibi davrandığımı anlasın diye neyse bunları söyledim telefonu kapattım sandı bana demediğini bırakmadı o bişey yaparken banamı sorcakmışta ben emretcekmişim o yapçakmışta emir veriyomuşum ben hep benim dediğimimi yapcakmış bilmem ne ve ayrıca birsürü şeyler ben duyunca şok oldum tabi bişey diyemedim ben indanlık yaptım iyiniyetimi anlasın diye söyledim böyle olucağını bilseydim söylermiydim hiç eşime söylrdim kızdı eve gidince sorcam dedi kavga çıkmasın diye tuttum onu keşke bıraksaymışım belki ayrılıp rahat etcektim ah çok yanlış yapmışım daha başta belli etti o kendinide düzelir sandım iyi davranınca daha yeni gelindim kayınpederimin halası soruyodu iş yapıyomu diye oda yapmıyo hiçbir işe yetişemiyorum diyodu tamam pek bişey yapmıyo olabilirim ama hem annesiz büyüdüm hemde yaşım gençti şuanda bilmediğim şey yok yemek olarak ama daha o zamandan anlatıyodu yani şöylede bir konu var başkasının yanında üstüme titriyor herses melek sanıyor

cok iyi yapmissin evin hicbir odasinda hicbi yerde izin verme sigaraya gitsin balkonda yada bahcede acik havada icsin.

cok iyi yapmissin evin hicbir odasinda hicbi yerde izin verme sigaraya gitsin balkonda yada bahcede acik havada icsin.
Bebeğim hasta oldu onun yüzünden bide bir kişi içse iyi üç kişi bir odada sarma sigara içiyolardı sürekli ki sarma sigara biliysundur belki çok ağır ve dumanı çok kokusu çok pis kokuyor kaynım kayınpederim kocam hepsi birlikte içiyodu şimdi içemiyolar sıkıysa içsinler

nasil dikildi banyonun kapisina anlamadim

neeee birde kaynindami ayni evde ay sen delisin bacim

böyle adami bosican. sen ciddi olmadikltan sonra o zaten takmaz niye taksin.böyle adama birde kadinlik yapiyorsun

ozaman kadinlak yapma kusura bakma banyo sirasi bekliyenen ben de. ayri eve cikana kadar sana cinsel ilkiski yok de. evde kvde hadi neyse bayan birde kaynin var üstünede kayinbaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…