Ben sigara kullanmıyorum cnm kaynım içerde sigara içiyodu bebeğim yeni doğdundan beri bende kapiyi kapatiyodum duman gelmesin diye o zamanda bebegimin ateşi çikiyodu sıcaktan rahatsizlandi ben kizdim kaynima kaynanamda gitti kayinpederime şikayet etti beni kendi kulaklarimla duydummesela kayınbabana ve eşine çok iyi davran. kaynana sigarana laf ediyosa yani içerde içiyo falan sende sohbet arasında lafı sigaraya getir ay babacım bebeğim doğduğundan beri sigarayî dışarda içiyorum sigara içtiğim kıyafetle bile bebeğime yaklaşmıyorum dersin. kaynanan seni çekiştirirken gizli gizli dinle. anında söyleme bir gün sonra falan kaynananın söylediğinin tam tersini söyle. surat asmaktan anlamaz bu millet canım. onları onların silahıyla vuracaksın. mesela dedikodunu yaptığı komşuya kaynananla git. komşuna dön deki annem çok iyidir bana hiç kötü davranmaz bazı arkadaşlarımın kaynanası arkalarından konuşuyomuş orada burada gelinlerini çekiştiriyomuş Allah razı olsun kaynanam hiç yapmaz öyle şeyler de. emin ol kaynanana büyük bir ders vermiş olursun
kaynanana gıcık oldum canım ya ama dediğim gibi komşunun yanında boz onu dedikodu yapmaz falan diyeBen sigara kullanmıyorum cnm kaynım içerde sigara içiyodu bebeğim yeni doğdundan beri bende kapiyi kapatiyodum duman gelmesin diye o zamanda bebegimin ateşi çikiyodu sıcaktan rahatsizlandi ben kizdim kaynima kaynanamda gitti kayinpederime şikayet etti beni kendi kulaklarimla duydum
Bi denemek lazım tatlm teşekkürlerkaynanana gıcık oldum canım ya ama dediğim gibi komşunun yanında boz onu dedikodu yapmaz falan diye
Benim öyle bi şansım yok cnm aynı e deyiz nasıl arayı açcam mümkün değil yani keşke olsaAynı Bunu yapan benim kv
Ben artık gülüp geçiyorum istediğine çekiştirsin anlatsın sonra dönüp hiçbişey olmamış gibi yüzüme gülsün
Postamı koydum arayıda açtım ne hali varsa şimdi onu görüyor..
Bütün bunlar ı can sıkıntısından yapıyorlar emin ol ...
Devlet keşke yaşlılar içinde kurslar düşünse açılsa onlarda kafalarını dağıtsa meşgale edinseler bu fesatlıklar olmayacak ama nerdeee
bir keresinde duydum yüzüne Söyledim o zamandan beri daha gizli anlatıyoBen olsam açıkça söylerim o an inkar etse de davranışlarına dikkat eder
Sende aynını yap dicem ama yok sen yapamazsın yazdıklarından belli canım allaha havale et en güzeli ve bi ev içindede olsan can ciğer olmak zorunda değilsin tavırlı ol herşeye yüzüne gülme, hatta senden konuşurlarken baskın yap yaygara çıkar, ben sana naptımda hakkımda bu şekilde konuşuyorsun millete benim dedikodumu yapıyosun de eşinde olsun o an...Benim öyle bi şansım yok cnm aynı e deyiz nasıl arayı açcam mümkün değil yani keşke olsa
evlendim yanlarına geldim eşim beni zorla kaçirdıAyri eve cikma dusunceniz yok mu
Kaynıma bebek var diye sigara içmemesini söyledim dinlemedi tartıştık neyse akşam oldu ben başka odadayım bi fısırtı duydum beni şikayet ediyo ben bağarınmışimda o sigara kokusu dumani bebeğe gelmezmişte dolduruyodu adamı ben duydum bunlari elim ayağım kesildi nefes alamadım sanki bu kadarınıda beklemiyodum sonra çağırdım yanıma dedim söylediklerinin hepsini duydum sana yazıklar olsun be dedim şimdiye kadar bişeymi yaptım sana annem yerine koydum seni annem drdim sen bana böyle yapıyosun hiç bişey demiyorum sana dedim ama hiç bişey eskisi gibi olmaz bundan sonra dedim bittin sen benim için dedim kıvırmaya çalıştı neyse hiç konuşmadım sonra mecbur konuştum ama hiç unutmuyorum hep içimde biyerde yaptıkları Allah'a havale ediyorum Rabbim büyük hakedene hakettiğini verirDamardan girin.bu evde birlikte yaşıyoruz kizin olsaydı kayınvalidesi ile yaşasaydı ,boyle muamele gorseydi ne hisseder din,üzülmez miydin???bana o duygularla yaklaş falabn deseniz
Ben yapamam öyle kimseyle küs olmak istemiyorum kayınvalidemle konuşmak zorundayım maddi açıdan destekleri gerekiyor bazı şeylere istemede mecbur kalıyor insan yoksa umrumda bile değil birdaha yüzüne bakmazdım ama kızım için katlanmak zorundayımSende aynını yap dicem ama yok sen yapamazsın yazdıklarından belli canım allaha havale et en güzeli ve bi ev içindede olsan can ciğer olmak zorunda değilsin tavırlı ol herşeye yüzüne gülme, hatta senden konuşurlarken baskın yap yaygara çıkar, ben sana naptımda hakkımda bu şekilde konuşuyorsun millete benim dedikodumu yapıyosun de eşinde olsun o an...
Bu olaylar belki ayrı eve çıkmanıza vesile olur inş
Her şer de bi hayr ara çünkü yaşadığımız hiç bir şey boşuna değil inan buna
Öyleyse bu bi dert olmaktan çıkıyorBen yapamam öyle kimseyle küs olmak istemiyorum kayınvalidemle konuşmak zorundayım maddi açıdan destekleri gerekiyor bazı şeylere istemede mecbur kalıyor insan yoksa umrumda bile değil birdaha yüzüne bakmazdım ama kızım için katlanmak zorundayım
Ama neyapabilirim cnm gururu ezip geçtim mecbur kalıyorum kocam onlardan taraf ne güvencem var yarın öbürgün atar bi kenara umrunda olmaz e nasıl mama alcaz cocuga nasil okutcaz hem kira hem mobilyalari beraber ödeycez elektrik su erzak geçinemeyiz nasıl olcak yardım etmezlerseÖyleyse bu bi dert olmaktan çıkıyor
Çıkar menfaat ilişkisi olmuş aranızdaki kusura bakmayın
Aynen aynen. Trakya hatunu halleder ;-)Aynen cnm trakyalı kendini heryerde belli ediyo kocayı kandırmaya bakcam
Sen tam olarak nerden be cnm beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün demek kızan dememden hemşeri olduğumuzu anladın heAynen aynen. Trakya hatunu halleder ;-)
benim eşim bile kendi annesıyle babasıyla kalamadı ızınde patladı halbukı hıc birseyımı karısmadılar. beraber oturanları bende anlamıyorum acıkcası hele yeni evliykenNasıl aynı evde kalıyorsunuz aklım almıyor. Allah var benim kv kötü değil hamileliğimde eşim bulantım var diye çağırdı 1 hafta bakmaya Yemeği bulaşığı halletti. 1 haftada darlandım odadan çıkmak istemedim rahat edemedim. Eminim o da rahat edemedi. Lütfen aynı eve çıkacaklar sevginiz gözünüzü boyamasın. Ev ev üstüne ol-mu-yor.
Duydugunu o an soyleHanımlar lütfen yardım edin eşimin ailesiyle aynı evde kalıyoruz normalde çok iyiymiş gibi duruyor ikiside, öyle ama ben başka biryere gideyim hemen beni anlatıyorlar kaynanam beni şikayet ediyor hep kayınpederime dolduruyor adamı belki beni daha çok sevicek ama onun yüzünden değişiyo tavırları ben söylediklerinin hepsini duyuyorum zaten ilk fırsatta fısırdıyo hemen e bende duyunca üzülüyorum çok yüzüm değişiyo ondan sonrada bana diyolar şişiriyormuşum ben kendimi surat yapıyomuşum eşimde anlıyo moralimin bozuk olduğunu kızıyo konuşmuyo benimle bıktım sizden diyor azcık güleryüzlü davranaymışım.E kadın arkamdan fitleycek fitleycek bende hiç bişey olmamış gibi devammı etcem salakmıyım ben ama anlamıyo kimse beni yediremiyorum gururuma bıktım ikiyüzlülüğünden karşı komşu geliyo öteki odaya gitmemle fısırdamaları bir oluyor yanlarına gelince bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum napayım kendisi iyi sayılır ama böyle kötü bir huyu var siz olsanız ne yapardınız yada sizce duymamazlıktan mı geleyim yoksa açık açık söyleyim mi kocamla aram bozuluyo onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?