Arkadan konuşan kaynana

Ben sigara kullanmıyorum cnm kaynım içerde sigara içiyodu bebeğim yeni doğdundan beri bende kapiyi kapatiyodum duman gelmesin diye o zamanda bebegimin ateşi çikiyodu sıcaktan rahatsizlandi ben kizdim kaynima kaynanamda gitti kayinpederime şikayet etti beni kendi kulaklarimla duydum

kaynanana gıcık oldum canım ya ama dediğim gibi komşunun yanında boz onu dedikodu yapmaz falan diye

Benim öyle bi şansım yok cnm aynı e deyiz nasıl arayı açcam mümkün değil yani keşke olsa

Benim öyle bi şansım yok cnm aynı e deyiz nasıl arayı açcam mümkün değil yani keşke olsa
Sende aynını yap dicem ama yok sen yapamazsın yazdıklarından belli canım allaha havale et en güzeli ve bi ev içindede olsan can ciğer olmak zorunda değilsin tavırlı ol herşeye yüzüne gülme, hatta senden konuşurlarken baskın yap yaygara çıkar, ben sana naptımda hakkımda bu şekilde konuşuyorsun millete benim dedikodumu yapıyosun de eşinde olsun o an...
Bu olaylar belki ayrı eve çıkmanıza vesile olur inş
Her şer de bi hayr ara çünkü yaşadığımız hiç bir şey boşuna değil inan buna

Damardan girin.bu evde birlikte yaşıyoruz kizin olsaydı kayınvalidesi ile yaşasaydı ,boyle muamele gorseydi ne hisseder din,üzülmez miydin???bana o duygularla yaklaş falabn deseniz

Ayri eve cikma dusunceniz yok mu
evlendim yanlarına geldim eşim beni zorla kaçirdı
5inci senemiz 1 yaşında bi kızım var çikcaktik ayri eve kaynım kız kaçırdı onları kiraya çikarcaklardi biz yanlrinda oturcaktik bisüre hamileydim o zamanlar kaldi cikamadik kaynim ayrildi kızdan işleri bozuldu başka yere çalışmaya gitti kurtulduk ondan ondan sonra dedik eşimle çikalim diye kayinpederim bundan sonra hiçbişey eskisi gibi olmaz bundan sonra köye götürmrm bitek cenaze olursa götürürüm bide spora giderken çocuğu bize bırakmadın alacağı eşyalrı saymış çok alamam demiş surat bize konuşmadılar şimdide diyolar birbuçuk sene durun ev alcaz bekliyoz bakalım katlanmaya çalışıyoruz kaynımın yaptıklarını anlatsam şaşıp kalırsın zaten o konuda ayrı bir olay

Damardan girin.bu evde birlikte yaşıyoruz kizin olsaydı kayınvalidesi ile yaşasaydı ,boyle muamele gorseydi ne hisseder din,üzülmez miydin???bana o duygularla yaklaş falabn deseniz
Kaynıma bebek var diye sigara içmemesini söyledim dinlemedi tartıştık neyse akşam oldu ben başka odadayım bi fısırtı duydum beni şikayet ediyo ben bağarınmışimda o sigara kokusu dumani bebeğe gelmezmişte dolduruyodu adamı ben duydum bunlari elim ayağım kesildi nefes alamadım sanki bu kadarınıda beklemiyodum sonra çağırdım yanıma dedim söylediklerinin hepsini duydum sana yazıklar olsun be dedim şimdiye kadar bişeymi yaptım sana annem yerine koydum seni annem drdim sen bana böyle yapıyosun hiç bişey demiyorum sana dedim ama hiç bişey eskisi gibi olmaz bundan sonra dedim bittin sen benim için dedim kıvırmaya çalıştı neyse hiç konuşmadım sonra mecbur konuştum ama hiç unutmuyorum hep içimde biyerde yaptıkları Allah'a havale ediyorum Rabbim büyük hakedene hakettiğini verir

Ve benim annem bizi bıraktı gitti anne sevgisi görmedim ben onu annem yerine koydum ama çok pişmanım

Ben yapamam öyle kimseyle küs olmak istemiyorum kayınvalidemle konuşmak zorundayım maddi açıdan destekleri gerekiyor bazı şeylere istemede mecbur kalıyor insan yoksa umrumda bile değil birdaha yüzüne bakmazdım ama kızım için katlanmak zorundayım

Öyleyse bu bi dert olmaktan çıkıyor
Çıkar menfaat ilişkisi olmuş aranızdaki kusura bakmayın

Öyleyse bu bi dert olmaktan çıkıyor
Çıkar menfaat ilişkisi olmuş aranızdaki kusura bakmayın
Ama neyapabilirim cnm gururu ezip geçtim mecbur kalıyorum kocam onlardan taraf ne güvencem var yarın öbürgün atar bi kenara umrunda olmaz e nasıl mama alcaz cocuga nasil okutcaz hem kira hem mobilyalari beraber ödeycez elektrik su erzak geçinemeyiz nasıl olcak yardım etmezlerse

kendi sucun aynı evde oturmayı kabul etmıceksın. hep aynı şeyler . bunları baştan düşünmen lazım. aynı evin icinde insan nasıl rahat edıyor ben gercekten anlamıyorum. eşinle uzanıp bir tb baş başa bir yemek. ayol sevişmek bile zor. nasil oluyor bu beraber oturanların cinsel hayatı hic aklım almıyor banyosu?? bunları baştan düşünceksin. aynı evin ıcınde 2 kadın olmaz

benim eşim bile kendi annesıyle babasıyla kalamadı ızınde patladı halbukı hıc birseyımı karısmadılar. beraber oturanları bende anlamıyorum acıkcası hele yeni evliyken

Duydugunu o an soyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…