Nasıl yani ücretlimiKonuyu yanlış yere açmışsın bdv var oraya açman lazım
Yok kuzum ücretli değilde konu başlığı yanlış pro kartla alakalı olan kısıma açmışsınNasıl yani ücretlimi
Denedim be cnm öylede de denedim inkar ediyo kabul etmiyoki yine suçlu ben oluyorum afedersin mal gibi ortada kalıyorumDirekt sorun bence açık açık:
"Anne, bunu niçin yapıyorsun? Bir hatamı, bir şeyimi mi gördün? Varsa benden yana bir şikayetin, yüzüme söyle. Ne yaptım ben sana?"diye.
Hatta bunu öyle bir zamana denk getirmek lazım ki eşin duysun sen bunu annesine samimi bir şekilde sorarken ve annesi fark etmesin oğlunun dinlediğini.
ÖyleAynen ablacım işimiz çok zor yüzümüzü söyleseler ona göre cevabımızı vericrz ama yüzümüze söylemeye cesaretleri yok ancak arkamızdan atıp tutar öyle ezik ezik
Denedom be cnm öylede de denedim inkar ediyo kabul etmiyoki
mesela kayınbabana ve eşine çok iyi davran. kaynana sigarana laf ediyosa yani içerde içiyo falan sende sohbet arasında lafı sigaraya getir ay babacım bebeğim doğduğundan beri sigarayî dışarda içiyorum sigara içtiğim kıyafetle bile bebeğime yaklaşmıyorum dersin. kaynanan seni çekiştirirken gizli gizli dinle. anında söyleme bir gün sonra falan kaynananın söylediğinin tam tersini söyle. surat asmaktan anlamaz bu millet canım. onları onların silahıyla vuracaksın. mesela dedikodunu yaptığı komşuya kaynananla git. komşuna dön deki annem çok iyidir bana hiç kötü davranmaz bazı arkadaşlarımın kaynanası arkalarından konuşuyomuş orada burada gelinlerini çekiştiriyomuş Allah razı olsun kaynanam hiç yapmaz öyle şeyler de. emin ol kaynanana büyük bir ders vermiş olursunHanımlar lütfen yardım edin eşimin ailesiyle aynı evde kalıyoruz normalde çok iyiymiş gibi duruyor ikiside, öyle ama ben başka biryere gideyim hemen beni anlatıyorlar kaynanam beni şikayet ediyor hep kayınpederime dolduruyor adamı belki beni daha çok sevicek ama onun yüzünden değişiyo tavırları ben söylediklerinin hepsini duyuyorum zaten ilk fırsatta fısırdıyo hemen e bende duyunca üzülüyorum çok yüzüm değişiyo ondan sonrada bana diyolar şişiriyormuşum ben kendimi surat yapıyomuşum eşimde anlıyo moralimin bozuk olduğunu kızıyo konuşmuyo benimle bıktım sizden diyor azcık güleryüzlü davranaymışım.E kadın arkamdan fitleycek fitleycek bende hiç bişey olmamış gibi devammı etcem salakmıyım ben ama anlamıyo kimse beni yediremiyorum gururuma bıktım ikiyüzlülüğünden karşı komşu geliyo öteki odaya gitmemle fısırdamaları bir oluyor yanlarına gelince bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum napayım kendisi iyi sayılır ama böyle kötü bir huyu var siz olsanız ne yapardınız yada sizce duymamazlıktan mı geleyim yoksa açık açık söyleyim mi kocamla aram bozuluyo onun yüzünden
O değil ama ben utanıyorum artık nerde o utanma ondaPeki komşuyla konuştuğu sırada bassanız?
Komşunun yanında tiye alsanız kvnizi?
Mesela konuşuyor diyelim fısır fısır, aniden girseniz ve komşunuza doğru "Hoşgeldiniz x teyze, annem dedikodumu rahat yapsın diye oturmadımdı yanınızda, ee nasılsınız?" filan diye soksanız milletin içinde lafınızı?
Onu da inkar eder mi komşusunun yüzüne baka baka?
Aynen cnm trakyalı kendini heryerde belli ediyo kocayı kandırmaya bakcamKızan kelimesini görünce Trakyali misin diyecektim. Edirneliymissin;-) Hemsehriyiz yanivallahi bacım takmamaya çalış ama kocana alttan alta işle ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?