Arkadan konuşan kaynana

Eslemm222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
515
103
33
30
Hanımlar lütfen yardım edin eşimin ailesiyle aynı evde kalıyoruz normalde çok iyiymiş gibi duruyor ikiside, öyle ama ben başka biryere gideyim hemen beni anlatıyorlar kaynanam beni şikayet ediyor hep kayınpederime dolduruyor adamı belki beni daha çok sevicek ama onun yüzünden değişiyo tavırları ben söylediklerinin hepsini duyuyorum zaten ilk fırsatta fısırdıyo hemen e bende duyunca üzülüyorum çok yüzüm değişiyo ondan sonrada bana diyolar şişiriyormuşum ben kendimi surat yapıyomuşum eşimde anlıyo moralimin bozuk olduğunu kızıyo konuşmuyo benimle bıktım sizden diyor azcık güleryüzlü davranaymışım.E kadın arkamdan fitleycek fitleycek bende hiç bişey olmamış gibi devammı etcem salakmıyım ben ama anlamıyo kimse beni yediremiyorum gururuma bıktım ikiyüzlülüğünden karşı komşu geliyo öteki odaya gitmemle fısırdamaları bir oluyor yanlarına gelince bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum napayım kendisi iyi sayılır ama böyle kötü bir huyu var siz olsanız ne yapardınız yada sizce duymamazlıktan mı geleyim yoksa açık açık söyleyim mi kocamla aram bozuluyo onun yüzünden

Arkamdan konuştuğu konularda bütün gün telefonu elimden bırakmazmışım onun oğluna kızarmışım bebek olduğu için evde sigara içiyor diye ve bebeğime bakmamla âlakalı şeyler emmeyi bırakmasın diye savaş verdiğim bebeğime az muhallebi veriyomuşum kızan aç bağırıyomuş ve birsürü şeyler işteee

Nasıl yani ücretlimi
Yok kuzum ücretli değilde konu başlığı yanlış pro kartla alakalı olan kısıma açmışsın

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/bir-derdim-var.154/

Bu linke tıkla bak oraya açarsan daha iyi olur kolay cevap alırsın ❣

Bu arada Rabbim yardımcın olsun aynı evde olmanız zor olmuş sicim için..
Açık açık söyle deki bişey varsa yüzüme söyle anne de..
Benim de yüzüme kızım kızım diyor arkamdan elin kızı diyerek bişeyler anlatıyor.. Ve söyledikleri onun yanında söyledi bunu bana bende dedim ki benim yanımda başkasının arkasından konuşan benim arkamdan da konuşur şaşırmadım dedim. Senden beklemezdim Fas'a fiso salladı işte öyle dedim.
Ne yapalım biraz dayanıcaz. Allah hidayet versin hepsine onlardan önce de bize versin hayırla inşaallah..

Direkt sorun bence açık açık:
"Anne, bunu niçin yapıyorsun? Bir hatamı, bir şeyimi mi gördün? Varsa benden yana bir şikayetin, yüzüme söyle. Ne yaptım ben sana?"diye.

Hatta bunu öyle bir zamana denk getirmek lazım ki eşin duysun sen bunu annesine samimi bir şekilde sorarken ve annesi fark etmesin oğlunun dinlediğini.

Yanında konuşuyormuş,duymuyorsun sanıyormuş.Ee sen de duymamış gibi yapıyormuşsun.
Duyduğunu belli et,hatta ifade et.Anne ben duyuyorum yalnız ayıp oluyor dersin.Atıyorum sen çay getirmeye gittin arkandan beceriksiz dedi diyelim.Çayı verirken "beceriksiz gelininin elinden bir çay buyur annecim" dersin.Nerem beceriksizse artık dersin.

Bunlar küçük çözümler ama asıl çözüm ayrı eve çıkmanız tabii.
KK da ne kadar çok birlikte oturan ve hala birlikte oturmayı düşünen var hayret.
Geri kalanın çoğu da aynı binada oturuyor zaten.

Aynen ablacım işimiz çok zor yüzümüzü söyleseler ona göre cevabımızı vericrz ama yüzümüze söylemeye cesaretleri yok ancak arkamızdan atıp tutar öyle ezik ezik

Aynı Bunu yapan benim kv
Ben artık gülüp geçiyorum istediğine çekiştirsin anlatsın sonra dönüp hiçbişey olmamış gibi yüzüme gülsün
Postamı koydum arayıda açtım ne hali varsa şimdi onu görüyor..
Bütün bunlar ı can sıkıntısından yapıyorlar emin ol ...
Devlet keşke yaşlılar içinde kurslar düşünse açılsa onlarda kafalarını dağıtsa meşgale edinseler bu fesatlıklar olmayacak ama nerdeee

Denedim be cnm öylede de denedim inkar ediyo kabul etmiyoki yine suçlu ben oluyorum afedersin mal gibi ortada kalıyorum

Denedom be cnm öylede de denedim inkar ediyo kabul etmiyoki

Peki komşuyla konuştuğu sırada bassanız?
Komşunun yanında tiye alsanız kvnizi?
Mesela konuşuyor diyelim fısır fısır, aniden girseniz ve komşunuza doğru "Hoşgeldiniz x teyze, annem dedikodumu rahat yapsın diye oturmadımdı yanınızda, ee nasılsınız?" filan diye soksanız milletin içinde lafınızı?
Onu da inkar eder mi komşusunun yüzüne baka baka?

Nasıl aynı evde kalıyorsunuz aklım almıyor. Allah var benim kv kötü değil hamileliğimde eşim bulantım var diye çağırdı 1 hafta bakmaya Yemeği bulaşığı halletti. 1 haftada darlandım odadan çıkmak istemedim rahat edemedim. Eminim o da rahat edemedi. Lütfen aynı eve çıkacaklar sevginiz gözünüzü boyamasın. Ev ev üstüne ol-mu-yor.

mesela kayınbabana ve eşine çok iyi davran. kaynana sigarana laf ediyosa yani içerde içiyo falan sende sohbet arasında lafı sigaraya getir ay babacım bebeğim doğduğundan beri sigarayî dışarda içiyorum sigara içtiğim kıyafetle bile bebeğime yaklaşmıyorum dersin. kaynanan seni çekiştirirken gizli gizli dinle. anında söyleme bir gün sonra falan kaynananın söylediğinin tam tersini söyle. surat asmaktan anlamaz bu millet canım. onları onların silahıyla vuracaksın. mesela dedikodunu yaptığı komşuya kaynananla git. komşuna dön deki annem çok iyidir bana hiç kötü davranmaz bazı arkadaşlarımın kaynanası arkalarından konuşuyomuş orada burada gelinlerini çekiştiriyomuş Allah razı olsun kaynanam hiç yapmaz öyle şeyler de. emin ol kaynanana büyük bir ders vermiş olursun

Kızan kelimesini görünce Trakyali misin diyecektim. Edirneliymissin;-) Hemsehriyiz yani vallahi bacım takmamaya çalış ama kocana alttan alta işle ;-)

O değil ama ben utanıyorum artık nerde o utanma onda

Kaynana değil mi hepsi aynı işte bende dertliyim yanlız değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…