Arkadan konuşmak,kendi evimde.

Bunların hepsi iki yüzlü güzelim benim esimin kardeside gecen gun konusurken kardeşimin saçları dökülmüş dedi sen mi döktün dedi sonra da saka saka dedi Bunların hepsi aynı çok yüz vermeyeceksin yok sa tepene cikarlar

öyle dimi?lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar işte.

Zıkkımın kökünü yesinler ayıp yahu döşeğinde oturup dedikodunu yapan zavallılar bidaha da çağırma yemeğe çay nelerine yetmiyor!!!

birsürü yemekle uğraş, hizmet et ikramda kusur etme tatlıdan tuzluya çeşit çeşit yap, güleryüz göster, gördüğün muamele böyle olsun... yazıklar olsun nasıl bir kadın bu. üstelik senin evinde... ben olsam o anda duyduğumu belli eder yüzüne tokat gibi çarpardım... ayıp anne hiç yakıştıramadım,benim evimde üstelik arkamdan konuşuyorsun ayıp ayıp der, geçerdim mutfakta bulaşık vs uğraşır yanına da girmezdim gidene kadar...

salaklığıma doymayayım cnm

salaklığıma doymayayım cnm

geç kalmış değilsin, ben olsam telefon eder söylerdim... o gün evimin üstündesiniz diye tuttum kendimi ayıp etmiyim diye, ama sen maşallah ayıbın alasını yaptın anne herşeyi duydum yazıklar olsun der kapatırdım... haddini biilmiyorsa, bildirilmeli bence.. çok ayıp etmiş çok... sana bile söylemesi ayıp iken, annen hakkında atıp tutması çok terbiyesizlik..

Valla boşuna alınıyorsunuz en azından kusmamış kayinvalidecigim evliliğimin ilk zamanlarinda mantar yemeği yapmistim.Mantarları öncesinde kaynatmamışım diye lavobaya girip kusmuştu.Hala yemeğe geldiğin de tuhaf davranıyor.Kaynanan çok terbiyesiz bir kadınmış gücenme ama eşinde de iş yok.

Mantarlar niye kaynatılırki bütün vitamini gider suyu dökülürse ? Patatesimi bu ?

Mantarlar niye kaynatılırki bütün vitamini gider suyu dökülürse ? Patatesimi bu ?
Valla neden kaynatılır bilmiyorum kara suyu çıkartılması gerekmiş önce.Baya araştırdım kaynatanı ben göremedim kaynanamın icadı , kendisi yumurtaları bile yıkayıp dolaba koyuyor ve daha aklıma gelmeyenler.Vallahi yemin ediyorum bak çok basit bir işi bile zorlaştırıyor karışmıyorum ben de artık nasıl isterse öyle yapıyor.Hazır salep yapmak bile onunla mesele alti üstü saleple süt buluşacak.Ben de sorduklarinda annem yapti ben böyle yapmazdim diyorum bir dahaki sefere ben normal olanı yapınca insanlar bir daha istemiyor ondan.

Yaranilmaz. Üzerine yaptigin yemekle sen kötü olursun. Malesef. Beb de gectim bu dönemlerden. Yüzüme gülüp arkamdan napalim basa gelen cekilir diye konusuyorlarmis.
Ben onlara fazlayim bile. Ici kötü olan insana tirnaginiz bile fazla sizin de.
Birakin, caninizi sikmayin. Ona göre davranin. Benim ilk yemek vermemde yüzüme bile bakmamisti. Kötü kalpli insanlarla ugrasmak yorucu.

Fazla iyimserlik , hak edilmeyene edilince ters etki ediyor nedendir bilmem ama , garib bir şekilde şeytanlaşıyorlar maalesef.....

Buna sahit olmak öyle utanc verici ki.
Bir insan bir insandan sirf ogluyla evlendi diye neden nefret eder? Bunlara sahit olmak, gercekten yorucu. Ogullariyla evlendik diye kötüyüz resmen. Ne yapsak beyenilmez. Yaziklar olsun icinde insan sevgisi olmayan insanlara

inanmıyorum yaa, siz ne yaptınız peki.. ne dediniz bu duruma..

b.k yesin b.k, terbiyesiz pislik kadın. çok sinirlendim ya, bu nasıl bir basitliktir, "eline sağlık kızım" diyeceği yerde bize baklava ikram ettiler, börek ikram etmediler diye aklında çetele tutmuş ! canım sakın kendini ezdirme, seni ezmelerine izin verirsen tepene binerler ve canını daha çok yakarlar, mutlaka ver bu lafının cevabını. 31 yaşındaymışsın, üstüne üstlük çalışan bayansın, seni ezemeyeceklerini göstermelisin. sen böyle haftada 1 arayıp bol çeşitli yemekler yaparsan kıymetin olmaz ayrıca, ne demişler deveye diken insana s..en yaranır.

inanmıyorum yaa, siz ne yaptınız peki.. ne dediniz bu duruma..
Mal mal dinledim anlattıklarını her zaman ki halleri eksik hissettirmeye çalışıyor ki uzun süre başarılı oldu.Tam on sene sonra tanıdım kaynanamı o na göre davranıyorum artık.Bir şey yapacağım zaman soruyorum sorumluluk almıyorum ille de almam gerekiyorsa gostermiyorum belli etmiyorum çok rahatmış böyle.

Çoook haklısın çook:)sağolasın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…