- Konu Sahibi melek19824
-
Bende umraniye sekerim yakiniz :) beylerbeyini cok severim ben:)
Telefondan giriyor sanırım ama nasıl çekiyo merak ettim çok zor valla
bilirim beylerbeyini hakkinda hayirlisi ne ise o olsun kiz ayip evlen cabuk namahrem)))) dikkat ettinmi cogunluk hep 22 yasinda arkadaslar valla 22 yasinda arkadas ariyorum yazsaydim bukadr denk gelmezdi bide yurt disinda yasayan arkadas niye yasak kiz cikman kim izin vermiyo..?[
Ben 27 cnm yasitiz :)
Evet beylerbeyinden çıktın mı çamlıcada bazı caddeler bile Ümraniye diye geçiyo şaşıp kalıyorum kentsel dönüşümden heryer Ümraniye artık
Sende kisaca umraniyelisin :)
niye sok oldun mavi delisi ??????
Yok değilim valla trafik alıp götürüyo istemeden buralar çok sakin oralar keşmekeş yani :)
Evt umraniyeye girmesi ayri deet cikmasi ayri dert hic sevmem trafigiini böğğ dedirtir :)
bizin burda koyde elektrik olmayinca sadece aveanin sebekesi ve interneti kesiliyo onun disindakiler iyi cekiyo tam cudi daginin eteklerinde koyumuz cok guzel yesilligi nar i inciri bol var bigun doguya yolunuz dusrse herzaman misafir ederim haberiniz olsun ......
bizin burda koyde elektrik olmayinca sadece aveanin sebekesi ve interneti kesiliyo onun disindakiler iyi cekiyo tam cudi daginin eteklerinde koyumuz cok guzel yesilligi nar i inciri bol var bigun doguya yolunuz dusrse herzaman misafir ederim haberiniz olsun ......
Sorma ara yollardan kaçıyım trafikte sıkışmıyim derken mecburen giriyosun canımkader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?