Arkadas aranıyor!!!!!!!

yok dediysem tamamen yok demedim gunde en az uc kez kesiliyo gittimide iki uc saat gelmiyo iste bende o elektrk oldugu arada dolduruyorum sarzi ve yedek bataryayi burda elektrik parasi yok hatta kimsenin evinde saat bile yok ;-)

Bende umraniye sekerim yakiniz :) beylerbeyini cok severim ben:)

Evet beylerbeyinden çıktın mı çamlıcada bazı caddeler bile Ümraniye diye geçiyo şaşıp kalıyorum kentsel dönüşümden heryer Ümraniye artık

bizin burda koyde elektrik olmayinca sadece aveanin sebekesi ve interneti kesiliyo onun disindakiler iyi cekiyo tam cudi daginin eteklerinde koyumuz cok guzel yesilligi nar i inciri bol var bigun doguya yolunuz dusrse herzaman misafir ederim haberiniz olsun ......

oooo taaa nerelermişş :)) ne güzell ohh ye iç sen inşallah yolum düşer.. ama korkuyo cudi isminden insan.. gerçekten çok karışıkmı oralar tv deki gibi:26:

Benim türkiyenin heryerine yolum düşebilir canım olurda gelirsem tanrı misafiri olurum haberin olsun bayılırım öyle yerlere

Keske gorsem oralari
Antalyadayim ben. Sehirden cok bunaldim. Maalesef.
Cocuklardan okula baslayan varmi yoksa hepsi mi kucuk

ben yedi yildir burdayim valla hic bi karisikligini gormedim burasi korucu koyu hatta youtube da goruntulri var haberciler gelmis buraya roportaj falan istermisiniz yaziyim mi adresi bakarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…