• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas aranıyor!!!!!!!

20 yasinda evlendim gider gitmez ilk kizim oldu sonrada gerisi geldi esim korunmami istemedi ama artik yeter valla piskolojim bozuldu benimde annemler istanbul zeytinburnunda ordan buraya gelin geldim ilk once seviyodum burayi ama artik zorlaniyorum sosyal hayat sifir allahtan internetim ve tlfonum var

istanbuldan oraya gitmek:53:
gerçekten zor olsa gerek
allah yardımcın olsun

belkı bırkac sene snra sızde aılenızın destegıyle ıstanbula gelırsınız cok ozluyorsanız ?

ama bence gelmeyın cocuklarınızı şeytanılıgın henuz ugramamıs oldugu taşı topragı altın olan yerde buyutun derım ...

ıstanbul gercekten ateşten bir kuyu gibi...... içine aldıgını yakıyor ...

istanbul artık ıstanbul değil ...
herkes her konuda çıkar peşinde ....
senın bıraktıgın gıbı 7 sene oncekı safani duygular yok ..
herkes bırbırının kuyusunu kazar olmuş...

bende bu sehırden kurtulmak ıstıyorum ama burdan cıkıp karsa gıtmeyıde ıstemem acıkcası zor alısırım hayırlısı genede herseyın

haklisin be arkadasim ama orda buyudum ya mahallemi annemi coooook ozledim babam ben evlendikten bir ay sonra vefat etti ....daha cok babamla hatiralarimizi ozluyorum sanki gidince babami gorucem saniyorum arabasi hala kapinin onundeymis abim kullaniyomus ben tek kiz cocuguydum babam beni cok seviyodu allahim mekanini cennet etsin kismetse bu kurban bayraminda gidicem cok heycanliyim ..hepinizin basimin ustunde yeri var.....

haklisin be arkadasim ama orda buyudum ya mahallemi annemi coooook ozledim babam ben evlendikten bir ay sonra vefat etti ....daha cok babamla hatiralarimizi ozluyorum sanki gidince babami gorucem saniyorum arabasi hala kapinin onundeymis abim kullaniyomus ben tek kiz cocuguydum babam beni cok seviyodu allahim mekanini cennet etsin kismetse bu kurban bayraminda gidicem cok heycanliyim ..hepinizin basimin ustunde yeri var.....

Ozlemezmisin ozlersin tabi. Buyudugun yer orası senin. Arada gidip kalamiyormusun???

yalnizca babam vefat ettiginde gittim bi hafta kaldim dayanamadim kactim nereye gitsem babami goruyodum ama yinede ozledim bu sefer cocuklarda var nasil olcak bilmiyorum

hepinize bi sorum var simdi hani tanistikya bidaha nasil bulabilirim sizi ben telefondan baglaniyorm internete cunku gecende ayni konu actim tanistik cok guzel konustuk ama sobraki gun kimse yoktu

Merhaba
Ben de 24 yasindayim, bir oglum bi kizim var, kizim 4 aylik. Bende ayni dertten muzdaribim, hic arkadasim yok. Aksama kadar evdeyim. Bende arkadas olmak isterim.

evet basliktada yazdigi gibi arkadas ariyorum daha oncede boyle bi konu actim ancak sonuc husran :'( yine yalnizim....nerde olursaniz olun yazin bekliyorum ben sirnak silopideyim 4 cocuk annesiyim ev hanimiyim bide 27 yasindayim ......

Merhaba canım 22 istanbuldan :)
Ne kadar sıcak kanlı şeysin sen öylee :16::16::16: :54:

oyleyimdir ayiptir soylemesi ;-))))))) bizimkide aradi gec gelicekmis isten bol bol dertleselim bakin simdi kac is birden yapiyorum hem uc yasindaki oglumu ayagimda salliyorum uyutuyorum minik kizim nisayi kucagimda emziriyorum size cvp yaziyorum huzur sokagini izliyorum diyer ikisinunde yataklarni kurdum uyuyolar on parmagimda on marife :)))))))).....

oyleyimdir ayiptir soylemesi ;-))))))) bizimkide aradi gec gelicekmis isten bol bol dertleselim bakin simdi kac is birden yapiyorum hem uc yasindaki oglumu ayagimda salliyorum uyutuyorum minik kizim nisayi kucagimda emziriyorum size cvp yaziyorum huzur sokagini izliyorum diyer ikisinunde yataklarni kurdum uyuyolar on parmagimda on marife :)))))))).....

Hay maşallah maşallah. .. ben tekiyle basa cikamiyorum salla salla canım cikiyor sen ooo tebrikler valla:)

Ooohhh maşşallah şekerim allah nazardan saklasın inşallah :1:
Bende yeni dinleniyorum malesef İstanbul trafiğide malum :ssz:

Back
X