Arkadaş cevrem

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar merhaba evliyim eşimin olduğu yere dışardan geldim gurbetteyim anlayacağınız gibi .sorunum şu eşimin Çevresi geniş beni de saolsun herkesle tanıştırır gezdirir .haliyle bi sürü insanla tanıştım burda ama şöyle bi sorunum var hiç kimse beni ne Arıyor ne soruyor sürekli ben gidiyorum evlerine sürekl ben arayıp soruyorum görüşünce çok iyiler Allah var ama hiç aramazlar bi yere çağırmazlar ben her gittiğim yere çağrrım hiç evime gelmezler ben hep giderim çok üzülüyorum neden bole oluyo ne yapmam lazım

Bir sey yapma bence bu tanidiklarinla ilgili
Hep Sen hep Sen olmaz
Kendi cevreni olustur bence

Kızlar merhaba evliyim eşimin olduğu yere dışardan geldim gurbetteyim anlayacağınız gibi .sorunum şu eşimin Çevresi geniş beni de saolsun herkesle tanıştırır gezdirir .haliyle bi sürü insanla tanıştım burda ama şöyle bi sorunum var hiç kimse beni ne Arıyor ne soruyor sürekli ben gidiyorum evlerine sürekl ben arayıp soruyorum görüşünce çok iyiler Allah var ama hiç aramazlar bi yere çağırmazlar ben her gittiğim yere çağrrım hiç evime gelmezler ben hep giderim çok üzülüyorum neden bole oluyo ne yapmam lazım

Zamanla oturur arkadaşlığınız. Siz sonradan aralarına girdiğiniz için henüz alışmamışlardır.

Valla onlar arkadaş olmaya senin kadar hevesli değil sanırım okuduklarımdan bunu çıkardım

İyi de verdiğiniz tarifte "arkadaş çevrem" diyebileceğiniz bir durum yok ki?

Çevre eşinizin çevresi olunca, size gösterilen samimiyet de eş kontenjanından oluyor illa ki.

Çözüm basit; eşinizden bağımsız aktivitelerle kendinize ait bir çevre edineceksiniz. Böylece görüşmeler nezaketen değil, samimiyete binaen olacak.

İyi de verdiğiniz tarifte "arkadaş çevrem" diyebileceğiniz bir durum yok ki?

Çevre eşinizin çevresi olunca, size gösterilen samimiyet de eş kontenjanından oluyor illa ki.

Çözüm basit; eşinizden bağımsız aktivitelerle kendinize ait bir çevre edineceksiniz. Böylece görüşmeler nezaketen değil, samimiyete binaen olacak.
Olabilir Haklısınız hiç bole düşünmedim

Çünkü seni istemiyorlar. Eşimin de arkadaş çevresi en başta can ciğerdiler görünce ama normalde senin gibi ne arayan olurdu ne bişey ki ben kimsenin evine de gitmem. Dışarda görüşürüz. Ne oldu, bikaç ayda anladık hepsini, beni istemediler içten içe, eşim de onlarla mesafe koydu. Şuan kumru mode on, el ele diz dize tüm gün biz bize kaldık :D

Back
X