arkadaş çevresinde yalnız kalıyorum

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
kızlaar ya bi yardım edin :5: arkadaşlarıım var ama en yakın olduğuum iki kız arkadaşım var ve ikisi de beni satıyo..yalnız kalıyorum hep birbirlerine sarılıyolar falan.ortada öylece kalıyorum..çok espriliyimdir ve (övünmek için söylemiyorum gerçekten) çok yardımseverimdir hepsinin derdini kendi derdimmiş gibi çozmeye çalışırım ama artık dikkate alınmıyomuşum gibi geliyo ve artık çok sinirlerimi bozmaya başladı..sizce değerimi anlamaları için ne yapmalıyım..Allah kimsenin başına vermesin bu arada çok gıcık edici bi durum :37:

17 yaş ergenlik arkadaşlıkları sorunları için burası yanlış bir yer.

valla canım benim de seninle benzer sorunlarım var. lise arkadaşlıklarının gerçek dostluklar olmadığını anladığımdan beri kafama takmıyorum. kitap filan okuyorum tenefüste. öyle sarılmakla filan arkadaş olunmaz boşver.

not: konuyu doğru yere açmışsın

evet doğru söylüyosun canım ama yalnız kalmak da istemiyorum..sürekli onların yanında dolaşıp da kendimi onlara muhtaçmış gibi göstermek istemiyorum..anladınız inşallah benim demek istediğimi..mesela bazı arkadaşlarımın, ablamın lise anılarını dinliyorum ve gerçekten çok imreniyorum :50: keşke benimde anlatıcak bazı anlıarım olsa diyorum

başka kızlarla konuş daha fazla arkadaş edin sadece onlara muhtaç değilsin...

Baska kizmi yok arkadaslik kurabilecegin boşveeeeeer.

Benim okul zamaninda bir dolu arkadasim vardi, simdi birisi bile kalmadi
hayatimda. Böyle seylerin ne kadar önemsiz oldugunu zamanı gelince göreceksin.

Baska kizmi yok arkadaslik kurabilecegin boşveeeeeer.

Benim okul zamaninda bir dolu arkadasim vardi, simdi birisi bile kalmadi
hayatimda. Böyle seylerin ne kadar önemsiz oldugunu zamanı gelince göreceksin.

evet doğru söylüyosun canım ama yalnız kalmak da istemiyorum..sürekli onların yanında dolaşıp da kendimi onlara muhtaçmış gibi göstermek istemiyorum..anladınız inşallah benim demek istediğimi..mesela bazı arkadaşlarımın, ablamın lise anılarını dinliyorum ve gerçekten çok imreniyorum :50: keşke benimde anlatıcak bazı anlıarım olsa diyorum

ben seni anlıyorum. gerçekten anlıyorum. ben dedim öyle kitap oku filan diye ama bunu yapmak gerçekten çok zor. bende bazı şeyler birikti o yüzden artık yüz göz olmamaya çalışıyorum. bak artık okul kapandı kapanacak. düşünme bunları gerçekten.

böyle şeylere kafanı takma canım bugün hayatında olan çoğu arkadaşın lise bitince yanında olmayacak.o yüzden hiç canını sıkma.başka kişilerle arkadaşlık kurmayı dene derslerine yoğunlaş asıl önemlisi derslerin unutma:34:

ben de aynı durumdayım. aslında arkadaşım var. yani dışardan bakıldığında. eskiden sohbet etmediklerinde benimle, hemen böyle ağlayasım gelirdi, gözlerim dolardı. onlara muhtaç gibiydim sanki. ama artık takmıyorum. biraz kendine güven. tek başına uğraşacağın bişeyler bul. kitap okumak harika bi seçenek mesela. derslerine ver kendini. ve etrafına biraz dikkatli bak. senin gerçek dostun olabilecek biri mutlaka vardır. ben 2-3 ay önce böyle bi arkadaş buldum. artık onunla paylaşıyorum sorunlarımı, mutluluklarımı. o da benimle aslında. ama olur ya, bulamazsın iyi bir arkadaş. en iyi arkadaş sensin kendine. bunu unutma. bişeyleri tek başına da yapabileceğinin farkında ol..hayatının biyerinde mutlaka arkadaşın olucak. bunları da çoooktaan unutmuş olcaksın...

Ay kuzum benim ya benim lisede bi tane bile arkadaşım yoktu hep fedakar güzel arkadaşlık istedim hatasını gördüğüm kisiden uzaklaştım hep sonunda yapayalnız kaldım:) senin en azindan dışında da kalsan bi grubub varmış ben hep yalniz yemek yerdim dusun yani hep üzülürdüm ama simdi unuttum gitti çünkü onlar da birbirleriyle görüşmüyor hiç üniversiteyi kazanan sattı birbirini:)) onlarla samimi olmadigim için dua ediyorum şükrediyorum dusun yanu öyle kalitesiz insanlarla sen kendini tavrını koru bi durusun ağırlığın olsun kimseyi takma kendi dogrularina bak kesinlikle siginti olma salla gitsin ben uni deyim gene aynı şeyi yapıyorum kimseyle ugrasamam dert mi Yok hayatta o salaklari cekicem tak kulakligi müzik dinle test çöz kitap oku

Back
X