Arkadaş değil miyiz

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Kızlar biz 3 arkadaşız. Bayadır görüşmüyoruz pandemiden dolayı yüzyüze ama sürekli Whatsapptab yazışıyoruz çocuklarımız aynı yaşta hepimizin. Neyse Ayşe ve Gamze isimleri. Ne zaman Gamze’ye gidecek olsak Gamze’nin illa bişeyi çıkıyor örneğin geçen hafta gidecektik annem rahatsızlandı bende dedi ama başka arkadaşını aldı mesela annesi ondayken.(annesi gitti annem size bir sürü şey yaptı hazırlık yaptık vs dedi) Neyse olabilir dedik önemli değil bu hafta görüşürüz.
bu sefer diğer o Ayşe arkadaşım rahatsızlandım ben gelemicem dedi, hemen Gamze’de yazdı bende yataktan çıkamıyorum başım dönüyor. Ne zaman Gamze’ye gitmeye çalışsak aynı pandemi gireli görüşmedik sadece yazın bi kaç düğünde denk geldik, yazında aynısı oldu tam gidecektik ben tatile gidicem kuzenim geldi hastayım bin türlü şey uydurdu.
Şuan Whatsapp grubuna yazıyorlar yazasım gelmiyor çünkü her zaman bi plan yapsak illa olmuyor ben sıkıldım artık ben yazmayacağım zaten görüşelim diye. Gelen hafta da Ayşe’ye kahve içmeye gideyim dedim başka arkadaşıma gidicem dedi.
Ben biraz esnek bi insanım ama insanların gözünde böyle hani ağır bi duruş olur ya tarif edemedim burdan öyle biri olmak istiyorum ki beni kolay kolay ekmesinler
Onu nasıl yapabilirim

Hepimiz covid geçirdik , Gamze’ye hiç gidilmiyor çünkü kendi çağırıyor sonrada ekiyor

Gerçekten dünya hali. Şu anda normal bir dönemde de değiliz. sonuçta çocuklu bir aile olmakta zor. Bence arkadaşlık görüşmek ya da görüşmemek üzerine kurulmamalı. Eğer uzaktan bile olsa paylaşacak şeyleriniz, birbirinize saygınız arkadaşlığınıza sevginiz varsa ve bunu hissediyorsan kafanda büyütme. Ancak gerçek bir dost olduğunuzu hissetmiyorsan, söyledikleri yalan ya da bahane geliyorsa ve bunu doğrulabiliyorsan onlar senin için doğru arkadaşlıklar değildir.

Hepimiz covid geçirdik , Gamze’ye hiç gidilmiyor çünkü kendi çağırıyor sonrada ekiyor
Çokmu görüşmek isteyip sıkıyorsunuz acaba benimde bir arkadaşım var severim kendisini ama çok darlar bense daha az görüşmek isterim üç kere cagirirsa bir kere giderim gelmek istersede öyle. bir ara trip attı bana şimdi alıştı çok darlamaz 😊 pandemiden önce tabi bu olanlar şimdi hiç gorusmuyoruz 😁

Kızlar biz 3 arkadaşız. Bayadır görüşmüyoruz pandemiden dolayı yüzyüze ama sürekli Whatsapptab yazışıyoruz çocuklarımız aynı yaşta hepimizin. Neyse Ayşe ve Gamze isimleri. Ne zaman Gamze’ye gidecek olsak Gamze’nin illa bişeyi çıkıyor örneğin geçen hafta gidecektik annem rahatsızlandı bende dedi ama başka arkadaşını aldı mesela annesi ondayken.(annesi gitti annem size bir sürü şey yaptı hazırlık yaptık vs dedi) Neyse olabilir dedik önemli değil bu hafta görüşürüz.
bu sefer diğer o Ayşe arkadaşım rahatsızlandım ben gelemicem dedi, hemen Gamze’de yazdı bende yataktan çıkamıyorum başım dönüyor. Ne zaman Gamze’ye gitmeye çalışsak aynı pandemi gireli görüşmedik sadece yazın bi kaç düğünde denk geldik, yazında aynısı oldu tam gidecektik ben tatile gidicem kuzenim geldi hastayım bin türlü şey uydurdu.
Şuan Whatsapp grubuna yazıyorlar yazasım gelmiyor çünkü her zaman bi plan yapsak illa olmuyor ben sıkıldım artık ben yazmayacağım zaten görüşelim diye. Gelen hafta da Ayşe’ye kahve içmeye gideyim dedim başka arkadaşıma gidicem dedi.
Ben biraz esnek bi insanım ama insanların gözünde böyle hani ağır bi duruş olur ya tarif edemedim burdan öyle biri olmak istiyorum ki beni kolay kolay ekmesinler
Onu nasıl yapabilirim
Gamze varsa ben yokum o zaten olmayacak diyin😁Sizi de bir yere cagirirken atlamayin rica minnet gidin ki degeriniz olsun o zaman

Onu nasıl yapabilirim
Arkadaşlık birbirine gidip gelmekle olmaz ki. Seni ne kadar dinliyor, ne kadar anlıyor, iyi ve kötü gününde ne kadar yanında bunlara bakarsın. Fakat madem bu konu bu kadar canını sıkıyor o zaman sana meşgul olana sen de meşgul olacaksın. Gelmek istediklerinde sen de bahane uydur ya da onları çağır ve son anda ek. Ama onları ekerken şöyle cool bir planın olsun :) uzun yılları devirmiş olduğum dostluklarım var ve hiçbir zaman aramızda aradın-aramadın, geldin-gelmedin muhabbeti dönmez ama birbirimizin de her zaman yanındayızdır. Bunlara takılıyorsanız zaten ortada sağlam bir dostluk yoktur bence.

1 yıldır babamlarla bıle gorusmedım telefonda goruntulu gorusuyoruz kımseyle bulusmayın lutfen
bunun dısında ben sızı anladım plan yapıldıgında sureklı o planı bozuyorlar hem cagırıp hem ıptal edıyor ve bu sureklı oluyor degıl mı
acıkcası ben boyle kısılerle arkadaslıgımı kesıyorum

Koronadan bagimsiz yorum yapacağım zaten arkadaslar yazmis bu dönemle ilgili.
Normalde Ayseye gitme plani varken Gamze yan ciziyor sonra diger derken hep iptal.oluyor. Eee neden buluşalım deniyor peki iptal edilecekse?
Gamze misafir etmek istiyorsa hadi kizlar şu gun bende toplanalim dese ve herkes musait olsa görüşülür zaten. Planı kendi yapip kendi bozuyorsa o zaman şunu diyebilirsiniz, kizlar siz aranızda anlasin netleştirin bana oyle haber verin ona göre ben de planimi yapayim böyle plan yap iptal et bana gore degil ben programimi size göre ayarliyorum sonra islerim aksıyor vs şeklinde tavrınızı koyun. Hani onlar anlassin netlestirsin en son size haber versinler ama iptal olmayacagina dair soz isteyin
Sahsen ben de plan yapip yapip iptal eden insanlardan soguyorum bir kez olur insanlik hali dersin, iki olur hadi elzem bir durum çıktı dersin eee üçüncüde de noluyoruz diye çıkışırdım sanirim :)

Bu gidişle hastanenin corona servisinde buluşup hasret giderirsiniz.

Hastalığı bir defa geçirmiş olmak kesin bağışıklık kazandırmıyor. Antikorunuz varsa bile (ki kaç ay önce hasta olduğunuza bağlı olarak kalmamış olabilir) hasta olabilirsiniz. Ayrıca yeni varyantlardan birine de yakalanabilirsiniz.

Kendi evinize çağırın. Sana gelelim demek yerine.

Sizin eve gelmezlerse de ne zaman müsait olursanız beklerim diyin. Bu kadar.

Büyütecek ne var anlamadım.

Back
X