cnm bak 1.ci sınıftakıler universitede ortamında çömdür ve çömlerle 4ler bırsekılde takkılmak ılgıleerını cekmek ısterler,hatta çömler geldiğinde 3-4 ci sınıflakıler kendılerıne sızler farketmeden kız secerler ve tavlamaya ugrasırlar arkadaşları buyuzden bırsey sormuyor olabılır benımde bazı arkadaşlarım vardı unıdeyken ve hadı hayırlı işler der gülerdik kızlarla yakın olduklarını duyunca kötü cocuklar mıydı hayır asla ama bırsekılde bu sekılde davranmayı sevıyorlardı .sende ıse durum bıraz farklı senın yuz vermemende çpcugun aslına bakarsan bıraz ılgısını çekmiş olabılır buyuzdende uğraşmasını sürdürüyor olabılır.acıkcası yerınde olsam bır sure daha bu sekılde davranmaya devam ederdım.kendımı kaptırmazdım.pekı sana sunu sorıyım 4.cü sınıf bırıs neden okulda bu kadar cok yapacagı varken hatta okuldakı bırcok kısıyıde tanıyorken 1.ci sınıftakı bırısıne yakın davransın ben yerınde olsam bıraz dıkkatlı olurdum
daha 1. sınıfsın o 4. sınıfta
okulu bu sene bitecek sonra ne olacak... o okuluna gidecek sende bu düşüncelerinle okuluna devam edeceksin
bence kendini kaptırma...gerçi çoktan kaptırmışsın , onu araştırmalar falan... erkeklerin yaptıkları ile akıllarından geçenler pek uyumlu değildir :lepi:
sadece arkadaş olarak görüyor olabilir veya son aylarını eğlenerek geçirmek istiyor olabilir
cnm umarım oyledır ben en kötüsünü söyledim dıkkatlı olman ıcın bak cok sevdıgım benımde bır arkadaşım var hatta bızım okulun konsey başkanı falandı kımseyle takılmıyordu fakat sımdıkı kız arkadaşı çöm ama süper bır cıfltler umarım sızde onlar gıbı olursunuz.
hiçbirşey yapma canım akışına bırak,selam verirse sen de ver vermezse sen de verme olacağı varsa olur zaten sadece akışına bırak bence...
araştırmadan arkadaşlığına da güvenemezdim.. sonuçta bu arkadaşlığın başka yerlere gitme ihtimali de var,o yüzden araştırdım..araştırma dediysem gidip tek tek herkese nası biri bu çocuk demedim tabi,ama bikaç yerde güvenilir tanıdıklarım vardı,direk kucağıma geldi onun hakkında herşey... ki ben ondan nefret ettiğim sırada bile çevremde benim ilişki durumumla alakası olmaynlar bile anlamış bişeyler olduğunu..
okulunun bitmesi sorun değil benim için açıkcası.. sonuçta aynı şehirdeyiz.. bu şehri terketmeyi de düşünmüyor..
o da olabilir tabi ki.. ucu açık her bakımdan..
teşekkür ederim görüşleriniz için...
olan bir şeyler m var:bbo:
somut bir şey yokken , nasıl bakarsan öyle görürsün...buyrunnnnnnnnn
sakın başkalarının yorumlarına bakma canım bak sen tamam akışına yaşa zzaten cocugun cok az zamanı kalmış sonra pişmanlık duymadan ıcınden ne gelıyorsa onu yaşa ama ınan bana eger bırsey olsaydı mılletın agzına düşmek yerıne gelır sana soyler ve elını tutar herkesın önüne öyle çıkardı.üni ortamında cok yabancı öğrencilerin geldiği kulüblerle ılgılendım .insanları az cok tanıdım neler gördüm neler yaşadım ınanamazsın.sırf üniyle kalmadı yaşadıklarım başka ünilerdende bırcok olaya tank oldum oyuzden sımdı dıyorum kı eger cıddı bırsey dusunmeyeceksen belkı sonunda bırsey olur dıyorsan selam ver gördüğünde yanına gıt kısaca anın tadını çıkar ama kımsenın ıcını bılemezsın ınan bak ben cok acı bır olay yaşadım unıdeyken adam kımseyle cıkmıyordu ama benı ablası,tüm cevresı herkes bılıyordu ve adam best başkanıydı benı artık ınsanlar kız arkadaşısın sen onun dıye dusunuyorlardı bız bırlıkte kalıyorduk falan kı ne arkadaş ne sevgılıyız ınsanlar benı doldurdular falan benım cevremdekılerde dahıl ve bırgun ben onu ızmırden gelen arkadaşımla tanıştırdım benım yanımda kıza yazıldı.adama hop noluyor benımle ılgılenıyorsun o bu dedım bır suru sevgılının yaptıgı seyı gösterdım adam dedıki teklıf ettım mi hayır olay bıtmıştır sen kendı kendıne gelın güvey olmuşsun.canım herkes bırbırıne benzeyecek dıye bırsey yok ama bu adam da cevresınde kız arkadaşı olmayan kızlara asıl mayan saglam karakterlı bırısı olarak bılınen bırısı görüyorsun ne kadar sağlam bır karaktere sahıp:)
sakın başkalarının yorumlarına bakma canım bak sen tamam akışına yaşa zzaten cocugun cok az zamanı kalmış sonra pişmanlık duymadan ıcınden ne gelıyorsa onu yaşa ama ınan bana eger bırsey olsaydı mılletın agzına düşmek yerıne gelır sana soyler ve elını tutar herkesın önüne öyle çıkardı.üni ortamında cok yabancı öğrencilerin geldiği kulüblerle ılgılendım .insanları az cok tanıdım neler gördüm neler yaşadım ınanamazsın.sırf üniyle kalmadı yaşadıklarım başka ünilerdende bırcok olaya tank oldum oyuzden sımdı dıyorum kı eger cıddı bırsey dusunmeyeceksen belkı sonunda bırsey olur dıyorsan selam ver gördüğünde yanına gıt kısaca anın tadını çıkar ama kımsenın ıcını bılemezsın ınan bak ben cok acı bır olay yaşadım unıdeyken adam kımseyle cıkmıyordu ama benı ablası,tüm cevresı herkes bılıyordu ve adam best başkanıydı benı artık ınsanlar kız arkadaşısın sen onun dıye dusunuyorlardı bız bırlıkte kalıyorduk falan kı ne arkadaş ne sevgılıyız ınsanlar benı doldurdular falan benım cevremdekılerde dahıl ve bırgun ben onu ızmırden gelen arkadaşımla tanıştırdım benım yanımda kıza yazıldı.adama hop noluyor benımle ılgılenıyorsun o bu dedım bır suru sevgılının yaptıgı seyı gösterdım adam dedıki teklıf ettım mi hayır olay bıtmıştır sen kendı kendıne gelın güvey olmuşsun.canım herkes bırbırıne benzeyecek dıye bırsey yok ama bu adam da cevresınde kız arkadaşı olmayan kızlara asıl mayan saglam karakterlı bırısı olarak bılınen bırısı görüyorsun ne kadar sağlam bır karaktere sahıp:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?