arkadaş edinememe

yesil_nar

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
200
0
16
Diğer
arkadaş edinmenin aşamaları neler, o kadar yalnız hissediyorum ki sıcak davranıyorum içten davranıyorum ama özgüvensizim o yüzden mi edinemiyorum, bi arkadaş edinme evresi nasıl olur 19 yaşındaym ve yalnızlıktan ölüyorum lütfen yardım

Okuyormusunuz ?
evinizin çevresinde kafanıza,yaşınıza uygun kimse yokmu
Benim bekarlık zamanımda mahallece kıslarla toplanıp çay demleyip içiyorduk,ogünlerimi özledim

ya sinirden üzüntüden tüm vücudum kıpkırmızı alerji,izleri kalıcı gibi,antidepresena başladım çok kötüyüm ya anlatamam, özgüven sıfır hafıza sıfır vücuduma da bişeyler oluyo, yardım istiyorum lütfen ..

otorite ne alaka canım anlamadım. sadece kendin ol. kasma kendini,şöyle olmalıyım böyle olmalıyım deme. ben de kolay kolay arkadaş edinemiyoru. biraz da şansla alakalı sanırım

Kasma kendini canım bu kadar.özgüven problemin varsa aşacaksın bu durumu mecburen git kızların yanına merhaba de başla konuşlamaya pozitif yönlerini göster unutma ünv. 1 olduğun için arkadaşın yok sanırım unutma yaşıtın olan herkes aynı durumda çoğunun arkadaşı yoktur ya da çok samimi değillerdir çekinilecek bişey yok git dal aralarına

bu kadar takma,
bazen yalnızlık arkadaştan daha yakındır insana.
hele ki bu devirde.

fakat özgüven konusunda mutlaka bişeyler yapmalısın.
arkadaş için değil,kendin için.bol bol spor yap,tek başına sinemaya git,
gezilere katıl...bu hem özgüvenini yerine getirir hemde beraberinde bi çevren olur.
ama sakın sakın...arkadaşım olsunda nasıl olursa olsun mantığıyla tehlikeli,çıkarcı insanları sokma hayatına.
pişman olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…