• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş edinmek

yesilimon

Yorgun Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
70
52
8
Üniversite okuyorum sınıfta birkaç arkadaşım vardı aram bozuldu ve düzelmeyecek durumda.

Bölümüm yardımlaşma soru sorma vs şeyler gerektiriyo yalnız ilerlemek çok çok zor

Ben ne zaman bi arkadaş grubuna dahil olmak istesem dışardan çok kötü göründüğünü düşünüyorum istemsiz, hani sanki peşlerinde dolanıp beni aranıza alın diyomuşum gibi hissediyorum. Öyle bi durum yok tabi sadece sürekli dışardaymışım aralarında değilmişim gibi geliyo bana
İkili arkadaşlıklar daha samimi gibi düşünüyorum ama okul zaten yarılandı herkesin kendi ortamı var ben stres yapıyorum ara veriliyo tek napsam bilemiyorum bi şey lazım oluyo isteyemiyorum sürekli telefonla uğraşıyorum sıkıntıdan. Kitap falan okumaya çalışıyorum ama rahat olamıyorum

İnsanlar 'bak yesilimon nasıl yalnız kaldı' diyo gibi hissediyorum çok takıntı oldu bu bende ne önerirsiniz nasıl arkadaş edinebilirim ya da bu durumu nasıl takmamayı başarabilirim

Sınıf kaç kişi

Ben 300 kişilik sınıfta okudum da çoğu kişi okula gelmez gelenler de birbirini tanımazdı

Küçük gruplar olur onlar dağılır yenileri kurulurdu vs

Soru sorun lazım olanı isteyin laf atın

Olağan davranın kimse yamanmaya çalışıyor demez

Notları nereden alacağız

X copy den

o nerede biliyor musunuz

biz de gideceğiz tam bilmiyoruz soracağız oralarda

ben de sizinle geleyim o zaman

Sınıf kaç kişi

Ben 300 kişilik sınıfta okudum da çoğu kişi okula gelmez gelenler de birbirini tanımazdı

Notları nereden alacağız

X copy den

o nerede biliyor musunuz

Bölümünüz ve fakülteniz neydi özel olmazsa ?

Ben öğrenciyken hic yalniz kalmazdim mutlaka bir iki tane de olsa samimi arkadasim olurdu. Ama uni. Zamanindan kalma bir takinti sindi kimseye guvenmiyorum cevrem de yok yalnızım. Ogrenciyken kolay muhabbet kurukur aslinda. Derslerle ilgili bir soru sor mesela, bizde yemekhane muhabbeti cok olurdu ordakilerle aynu masaya otur konulara dahil ol. Aralarda gozune birini kestir hadi bir kahve alalim de. Cikista gezmeyi falan teklif et. Sabah arkadaslarina slm ver gunaydin nbr falan... biz sinema gunu ayarlardik slmlastigim kizlara teklif ederdim. Gelmezlerse ertesi gun film hakkinda konusurdum. Bide bizim yurdun yemekleri guzeldi kacak arkadas alirdim iceri, odam ders calismaya musaitti . Bir de dersleri iyi olanlar da gozde olur ya da cok eglenceli konuskan tipler. Basit basit tavsiyeler kendi okul yillarimdan. Bir iki kisiyle samimi olunca kendini onlara baglama herkese slm ver .

Şu dediğinizi birebir yaşadım özelden yazabilirsiniz hatta. 1. sınıfta 2 samimi arkadaşım vardi beraber tatile vs gittik sınıfta adını bildiğim insan sayısı 5i geçmez o vaziyetteydi. 2. sınıfta kavga ettik ve herşey değişti birkaç ay sizin gibi düşündüm benle iletişim kurmaya çalışanlar vardı ama birilerine yamaniyor gibi hissetmek istemedim. O sırada da haftasonu çalıştığım yer vardı patron bana arkadaşlarını getir calismaya dedi tek memnun oldugu eleman bendim. Sonra tum sınıfla başta erkekler olmak üzere arkadaş oldum çünkü onlar çalışmaya müsaitti. 3e giderken yeni bir kız grubu olusturduk ve sınıfla iyi geçinerek mezun oldum.

Diyeceğim o ki herşey aksine dönebilir yeter ki sabret

Bence fazla durma bu konunun ustunde...ama derslerle ilgili soru sor ve daha guleryuzle yaklas siniftakilere boylelikle duzelir durumun...ama sirf arkadas olsun diye de frekanslarinin uymadigi kisilerle dr vakit gecirme...o daha cok zarar verir sana

Ben öğrenciyken hic yalniz kalmazdim mutlaka bir iki tane de olsa samimi arkadasim olurdu. Ama uni. Zamanindan kalma bir takinti sindi kimseye guvenmiyorum cevrem de yok yalnızım. Ogrenciyken kolay muhabbet kurukur aslinda. Derslerle ilgili bir soru sor mesela, bizde yemekhane muhabbeti cok olurdu ordakilerle aynu masaya otur konulara dahil ol. Aralarda gozune birini kestir hadi bir kahve alalim de. Cikista gezmeyi falan teklif et. Sabah arkadaslarina slm ver gunaydin nbr falan... biz sinema gunu ayarlardik slmlastigim kizlara teklif ederdim. Gelmezlerse ertesi gun film hakkinda konusurdum. Bide bizim yurdun yemekleri guzeldi kacak arkadas alirdim iceri, odam ders calismaya musaitti . Bir de dersleri iyi olanlar da gozde olur ya da cok eglenceli konuskan tipler. Basit basit tavsiyeler kendi okul yillarimdan. Bir iki kisiyle samimi olunca kendini onlara baglama herkese slm ver .

İlk senelerde benim de öyleydi eğer iletişimi bi başlatsam deneyeceğim bunları çok teşekkür ederim

Şu dediğinizi birebir yaşadım özelden yazabilirsiniz hatta. 1. sınıfta 2 samimi arkadaşım vardi beraber tatile vs gittik sınıfta adını bildiğim insan sayısı 5i geçmez o vaziyetteydi. 2. sınıfta kavga ettik ve herşey değişti birkaç ay sizin gibi düşündüm benle iletişim kurmaya çalışanlar vardı ama birilerine yamaniyor gibi hissetmek istemedim. O sırada da haftasonu çalıştığım yer vardı patron bana arkadaşlarını getir calismaya dedi tek memnun oldugu eleman bendim. Sonra tum sınıfla başta erkekler olmak üzere arkadaş oldum çünkü onlar çalışmaya müsaitti. 3e giderken yeni bir kız grubu olusturduk ve sınıfla iyi geçinerek mezun oldum.

Diyeceğim o ki herşey aksine dönebilir yeter ki sabret

Çalışma ortamı da insanın çevresin genişletiyo benim yok malesef. Ama haklısınız birden kötü olduğu gibi inşallah birdeb düzelir de

Bence fazla durma bu konunun ustunde...ama derslerle ilgili soru sor ve daha guleryuzle yaklas siniftakilere boylelikle duzelir durumun...ama sirf arkadas olsun diye de frekanslarinin uymadigi kisilerle dr vakit gecirme...o daha cok zarar verir sana

Evet ben de ondan belki çok konuşup edemiyorum

Sınıf kaç kişi

Notları nereden alacağız

X copy den

o nerede biliyor musunuz

İşte bunu yaptığımda komik durduğunu düşünüyorum nedense

benim de böyle sorunlarım olur biliyormusun :) giremem bir ortama, sanki konuşacakları şeyler varmışta ben olunca konuşamıyorlarmış gibi gelir ama bu tür şeyler kısa sürer sonra bi bakmışsın hop aralarındasın :)

Back
X