O zaman şükret kurtulduguna ve uzak dur. Simdiden kardesinin sebebsiz ofkesine sesini çıkarmayan adamdan koca olmaz.Bana neden ofkeli oldugunuda bilmiyorum sadece bir mesaj abime aradigimi soylersen seni rezil ederim babami ararim diyeceklerimi derim dedim sorun ne ben sana naptim belkide abisuyle ortaklasa yapti cunki hep derdi zengin bir qrkadasim hala abime asik die hayirlisi
O zaman şükret kurtulduguna ve uzak dur. Simdiden kardesinin sebebsiz ofkesine sesini çıkarmayan adamdan koca olmaz.
Ben dostlugumu beni sucladigi seyleri duyunca bitirdim bir anda canavar oldu icinde ofke oldugunu bilordimde bu kadar gaddarca bana hakaret etmesjni beklemezdim
Sizde burada hareket ediyorsunuz ona.
Aynı mantık.
Canim yaniyor gelinligim hazir nikah mim hazir balayim hazir herseyim hazir izin verinde bi rahatlayayim napayim canim cicimmi diyeyim
Kardeside nisanlisini kotulemisKeskin sirke küpüne zarar.
Adama kardeşini kötülemişsiniz.
Seneler arkadaş olduğunuz kişiyi yani.
Adam da kaçmış.
Şükür et ki evlenip bu hallerini görmedinCanim yaniyor gelinligim hazir nikah mim hazir balayim hazir herseyim hazir izin verinde bi rahatlayayim napayim canim cicimmi diyeyim
Cem sunu yapalim.tmm diyor hop ertesi hafta hanimefrndi abimden bunu istemissin diyor ne gerek var diyor ya nerdeyse annem beni altin tepsiyle sunacak kinaya gerek varmiymis altinmi istiyomusum abisinimi abimle evlen cocuk dogur sana kole olur sonra bosarsin ya dedim su kardesinu aramizdan cikar biz nasil mutlu olacaz en son dayanamadjm bende patladim ve hakarete ugrayan ben terkedilen benempati yapiyorum uslub konusu disinda haklisiniz.benimde bi arkadasim vardi boyle bi durum yasadilar.evlenene kadar hersey superdi sonra basladilar kizin hayatini mahvetmeye.yillarca nasi taniyamadiniz diyosunuz insan yeri geliyor kac yillik esini taniyamiyor.bazi insanlari bazi durumlar olaylar karsisinda taniyabilirsiniz ancak.bu yasadiklariniz cok agir ama onunuze bakin.ilerde evlenseniz nisan atmak kadar kolay olmayacak ayrilik.en iyisi yol yakinken vazgecin herseyde vardir bi hayir
Ay cok saol normalde isim geregi asla hakarete girnem ama inanki mahvoldim ailem her zama arkamda ama yarim kalmis gibiyim ben o insana iyilikten baska bisey yapmadim bu kadar kotu olamazdim aylarca evimde kaldi agladi bende agladim simdi abisini aldi ve zaferini kutluyorŞükür et ki evlenip bu hallerini görmedin
Ozaman daha çok yanardın
Tamam hadi yardır dök içini rahatla
Dinliyoruz
Demekki sorun tek görümcede değil,nişanlın ne olursa yemeyip içmeyip görümcene yetiştiriyorCem sunu yapalim.tmm diyor hop ertesi hafta hanimefrndi abimden bunu istemissin diyor ne gerek var diyor ya nerdeyse annem beni altin tepsiyle sunacak kinaya gerek varmiymis altinmi istiyomusum abisinimi abimle evlen cocuk dogur sana kole olur sonra bosarsin ya dedim su kardesinu aramizdan cikar biz nasil mutlu olacaz en son dayanamadjm bende patladim ve hakarete ugrayan ben terkedilen ben
Evim arabam iyi bir isim var muhtacligim yok yinede paracilikla suclandim ya dedim hayatimda herseye sahibim sadece su ev yuva olsun arkadasimdie dedim yanimda olur of ki off ben neymisim megrsemDemekki sorun tek görümcede değil,nişanlın ne olursa yemeyip içmeyip görümcene yetiştiriyor
Böyle bir erkek herzaman sorun çıkarır zaten
Görümcen yüz bulmazsa yapamaz bunları
Nişanlında iş yok
Boşver iyi olmuş yoksa seni delirtir bu ikisi
Gördün işte yüzünüAy cok saol normalde isim geregi asla hakarete girnem ama inanki mahvoldim ailem her zama arkamda ama yarim kalmis gibiyim ben o insana iyilikten baska bisey yapmadim bu kadar kotu olamazdim aylarca evimde kaldi agladi bende agladim simdi abisini aldi ve zaferini kutluyor
Belki şimdi zor gelecek sana bu zamanlarEvim arabam iyi bir isim var muhtacligim yok yinede paracilikla suclandim ya dedim hayatimda herseye sahibim sadece su ev yuva olsun arkadasimdie dedim yanimda olur of ki off ben neymisim megrsem
Yanliz yasiyorum ozellikle geceleri cok sariyorum kendimi sucluyorum keske tutsaydim kendimi diyorim yada cem keske arkamda dursaydiyuzuk parmagima girdiginden beri huzurum kalmadi degersizmisim gibi hissediyorum kendkmi yasimdan dolayi belkide daha cok uzuluyorum yillarca kimseye evt demedim ozgurluk dedim ama bana cok guzel hayallerle geldi cok cile cektim dedim sonunda alah bana da sans verdi ne diyeyim gececek elbetBelki şimdi zor gelecek sana bu zamanlar
Ama emin ol iyi ki bitmiş diyeceksin
Madem kimseye muhtaç değilsin
Bırak bacı kardeş birbirini doldurup dursun
Zor tabiki herşeyin hazırken,bir anda bitmesi
Birde elalem diye bir kesim var,meraklı sorular da insanın canını sıkar
Dönmeye çalışma,bunlar abi kardeş bir olur seni delirtirler
Hem ne o öyle herşeyimi gidip bacısına anlatacak
Öyle Erkek mi olur ya,herşeyi yetiştirecek
Sorun en büyük sorun nişanlında
Hemen umutsuzluğa kapılmaYanliz yasiyorum ozellikle geceleri cok sariyorum kendimi sucluyorum keske tutsaydim kendimi diyorim yada cem keske arkamda dursaydiyuzuk parmagima girdiginden beri huzurum kalmadi degersizmisim gibi hissediyorum kendkmi yasimdan dolayi belkide daha cok uzuluyorum yillarca kimseye evt demedim ozgurluk dedim ama bana cok guzel hayallerle geldi cok cile cektim dedim sonunda alah bana da sans verdi ne diyeyim gececek elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?