Arkadas gibi gorunwn dusman gorumce

Yillarca taniyip tanimamakla ilgisi yok.
Benzer bir durumu cok yakin arkadasim yasadi. Yakin arkadas oldugu kizin kardesiyle sevgili olunca o kizin nasil degistigine ben sahit olmustum da inanamistim. Ondan once cok iyiydi.
Yine bir arkadasim cok sevdigi uzaktan akrabasinin ogluyla evlendi. Kadin o gune kadar canim kizim derdi evlenince o halinden eser kalmadi.

Bence soyle bir durum ortaya cikiyor. Gorumce boyle bir durumda kendini bir anda nisanliyla yaristirmaya calisiyor. Cunku bir anda alanina girildigini zannediyor. Yonetmeye calisiyor, ne de olsa arkadasi (!)
Inanin oncesinde arkadas olup daha sonra gorumce, kv vs olanlarda arkadasligini eskisi gibi surduren azdir. Muhakkak vardir ama azdir.

Arkadasim sne diyorum herseyim hazirdi nikahima 2 hafta vardi ne deseydim canim aciyor anlamiyomusun
Kusura bakmada sen rahatlayacaksın diye bu üslubunu kimse hoş görmez
Sen bir kadın olarak bu üslubu kendine yakıştırabiliyormusun
Evleneceğin adamın senin öfke anında bu şeklini görmesi bilmesi durumunda ne olur

adam senin arkanda durmamış ki bırak bitsin yani. zaten acelen ne de 2 ayda nişanlanıyosun?

Kardeşimden böyle bahsedecek insanın alnını karışlarım mesela ben Siz yine iyi sadece terkedilmekle kurtarmışsınız Uslup berbat.. Allah kurtarmış nişanlınızı
O kardesse bende hayat arkadasi olacaktim benimle evlenecekti o kardesine bama kasar dediginde sus diyemediyse bunlarida duymasi gerekiyordu

O kardesse bende hayat arkadasi olacaktim benimle evlenecekti o kardesine bama kasar dediginde sus diyemediyse bunlarida duymasi gerekiyordu
ama evlenmedi Yani siz bi seçenektiniz sadece, diğer taraf kardeş arkadaşınızın çirkin uslubuna çirkinlikle karşılık vererek sadece kaybettiniz.. Geçmiş ola..

ama evlenmedi Yani siz bi seçenektiniz sadece, diğer taraf kardeş arkadaşınızın çirkin uslubuna çirkinlikle karşılık vererek sadece kaybettiniz.. Geçmiş ola..
Kesinlikle haklisin ben o an sakin olsaydim agriligimi kotusaydim evt ama suclabdigim seyler o kadar agirdiki susmak imkansiz geldj o an

“Ne kazık girdiyse” ne kadar nahoş bir tabir...
Mors alfabenizden bahsetmiyorum bile...

Kendini suçlama artık olan olmuş
Evlenseydinde çok canın yanacaktı
Yaşım geçti diye düşünme
Daha bir çok kişi girecek hayatında
İyiki kurtuldum diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…