Cok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem
Eğer ben nişanlınin yerinde olsaydım ve yıllardır kardeşimi tanıyan arkadaş olan kız birden bana kardeşimi kötüleyip ispatlarla vs anlatmaya çalışsaydı aynı nişanlınız gibi arkama bakmadan kaçardım. Bu kadar yıllık arkadaşınız hakkinda 'buna ne kazık girdiyse' yazabiliyorsanız sizi hiç iyi bir insan olarak göremedim. Düşün yakalarından lütfen.
Eğer ben nişanlınin yerinde olsaydım ve yıllardır kardeşimi tanıyan arkadaş olan kız birden bana kardeşimi kötüleyip ispatlarla vs anlatmaya çalışsaydı aynı nişanlınız gibi arkama bakmadan kaçardım. Bu kadar yıllık arkadaşınız hakkinda 'buna ne kazık girdiyse' yazabiliyorsanız sizi hiç iyi bir insan olarak göremedim. Düşün yakalarından lütfen.
Aranızdaki farklı meseleleri bilmem ama nişanlınızın tepkisi zaten durumu ortaya koyuyor.Uslubunuzdaki ''gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi '' cümlesinden hiç hoşlanmadım.
Senin de ona karşı söylediklerine bakılırsa,sende pek dost değilmişsin ona karşıCok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem
Senin de ona karşı söylediklerine bakılırsa,sende pek dost değilmişsin ona karşı
Al birini vur ötekine
Kadın aldatılmışsa bunu niye belirttin ki ?
Sen de az fena değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?