- 4 Temmuz 2017
- 62
- 18
- 18
Ista tamda bunu yaptiGörümcenmi desem arkadasinmi desem, o bilememis evliligin nasil birsey olacagini. Yani hep onunla olacaksin kendisiyle sanki evleneceksin sanmis. Simdi ise abisini kiskaniyor olabilir, senide kiskaniyor olabilir abisinden bu yüzden nasil davrandigini bilmiyordur farkinda degildir. Ama bu büyük problemler yol acabilir iyi olsanizüda. Ilerde kötü günde abine eski sevgililerini yalan yanlis anlatabilir aranizi bozar yine.
Benim tek uzuntum cemin dogrulqri ogtenmesine ragmen arkamda durmamasiBen de görümceden yana dertliyim sizi anlayabiliyorum ama keske sen onla bir olmasaydın o sana saydırdığında sen ona saydırmayıp nişanlına bak o beni istemiyo imajı verseydin.. inanmıyosa nişanlın inandırmaya calışıp aranı bozmasaydın bazı yaptıklarını görmezden söylediklerini dyymazdan gelseydin.. hersey cokdaha güzel olabilir di.. benim de görümcem ben i istemedi abisinin yanında iyi gibi davrandı sbisi yokken sacmasapan laflar soktu durdu. Ben neler yaptığını anlatmıyodum ama , ya sanırım kardeşin beni sevmiyo anlaşamıyoruz falan diyodum.. sonra işte abisinin yanında bi hareket yaptı ve gerçekten abisi ona kızdı kendini yine düze cıkardı ama olsun en azından abisinin arkamda durduğunu gördü.. yani demem o ki sen doğru dur eğri belasını bulur
Pffg prensesler basmış burayı konu sahibi...suçlu sen oldun iyi mi :)
Sorma vallahi uslubumdan dolayi saniyorlarki ben her daim bi cumleler kuruyorum argo konusuyorum arkadas yuvam yikilmis ona yotum yapin ne yapacam ben nikab tarihim hala dueuyor gelinlik duruyor babasi bisey bilmiyor beni aramadi diyor kaldim muallaktaPffg prensesler basmış burayı konu sahibi...suçlu sen oldun iyi mi :)
Yorum yapmak ocin ozellikle dondum konuna.Biz de nisanlanirken gorumcem yuzunden tartismistik ve esim onun arkasinda durmustu haksiz oldugu halde o zamanlar sevdigim icin goz yumdum 5 yillik evliyiz ve hicbir sey degismedi varsa yoksa ailesi hep aklima o kavga geliyor keske o zaman nisani atsaydm diyorum evli iken bosanmak cok daha zor o yuzden ilerde keske demektense kurtulmussun olusu olan bir gun aglar demislerCok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem
bi laf vardır 40 yıl komşu olmuşlar birbirlerini tanımamışlar, dünür olmuşlar 40 gün geçinememişler diye. 2si farklı durumlar..2 ay nişanlanmak için çok erken değil mi ?
Arkadaşınızın karakterini yıllarca nasıl çözemediniz o da ayrı bir muamma
Benim tek uzuntum cemin dogrulqri ogtenmesine ragmen arkamda durmamasi
Bence de bu iş olmaz ama yşne de insan az çok anlar dünürünün nasıl OLdupunu karakterini komşu ikenbi laf vardır 40 yıl komşu olmuşlar birbirlerini tanımamışlar, dünür olmuşlar 40 gün geçinememişler diye. 2si farklı durumlar..
Konu sahibi banlanmışsın amaa eğer dışardan falan okuyosan olmaz bu iş. Bu görümce çok fena ayrıca eskilerinizi de bildiği için hiç çekinmeden bunları kullanıp sizi çoookkk huzursuz eder.
Ah ah ben o aldatildiginda kapimi evimi actim gunlerce yanimda kaldi ama sonradan ogrendim ki esine surekli kufur edip evden atiyomus tekrar baristilar ve hala devam bu tur yaklasimlar beni. Icin abisine cirkef ve kasar diyen bi insan kusura bakmasinda ben tertemizim die ortada gezemez bende bunlari ispatladim soyledikelri yenilir yutulur seyler degildiBir insan bir kadının aldatılmasıa sevinebiliyorsa bu aldatıldı da hıncını benden çıkarıyor diyorsa, yok ne kazık girdiyse artık gibi çirkin ifadeler kullanıyorsa ben o insanı masum göremem hem 2 ayda nişanlanmak nedir yangından mal kaçırır gibi? kimbilir kardeşi hakkında ne dediniz ki çocuk sizi terketmiş hayır yani bana birşey yaptı bende onu kardeşinin yaptığını ispat ettim diyorsunuz ama ne olduğunu da söylemiyorsunuz ama demek ki sizin hatalı olduğunuz birşeydi zaten bu şekilde yürümezdi iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?