Arkadas gibi gorunwn dusman gorumce

Elalemin ağzına bakandan koca olmaz.Bak ne güzel demişsin adam gibi arkamda dur diye.Adam değil ki dursun.Ah kuzum evlilik sevgili olmaya ya da nişanlı olmaya benzemiyor.Gözünüzü seveyim kendini yakma.
Allahim insallah senin karsina senin gibi birini cikartir dedim.bir kerede kardesinin sana cizdigi emeli unut beni benimle tani dedim 5 ay zamanda ne yapmisim .ne yapacaktim dedim kiz olan benim naz yapan sen herseye farkli bi anlam yukledi.Ben kendimi asla anlatamadim

O gun isteydim.ondan hizli yazdim .gorumce doldurup doldurup saldi.2 ay evet kisa bende dedim ama kendisi israr etti kaybedecek zamanimiz yok dedi aman billiyorum ya cok uz
Sen karşındaki insanın ısrarına göre mi böyle sine hayatını etkileyen önemli bir konuda kararı ona bırakıp nişanlanıyorsun.Eşya yok şu bu yok.Acelen ne.Kaybedecek zaman yokmuş.40 yaşındamısın.40 yaşındaki yapmaz bu aceleciğili

Bence git bi abdest al şükür namazı kıl kurtuldum diye.

Tabiki hayir ama bir anda kelebekler ucusuyor kalbinde ailesini kardesini taniyorum dedim yillardir esya benim subatta onun yanina tayinim cikacagi icin harap olmasin die almadik iki kere esya tasimayalim diye iyikide almamisiz. ben 37 o 39 yasinda

Tabiki hayir ama bir anda kelebekler ucusuyor kalbinde ailesini kardesini taniyorum dedim yillardir esya benim subatta onun yanina tayinim cikacagi icin harap olmasin die almadik iki kere esya tasimayalim diye iyikide almamisiz. ben 37 o 39 yasinda
Bak küçükte değilsin.O da 39-40 yaşında bir yetişkin olarak daha nasıl davranması gerektiğini bilmeyen insan.
Gerek yok vaktini böylesi ergenlere harcamaya.Epi topu bir kaç aylık mevzu

Emel peki arıyorlar mı?
Yeniden deneyelim falan demiyor mu?
Ay yok demez o cunku pesinde hep bem kostum asla demez aramazda hayatinda degisen bisey yoktur onun .tavlasini oynuyor valla .sosyal medyasi yok ama whatsapp resmini degistirmis gayet mutlu gorunuyor.Ya biliyorum o bahane uretti ya evlenmek zor geldi yada daha iyi oldugunu dusundugu birini buldu .En son 40 dak konustuk ve ben salahi salya sumugun hadi yapmalar su duzeni bozma demeler bende.O da beni suclamada konuslar o kaar basitki anlatamam gecmiate astik biz bunlaro dedim.MAdem sebep bunlarsa ne olursa olsun biz evlenecez diye neden cumle kurdun dedim

Babasina soylememisti en son konustumu onuda bilmiyorim yani bilgi alacagim kimse yok olanlar hakkindq

Babasina soylememisti en son konustumu onuda bilmiyorim yani bilgi alacagim kimse yok olanlar hakkindq
Yani en azindan babasi arardi ailemi diye dusunuyorum bi helallesmek adina arayan soran yok yani daha once yasamadim hic nisan bozulunca aranirmi aileler arasinda bilmoyorum

Evlenince yörüngesinden çıkmaz. Hatta evlenince tam aksine üç beş kat daha aileci oluyor erkekler bu durum yaşanan tecrübelerle sabit. Yol yakınken ilişkinin bitmesi en hayırlısı olmuş. Siz siz olun bu adam için bir adım atmayın. O yaptığının hata olduğunu anlar geri gelirse düşünürsünüz ancak bu durumda siz çabalarsanız evlenince sizin sözünüz yerine kardeşinin annesinin babasının sözüne itimat eden sizi sürekli ikinci plana atan, onların için sizinle kavga eden bir adamla ömür geçirmek zorunda kalırısınız

Aslina bakarsaniz eskidende takidigim icim aile baglari guclu degildi anne vefat etti baba baskasoyla evlendi cem antalyaya kacti yillarca konusmadilar kardesiyle bile yilkarca gorusmedi ama simdi nerden cikti bu abi kardes ittifaki cozemedim

Aslina bakarsaniz eskidende takidigim icim aile baglari guclu degildi anne vefat etti baba baskasoyla evlendi cem antalyaya kacti yillarca konusmadilar kardesiyle bile yilkarca gorusmedi ama simdi nerden cikti bu abi kardes ittifaki cozemedim
Yani İnanın bende evlendikten sonra erkeklerin neden aileci kesildiklerini anlayabilmiş değilim ama şöyle bir gerçek var ki bu kız kardeş size bir ömür huzur vermez. Anne baba lafıyla hareket edeni çok gördüm de kaprisli kız kardeşinin lafıyla nişanlısından ayrılanı ilk kez gördüm. Nişanlınızın tutumu akla mantığa sığmıyor, size karşı yoğun bir sevgi bağı olsa bu nedenle ilişkiyi bitirmeyeceğini düşünüyorum. Sanki bahane aramış kardeşi de ona bu fırsatı yaratmış gibi

Tam iki yuzlu oynadi.bir gun once balim bocegim ertesi gun ben yokum bende bunun farkindayim ama nedensizlik beni deli ediyor sacma bahaneler aylar once olmus bitmis konusulmus seyler benimki sadece sizinle konusup kendimi teselli etmek

Bence artık sende geri çekil
Zor olacak senşn için başta,ama emin ol iyiki olmamış diyeceksin
Hiç arama,hiç açma telini hatta mümkünse kapat telini bir hafta
İyice düşün ve sana ulaşamasın,biraz merak etsin bakalım
Ve sanırım çaba sarfetmiyor,çünkü ona öylesine hissettirmişsinki onsuz yapamayacağını,kaygısı yok
Biraz geri dur açma telini falan şok olsun
Vazgeçtiğini anlasın ki tutuşsun bir tarafı
Ahh bana kalırsa,tek kelime etme bitir tam anlamıyla,ama sen çok bağlanmışsın ona

Yok aramiyorum artik allaha havale ettim seni dedim benden uzak allaha yakin ol drdim peki bu arada ailesini arayayimmi kandil ya bugun arardim eskiden her fata iki kere falan napayim sizce

Yok aramiyorum artik allaha havale ettim seni dedim benden uzak allaha yakin ol drdim peki bu arada ailesini arayayimmi kandil ya bugun arardim eskiden her fata iki kere falan napayim sizce
Hayır hayır arama kesinlikle
Bu bir fırsat işte,herzaman arardın işte bugün aramayacaksın
O zaman dank edecek seninkine,benden vazgeçti galiba diyecek
Seni kaybetmeye başladığını anlayacak
Ararsada açma,arama,msjlarına dönme sakın
Dayanmaya çalış
Kaçan kovalanır

Gicik Bide benim aldigim saati takip hala foto cekiyor atiyor whatsapp resmine kimle nerde geziyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…