Arkadas gibi gorunwn dusman gorumce

Yaşınız geldi diye evliliği aceleye getirmişsiniz, bence buradaki esas problem bu. Size aşık olmayan birisiyle evlenmeyin, yoksa çok pişman olursunuz. Nişanlısınız size aşık olsaydı kız kardeşini kesinlikle dinlemezdi. Annesini, babasını silen, kavga eden adamlar biliyorum ben sevgilileri için.

Biri bana anlatsa nolmuş,anlayan biri:)))
Hemen anlatayım :))
Konu sahibinin samimi bir arkadaşı varmış
Sonrasında görümce olmuşlar
Gelinlik tarih herşey hazırken,görümcesi yüzünden ayrılıyorlar
Nişanlısı herşeyi kızkardeşine anlatıyor,görümce de gelip neden bunu istedin,niye böyle dedin gibi gibi şeyler
Sonra görümce karalıyor konu sahibini
Konu sahibide görümcesini karalıyor derken
Nişanlısı ile herşey hazırken ayrılıyorlar

Çok teşekkür ederim vallahi bravo anlayanlara...
Konu sahibi kurtulmuşsunuz...

E Emella80 merak ettim ne oldu ?
İnşallah özür falan dilememişsindir
Bir gelişme var mı ?
Yok dilemedim benden uzak allaha yakin ol dedim aradi 40 dakika sen bunu dedin sen sunu demeseydin boyle olmazdi imam nikahinda mehir mi ne die bisey varmis bunu emel benden altin istedi olarak algilamis mesela taki isinde istiyoki eli cebine girmesin zira sadece bi tane alyamsim var hep boyle seyler bilmiyorum cok seviyorum ama kendimi cok degersiz hissettiriuor bana

Yani sonuç ?

Sonuc ayriyiz ve sanirim hersey iptal kafayi yicem artik aramak istemiyorum gururum yerlerde geziyor babasi babamlari aramadi kim ne biliuor bilmiyorum herkes hayatinda ben muallakta bi duzel diyor degis diyor bi donuykr degissende ben yokum dengesiz

Hayir ben karalamadim soyleki ben damarima basana kadar sustum ama son sozu soyledigi an gozumden ates cikti cunku beni iffetsizlikle sucladi an durupta saol diyemezdim karalamadim sadece bunu yapanin ben degil o oldugunu ispatladim

Bunlar seni hasta eder,biraz güçlü olmaya çalış
Çünkü nişanlın da sorun var.
Bırak ne halleri varsa görsünler
Yada iyice nişanlın sana hak verene kadar duruşunu koru
İnşallah hayırlısı olur hakkında

Arkadaşını ve abisini hiç iyi niyetli görmedim. İkisi de size para için yanaşmış gibi geldi. Nişanlınızın mehir olayını bile sizin altın istemeniz olarak yorumlamış ki istemek hakkınız. Eviniz arabanız işiniz var dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz.

Para muhabbeti nisandan sonra baslai sen hesapci kitapcisun demeler kardesinin sen evlenmekmi istiyosun altinmi istiyosun demesi sen evlenirken tsana takilmasa ortaligi yikardin dedim ben antepliyim oraya gore evlensek napardin dedim bunlar hep paraci oldugumu gosteriyormus arabama biniyor bi kerede suna sen benzin al diyor dedim yok artik altinda 70 bin liralik arabam dedim beraber biniyoruz dedim hep para hep para sonunda kardeside bana demesinmi sen hep paranin pesindeydin die orda kiyamet koptu bende dedim belkide abinden cok kazaniyorum cunku ona sormadim bile sen ne kadwe kazaniyosun die iste hepsi o kardesinin kiskirtmasi ben bu kadina yillarca kapimi evimi actim madem kotuydum neden seninle evlenmemi istei madem iyiydim simdi nie kotu oldum dedim bilmiyorum kafamda deli sorular

Canım sen nişanlanınca böyle oluyo evlenınce daha beter olur dıye dusunmedın mı? kıskandıgı ıcın senden cıkarmıss herseyı eşin senın arkadanda durmuyosa aılesine karsı ezdırıyosa bence ne üzül ne pısman ol önüne bak şükret

Sizi kardeşinin lafıyla terk eden adamdan bir nane olmaz. Arkanızdan gelir özür diler bu şekilde davranmayı keserse olur ama bu zihniyette devam ederse ömür boyu kardeşini anası babasıyla uğraşır durur mutsuz olursun.

Elalemin ağzına bakandan koca olmaz.Bak ne güzel demişsin adam gibi arkamda dur diye.Adam değil ki dursun.Ah kuzum evlilik sevgili olmaya ya da nişanlı olmaya benzemiyor.Gözünüzü seveyim kendini yakma.

Yok evlenimce belki kardesinin yorungesinden cikar die dusundum.bu arada kardesinin ikimizede farkli konustugunu ikimiz ayni anda ogrendik ama yinede kardesi tlf da diyoki abi sen bilirsi ama bence nikahi ertele.dedim erteleme direk iptal et .gereksiz bahaneler uretmek sordum icinde hicmi sevgi yok dedim 3 kere sordum baska konuya gecti son kez soruyorum sevgi kalmadimi dedim eskiden vardi artik.yok dedi .simdi seni yari yolda birakip ayseyle fatmayla gezecek drgilim nisanlanacak degilim.dedi .bunaldim dedi ama ben huyunu biliyorum acil arayisa girer o ve benim gibi masrafsiz bi salagida bulamaz .

Yazdığın şu noktasız virgülsüz yazından anladığım kadarıyla
görümceyle yüz göz olunmuş.Her lafı rahatlıkla söylüyor.Nişanlı zat ayrı suçlu.Bunun önlemini alamıyor.2 ay çok kısa bir süre.Önüne bak kurtulduğuna sevin.

Babasi ceme kizgin kardesine ayri kizgin benim oglum adam degilki dedi beni aramadi dedi arasa soyleyecegimi biliyorum o ikisine dedi annesi yok zaten banasinin esi ikinci esi o ikisi kapimq bacama gelmesinler dedi ve hala babasina ne soyledi bilmiyorum buyuk ihtimalle kardesi beni yerden yere vuracaktir

...
Ya öyle deme de her şeyi geçtim. bi adam karısını ezdirmicek kim olursa olsun. sadece iki kişi evlenmiyo ailelerde evleniyor. seni sevse senin tarafında olurdu.

O gun isteydim.ondan hizli yazdim .gorumce doldurup doldurup saldi.2 ay evet kisa bende dedim ama kendisi israr etti kaybedecek zamanimiz yok dedi aman billiyorum ya cok uz
...
Ya öyle deme de her şeyi geçtim. bi adam karısını ezdirmicek kim olursa olsun. sadece iki kişi evlenmiyo ailelerde evleniyor. seni sevse senin tarafında olurdu.
Yok ben iste hanimefendiye ayri hesap veriyordum.bide yasi benden kucuk gercekten bisey istemedim dugun dernek kina hicbisey hatta kendi evime gelin gelecektim esya bile almayacaktik tayinim cikinca alacaktik bir kete tek tas dedim dunyayi yiktilar basima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…