Arkadaş Grubuyla Tatile Çıkmak İsteyen Nişanlı?

burak zaten gidecekti hatta benim konsoloslukta çalışan bir akrabamı devreye soktuk falan ama olmadı.şimdi de nişanlılık durumundayken bilmiyorum bence gitmemeli

insan hayatında ki herkesin yerini ayrı tutmalı ..

Ben de cocuklara denecegi icin soylesin dedim zaten.Evlilge hazir olan adam simdiden arkadaslariyla tek basina tatil hayali kurar mi?

inanın bana da son birka ilişkimde benzer erkekler denk geldi. arkadaşlarım da arkadaşlarım.. haftanın 3 günü benleyse 4 günü arkadaşlarıyla olanlar oldu
bne şahsen sadece benimle olup başka yere cıkmayan bir adama denk gelemedim valla

Amsterdam ise o iş yaş.
Eşim, biz nişanlandıktan sonra arkadaşlarıyla hiçbir tatile gidemedi, keza ben de aynı şekilde.
Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Çevremde eşlerini yurtdışı ya da başka yerlere erkek erkeğe yollayan arladaşlarım olsa da, ben bu konuda katıyım.
Arkadaşınız bence davasında haklı ve kararlılığını devam ettirmeli.

ben olsam balayında gideriz diye plan yapıp sonra beni sattığı için bozulurdum. ben evlendikten sonra yılda 1 kere arkadaşlarımla gezerim haa diye saçma bir şartname sunması da garip. gerçekten çocukça, olgun olmayan bir konuşma.. baksın bakalım arkadaşları evlenince eşlerine böyle bir konuyu açabilecekler mi.. otururlar oturdukları yerde zaten arkadaşınız he desin geçsin..

kadın kadına yurt içi yurt dışı tura katılan bayanlar var evli yada ilişkisi olan ,erkekler içinde öyle,bence abartmış gibi geldi arkadaşınız.tabi süreklilik olursa ve karısıyla gitmez de hep erkek arkadaşlarla giderse o zaman sıkıntı tabi.senede bir kere 3-4 günlükten bir şey olmaz.hem balayından önce gitsin amsterdama ne güzel tecrübe etmiş olur,acemilik çekmezler,

iyi de erkeklerin evlendikten bekar gibi tatile gitmesi normal mi? siz izin veriyor musunuz eşinize?

evlenince ne değişiyor ? evlenince arkadaşlarımızdan boşanmış mı oluyoruz..
sorumluluklarını bilen insan olduktan sonra arkadaşlarıyla tatile gitmesinin ne gibi bir zararı var ?
mesela bu burak diyorsunuz ki başka bir sorunları yok.. peki o zaman bu selin neden gitmesini istemiyor ? nasıl bir endişesi var? güven sorunu varsa zaten evlenmesin güvenmediği adamla..

izin vermek biraz ebeveyn vari bir ifade.. o benim çocuğum değil eşim .. her açıdan şartlarımız müsait olduğunda istediği zaman istediği yere gidebilir .. biz birbirimize haber veriyoruz izin almıyoruz..
plan ve programı tabiki ikimizinde uygun olduğumuz şekilde yapıyoruz..

evet eşim arkadaşlarıyla tatile gitti.. hatta nisanda bir aksilik olmazsa yurtdışına çıkacak bir arkadaşıyla..

vallahi aynısı dilimin ucuna geldi.ama korktum arkadaşımı yanlış yönlendiririm diye. burağın arkadaş grubunun çoğu bekar zaten.bu da kılıbık görünmeyeyim diye uğraşıyor mudur nedir

Nooption hanım biraz sert mi yazıyorsunuz ne...tartışma çıksın istemem konuda.
birşey değişir mi değişmez mi bilmem evlenmedim daha.ama herkesin fikri farklı. siz izin verdiniz mi merak etmiştim cevabımı aldım teşekkür ederim.

amsterdam için neden yaş dedniz ilk cümleyi anlamadım kusura bakmayın.açar mısınız

red distinct'ten dolayı amsterdam yaş diyorlar sanırım
aldatacak adam kendievinde kendi yatağuında da ladatır ben o yüzden bu tatil meselesi neden bu kadar abartılır hiç bilemiyorum
nişnalanınca/evlenince kimse arkdaşlarından ailesinden boşanmamalı ve çiftlerin kendilerine ait bir hayatları da olmalı diye düşünenlerdenim
amsterdam zaten balayı için güzel bir mekan da değil ki..balayı için hiç düşünmezdim ben olsam.
adamın hevesi varsa gitsin -izin vermek de zaten çok acaip bir laf, kazık kadar insanlar birbirinden izin mi alacak?

sorularım mı sert geldi?
cevaplanabilecek basit sorular oysa ki ?

tabiki herkesin fikri farklı .. sizde farklı fikirler alabilmek için açmadınız mı konuyu?
yoksa bütün kadınların hayır olmaz öyle şey mi demelerini bekliyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…