- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Arkadasaniz da sey desin mesela;hayatim ben de sana güveniyorum da artik ortam kötü,çevreye güvenmiyorum...
"Selin" "Burak" kişisini bizden iyi tanır. Ben eşimi yollardım, "Selin" yollamıyorsa vardır şüphelendiği şeyler.
tuvalete de mi?
Burda güven güvensizlikten öte bir sorun var bence. Birlikte yapmayı planladıkları bir geziyken (balayı) çocuk ilk fırsatta kızı satmış oluyor gibime geldi.(bence o planı yapmış kızı alıştırıyor ihtimal diyerek)ben en çok buna bozulurdum her halde. Bugün burda ikinci plana atıp yarın başka yerde umursamaz gibi düşündüm.
Ben de cocuklara denecegi icin soylesin dedim zaten.Evlilge hazir olan adam simdiden arkadaslariyla tek basina tatil hayali kurar mi?Çocuklarımıza deriz ya bunu :)
Buna da çocukmuyum ben bana ne yapacaklar ben istemeden der
ya aslında sizin gibi düşündüğüm yerler var ama bu insanları uzun zamandır da tanıyorum.öyle mıç mıç bir ilişki değil hatta bir süredir mesafe ilişkisi yaşıyorlar. ve burak zaten bu arkadaş grubuyla yıllardır neredeyse wc e bile beraber gidecek yakınlıkta bide böyle bi kısım var
Ben de cocuklara denecegi icin soylesin dedim zaten.Evlilge hazir olan adam simdiden arkadaslariyla tek basina tatil hayali kurar mi?
insan hayatında ki herkesin yerini ayrı tutmalı ..
Ben de cocuklara denecegi icin soylesin dedim zaten.Evlilge hazir olan adam simdiden arkadaslariyla tek basina tatil hayali kurar mi?
Çocugu da tanıyorum bir yamuğunu görmedik.Ama böyle birşey istemesine şaşırdım. Sen çok bencil düşünüyorsun deyip üzüyormuş bizimkini.Ben sana izin veririm gitmek istesen çünkü güveniyorum diyomuş.
iyi de erkeklerin evlendikten bekar gibi tatile gitmesi normal mi? siz izin veriyor musunuz eşinize?
ben olsam balayında gideriz diye plan yapıp sonra beni sattığı için bozulurdum. ben evlendikten sonra yılda 1 kere arkadaşlarımla gezerim haa diye saçma bir şartname sunması da garip. gerçekten çocukça, olgun olmayan bir konuşma.. baksın bakalım arkadaşları evlenince eşlerine böyle bir konuyu açabilecekler mi.. otururlar oturdukları yerde zaten arkadaşınız he desin geçsin..
evlenince ne değişiyor ? evlenince arkadaşlarımızdan boşanmış mı oluyoruz..
sorumluluklarını bilen insan olduktan sonra arkadaşlarıyla tatile gitmesinin ne gibi bir zararı var ?
mesela bu burak diyorsunuz ki başka bir sorunları yok.. peki o zaman bu selin neden gitmesini istemiyor ? nasıl bir endişesi var? güven sorunu varsa zaten evlenmesin güvenmediği adamla..
izin vermek biraz ebeveyn vari bir ifade.. o benim çocuğum değil eşim .. her açıdan şartlarımız müsait olduğunda istediği zaman istediği yere gidebilir .. biz birbirimize haber veriyoruz izin almıyoruz..
plan ve programı tabiki ikimizinde uygun olduğumuz şekilde yapıyoruz..
evet eşim arkadaşlarıyla tatile gitti.. hatta nisanda bir aksilik olmazsa yurtdışına çıkacak bir arkadaşıyla..
Amsterdam ise o iş yaş.
Eşim, biz nişanlandıktan sonra arkadaşlarıyla hiçbir tatile gidemedi, keza ben de aynı şekilde.
Fakat her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Çevremde eşlerini yurtdışı ya da başka yerlere erkek erkeğe yollayan arladaşlarım olsa da, ben bu konuda katıyım.
Arkadaşınız bence davasında haklı ve kararlılığını devam ettirmeli.
Nooption hanım biraz sert mi yazıyorsunuz ne...tartışma çıksın istemem konuda.
birşey değişir mi değişmez mi bilmem evlenmedim daha.ama herkesin fikri farklı. siz izin verdiniz mi merak etmiştim cevabımı aldım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?